Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Техно Про https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Мюнхен 8&markers=София,ул. Мюнхен 8

Техно Про

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 74 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 74


кандидат за работа

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-5

Тая фирма е пълен ташак  Още от интервюто със шефката  ми стана ясно че  не е от тая планета. Там цари пълен спек хорицата работещи там са умрели от страх, и  не смеят   една цигара да запалят на двора се бутат у едно кюше в лево сакън шефката да не ги киризи на камерата и да им бацне некоя глоба.Аз отидох пробно за да видя как е работата и още по обед ми стана ясно че положението е фак!!! От   разни отчети кой кво правил , кво ял и къв въздух дишал:)   в писмен вид към Наташа- управителката( с огащените стари  дънки, мърлява риза и маратонки от 20 кинта) Като скивах ква е авата осем часа ми бяха достатъчни да им кажем  -->Ай сиктир:)


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-5

Ще се опитам да бъда обективен до колкото мога, оставих си малко време за да няма емоции или излишен реваншизъм.Коментирам само нещата, както бяха при мен.Та на темата:
1.Заплащане:- редовно и получавате това, за което сте се разбрали на интервютата, вероятно ще има изненади когато напускате (зависи, на колко се осигурявате)
2.Уважение:-никакво, бързо ще разберете, кой командва и следва всекидневно затвърждаване (трябва да се знае, коя е шефката)
3.Привилегии:-Аз поне нямах, някои може и да имат
4.Фирмена сигурност:-никаква (зависи в какво настроение е шефката)
5.Ангажираност:-нямате събота, нямате неделя
6.Потенциал за развитие:-няма такъв
7.Местоположение:-на мен лично ми беше удобно, близо до нас, но иначе сте в "полето"
8.Колеги:-Общо взето Николова избира свестен персонал, след това се гаври с него
9.Работна среда:-след тормоза над персонала, работната обстановка хич я няма, иначе колегите са добри и само благодарение на това се върши работа. Но хората са изнервени и това предполага конфликти.......
10.Като обобщение:- Не ходете там!


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
-3

Дойде и моят ред да изразя мнение за тази фирма. Напуснах Техно Про ЕООД след десет дълги месеца, струваха ми се като няколко прекарани години там : ). Напуснах поради факта че нямаш свободата да взимаш елементарни решения и поради куп други неща, но май това най-много наклони везните за моето решение. Работех с около двадесет колеги, но всички въпроси се решаваха от ................. Може би се чудите защо са нужни 20 човека, щом само 1 трябва да взима всички решения. А аз се чудя защо собствениците на фирмата не обръщат внимание на това явление, но май поради голямото текучество на персонал, те са се примирили с мисълта че Наташа Николова взима правилните решения, а другите са просто заблудили се калинки.

Няма смисъл да повтарям негативните мнения на моите бивши колеги, защото и аз съм изпитал последствията от тях.

Пожелавам мир и по-малко безсънни нощи на............... и на колегите които все още работят в тази фирма.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

до ex member

1. Аз лично останах защото хванах период в който ръста на търсене на пазара на продуктите предлагани от Техно Про и подобните фирми беше наистина огромен и което би било благоприятно за развитието на една такава фирма. По всичко изглеждаше, че има хляб в тази работа а и се обещаваха наистина грандиозни проблеми които все по-малко ни свързваха с "Демона" (както ти се изрази), но уви.
Това за лъжите и тъпотията не бих го коментирал, ще оставя хората които го четат сами да си преценят. Не мисля, че е уместно или по-скоро умно да се обиждаме по този начин, аз поне не съм го направил в предния си пост.

2. Ами не знам какво искаш да кажеш с това "колегите които все още работят там" като има точно един търговец от старите (новите се сменят като ностни кърпи), който се надявам вече да е запознат със всички предлагани продукти и да може сама да си прави търговите планове, един сервизен специалист който все още търпи (останалите също се менят като ностни кърпи), който не мисля, че е достатъчен за капацитета на работата в момента и един от старите хора в склада. От къде това изразяване "мазохисти или по-глупави", аз бих се изразил - или са мазохисти или си имат лични причини, но не и да разпалвам страстите с думи като "глупави" или "тъпи", но явно за теб това е доста интелегентно изразяване, нека читателите се забавляват.

3. Да според критерийте на Управителя са - взимат се кадърни хора. От къде пък реши, че само морално добрите Управители назначават кадърни хора ? Смятам, че дори и най-големия смотаняк да си ще си търсиш хора дето да знаят какво да правят.

4. Що се отнася до анонимност, Ти защо си анонимен/а. Нямаш право да овиняваш хората в нещо което и Ти правиш - да си анонимен. Аз не съм се скрил предния път и сега няма да се скрия, както виждам и много други реални колеги не са се скрили. Също ако прочетеш отново малко по-подробно мисля, че мноооого случайно колкото и да не очакващ ще излезе нещо позитивно - прегледай пак постовете. Но позитивното е колкото игла в куп сено-куб идиотщина.

5. Не искам да успорвам нищо тук тъй като аз също прочетох иманият в предвид коментар, но постовете от интелегентни хора и мои колеги които уважавам са достатъчно показателни за личността на Управителката и то без да я убиждат.

6. както вече казах по-рано - ако се разтършуваш ще намериш и нещо позитивно в коментарите, колкото и малко да е.

===============================================

Не мисля, че това е тема за гатанки, че някой да се мъчи да отгатва кой/коя си ти, щом обвиняваш хората за дето са анонимни си напиши именцето, иначе не виждам колко насериозно биха взели хората мнението ти.

Вече съм дал уценка така, че ще оставя всичко на 0...

Това е от мен :)


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-3
Потенциал
-1
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-5

Здравейте,
напълно подкрепям това което каза Цветомир Иванов. Заедно започнахме работа там, но той явно има повече нерви от мен (ако са му останали такива след работата във фирмата) и издържа там повече от мен. Аз не издържах и напуснах сам малко след изпитателния срок и издържах толкова, защото си мислех, че въпреки отношенията на УПРАВИТЕЛКАТА нещата малко ще оправят и няма да е толкова тежко и да поставя под такава стресова ситуация, както правеше тя всеки ден. Та това което пише той, а и някои други е самата истина. За съжаление явно след толкова време от моето напускане нищо не се е променило в тази фирма. Все измъчени хора пишат тук, а другите които са още на работа си мълчат за да не останат без работа но и те мислят същото. Като цяло, Наташа наистина е голям човек, понякога съм се възхищавал как жена може да върши толкова много неща във фирмата и начина и на мислене когато те разпитва и т.н. но тези моменти са рядкост. Просто моментите когато ти се иска да хвърлиш всичко и да се махнеш от там са много по чести от колкото предния момент на възхищение. Относно колегите, от сервиза, искам да поздравя двете колежки които приемат лаптопите за техния стоицизъм и издръжливост на психически тормоз, а едната от тях даже мисля, че е написала и коментар даже, но както и да е. Поздравявам и Ицо, че и той издържа толкова и ми е помагал когато може, но Пепи съжалявам брат ама ти се държеше супер не колегиално и до ден днешен помня отношението ти към нас когато дойдохме с Ицо в сервиза. На другите бивши колеги пожелавам и аз не знам какво, да стискат зъби докато могат :)
Сега малко от това, което научих. Да за 6 месеца ставаш човек машина, наистина научаваш много но за сметка на страшно много нерви, това мога да кажа по отношението на благата там.

Ами това е от мен.

П.П.
Тези които още се чудят да почват ли там или не, сами да си решават, но ако имате нерви за хабене моля заповядайте, пробвайте се там. Другите да четът за какво иде реч.


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
3

Много си мил сладур с Управителата. Моите уважения, тя не се интересува от персонала си, иначе повече щеше да се погрижи за работата, оранизацията и мотивацията и нямаше да и се налага да прави всичко навместо всички. Липсата на лидер и вътрешна организация, мотивация и интерес в нейно лице към екипа и дъни всичко и всички. А че хората там са ок, с леки изключеня заради мотивацията и ПАК благодарение на нея.. Това не е темата.
А да не забравя, много мила е на интервю и хубави неща пита и говори, ама...това само тогава е така. После е там, но хич не е и всеки един се чувства ЛЕКО ДОСТА преебан от липсата на рамо в задачките-закачки и липсата на колективност, пак заради липсата на ръководител на екип и не разбиране на смисъла на целите и достигането им.
г-жата Управител явно не си дава сметка, че така тази фирма бъдеще няма да има и ще бута ама с бутане не се избива.
Успях на не-вярващите, дано по-блажени са Те от препатилите / съмнявам се/


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
0

Аз съм един от напусналите хора . Причините са лични плюс огромния стрес в момента, когато работех там . И когато нещата се насложиха .... просто не издържах и си тръгнах . И когато реших отново да прочета коментарите тук , за да сравня впечатленията си от работата там, останах в потрес от толкова излята жлъч и негативизъм и нито една добра дума , че някой нещо е научил или получил от там. Взех кърпичка , за да бърша сълзи за всичките ангели тук , гонени и измъчвани от един страшен демон - управителката . Ангелите и демона и ... една скрита истина .И малко логика защото:

1. Ако управителката е толкова лоша - защо тогава всички вие не си тръгнахте още първите дни или първия месец , а чакахте да бъдете изгонени ?
Това не показва ли , че или нещо лъжете или че сте толкова тъпи , че ви е трябвало от един месец до година и нещо време да го схванете ?

2. Как така всички признавате , че колегите там са много добри хора , а пък същевременно средата е ужасна ? Да не би тези работещи колеги там да са мазохисти или по -глупави от вас , че да работят още там ?

3. Може ли един зъл демон - управителка всъщност да подбира , одобрява назначава прекрасни ангели , включително и всички Вас, а пък едновременно с това да е ужасяващо лоша ? Е , по какви критерии се избират хората тогава , защото обикновено те са според критериите на управителя ?

4. Няма ли един от вас тук да каже поне едно нещо с благорарност или поне да признае , че е получил нещо положително или добро ? Нищо ли добро не научихте или разбрахте от там ? И къде е била цялата тази смелост да кажете нещата така , както ги казвате сега тук скрити зад анонимността ?

5. Какви са тези ангели , заронили бисерни сълзи за измъчваните им души и тела във фирмата , а начина по който коментират тук е изпилнен със злоба и долнопоробни коментарии като се започне от личността на управителката , та се стигне до колегите там ? Не ви ли стана малко срамно , че един истински мъж /мъжкар/ и преди всичко интеллигентен човек, никога не би паднал толкова ниско , че скрит зад анонимността толкова безогледно да напада една жена , използвайки изрази на зарзаватчийките от пазара Кирков?

6. Защо на никой не му стигнаха силиците да каже и поне едно добро нещо за някого /нещо там ?
и т.н. и т.н...


Не , не си мислете , че аз съм подставено лице и че не съм от привикваните също . Колегите веднага ще познаят по стила ми кой /коя съм. И че не ми беше лесно , но :
1. В тази фирма придобих самочувствие и вяра в силите си и това много ми помога .
2. Управителката , ако един поне си беше направил труд да я опознае , е невероятен човек ,който може да ти вика , но ще застане до теб в труден момент и ще те подкрепи.И моите истински благодарности за всичко, което направи за мен !
3. Че е важно да имаш добри колеги, които ще те подкрепят в тежки моменти и че винаги ще получиш това, което даваш .
4. Когато в една фирма управителят работи повече от теб, не трябва да да си гледаш часовника за работното време , а да си гледаш по-сериозно работата
5. Благодаря на управителката , моите бивши колеги и счетоводството за подрепата и добрината им и да не се предават ,защото хубавите неща стават само с общи усилия, подкрепа , упоритост и уважение

Успех на всички !бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
-5

Умишленето изразяване на мъдрост или компетентност, чрез постоянното изказване на необмислени твърдения е ежедневие в тази фирма. Истински мъдрите хора са го казали още преди 2500 години - "Човек се чувства пълноценнен само когато телесните удоволствия съвпаднат с интелектуалните свободи" При госпожица управителката липсват и двете. Единственото и останало човешко качество е злобата, за съжаление за разлика от обикновените хора тя няма с какво да го компенсира. Жалко за уникалните хора преминали през това "небитие". Жалко и за фирмата, или поне за това което е останало от нея. Но всяко нещо с времето си.
За тези от вас който искат да се пробват там, няма да кажа нищо повече, което би убило желанието Ви да го направите. Напротив ако си търсите временна работа, във фирма която преспективно материализира основите на собствения си разпадък, ако търсите място където да бъдете подложени на стрес и да убивате свободното си време след работното - моля заповядайте, адреса е ул. Мюнхен 8.
Единственото хубаво нещо което ще Ви се случи там, е че ще се запознаете с изключителните хора, който все още работят там. Ще са там, за да ви напомнят светлата страна от човешката природа и по ирония на съдбата, за да Ви въведът в аскетизма който със започване на работа там ще се превърне в новия Ви начин на Живот. След всеки изминал ден "небитието" ще става все по желано от всеки от Вас.
А каква е същността на самото "небитие", г-ца николова ще Ви разясни по-добре дори от Парменид, разбира се широко шумна усмивка до врата.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-5

Здравейте, с уважението си към всички търсещи работа и всички останали да работят в тази фирма, бих могъл да кажа само " по-добре не кандидатствайте там".
Съгласявам се с всичко написано преди мен. Не искам да се повтарям, затова ще повдигна въпроса " Не дойде ли времето да се потърси проблема в управлението на тази фирма?":) ТВЪРДЕ голямо текучество .... и ТВЪРДЕ еднакви коментари и оплаквания...вероятността всички дошли и напуснали фирмата да са били просто некадърни стана ТВЪРДЕ смешна..:)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Първо искам да ви кажа че нещата в тази фирма не само не са наред ами и стават все по-зле от моя гледна точка (на човек работилв тази меко казано простотия Технопро).
Просто не мисля че някой заслужава да бъде така унизен, че да работи в Технопро.
Но ако не вярвате опитайте,но само ще ви припомня една древна мдрост:
Глупавите хора се учат от своите грешки , Умните от чуждите.
Моля ви проявете разум не ходете на това смотано място Технопро.
Но ако все пак сте мазохисти ваша воля.
Мир на всички!!! и успокоителни лекарства за Наташа "управителката"!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?