Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Техно Про https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Мюнхен 8&markers=София,ул. Мюнхен 8

Техно Про

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 75 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 75


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма го Жоро, няма мнения


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

Засичам от известно време обяви за "Асистент склад и продажби" и понеже е по-добре да попитам дали има смисъл да се кандидатства в дългосрочен план и има ли сигурност в тази компания? Разгледах сайта им и забелязах някои слабости в структурирането му, правописни грешки, хаотичност в описанието на хронологията на събитията, които са се случвали и няма актуална информация за техни активности през 2020 г., което видимо не е добре. Видях, че има само 5 имена за връзка - 2 човека в търговски отдел, 2 сервизни специалисти и 1 управител, което не знам как да се тълкува, това ли е целия екип, не е ли прекалено малък за сериозна фирма с голям капитал в търговския регистър? Аз работя за 1200 лв. на подобна позиция и получавам и допълнителни бонуси за подпомагане на продажбите, но не ме осигуряват на реалната заплата, което в тази ситуация се забелязва, че е голяма проблем и желая в бъдеще да започна работа с реални осигуровки. Отговарям на желаните изисквания от обявата публикувана на 23.04.2020 г., но в нея се откриват 2 технически грешки, които говорят за недоглеждане в детайлите за визията и имиджа на компанията и дали си заслужава да се кандидатства.

Има ли някой, който може да сподели информация за процес на работа, динамика, условия на труд, работно време, екип, ръководство, сигурност за дългосрочна заетост и заплащане?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми анонимен колега, явно много сте бързали та дори и след допълнението сте изпуснали един много важен колега.
Драгомир Драгостинов – назначен за ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪР.
Женен 3 пъти. Развеждан 3 пъти. Не плаща издръжки на децата но много ги обича!
За 3 месеца не можа да направи дори списък с дилъри, на които твърдеше, че ще се обажда а ние очаквахме да създаде стратегия за налагане на продуктовата линия и план за работа! От сутрин до вечер та дори и в обедната почивка слушахме самосъжалянията му и обидите му по адрес на съпругите му и как ще ги злепоставя. Вместо да работи той пишеше жалби, непрекъснато излизаше за да ходи по съдилища, полиция,кресливи телефонни разговори, ходене напраде назад. Предупреждавахме го като колега, че не върши нищо и ще се наложи да си ходи. Но предпочиташе да си чеше езика колко е велик без да прави нещо! И го изгониха.
Да не пропуснем - Работил като управител за няколко месеца в тази малка фирмичка Техно Про преди години. Странно защо този колега не показа качествата си на „успешно“ реализиран бивш управител и продуктов мениджър как да се ръководи тази фирмичка а чакаше някой от нас да му свърши работата.
Звучи ли Ви познато „анонимен“ колега? И дали не бъркате фирмите, в които сте работили и коя е правила натиск върху администраторите на този сайт? Май от всякъде от където Ви изгонят пишете тук. Защо ли бъркате практиката на злепоставяне в личиня Ви живот с работата? Или това ви е стандарта на живот? Тактиката да изваждате нещо малко от личния живот на човек да го обвивате в лъжи вероятно работи и отговаря на „успешно реализиран баща и съпруг“. Защо и Вие като всички останали така наречени уж бивши колеги или кандидати за работа се криете под анонимността и не излезете с именото си? Има ли причина да се страхувате ако казвате истината ?


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Понеже в предния коментат не можах да напиша всичко което исках да кажа, ще го допиша в този нов коментар


....

Управител и търговец – Наташа Николова, една стара, стара мома, която не толерира служители със семейства и деца. По-интелегентните от вас, сами ще си направят изводите за нея, за да не бъда груб с думите си.

Псевдо търговец и склададжия– Георги Александров. Един неуспял да реализира себе си като волейболист човек, който си мисли, че е много велик и можещ като обяснява на дилърите как устройствата които предлагат можели да правят мусака... пълен абсурд. И този човек ще покрива поставени таргети??? Служител от 10 години който отива на работа в 9:00 и си тръгва към 20:00 защото вероятно не му е много комфортно при семейството му и гледа лошо и пренебрежително всеки който си тръгне от работа по някакво нормално време.

Фактурист, асистент, и „търговец“ – Ирен Павлова. Горката жена, остават и само няколко месеца до пенсия и няма търпение да минат само и само да се отърве от този кошмар! Въпреки,  че и тя работи повече от 10 години във фирмата я осигуряват на минимална работна заплата и изобщо не им дреме, че след като се пенсионира ще вземе супер смешна пенсия и то защото някаква си фирмичка като Техно Про се е подиграла с човек който толкова години се е трудил за благото на компанията!


Сервизен специалист – Ивайло Каменов. Също дългогодишен служител който работи и като певец в нощно заведение. Отива на работа в Техно Про, зарежда се със супер негативна енергия от Н.Н. и Г.А. след което, вечер отива да пее в заведението за да се разтовари от всекидневния ужас в Техно Про. Направо да му се чуди човек защо още е в тази фирмичка след като наистина има качества с които да си намери друга работа.

Сервизен специалист – Костадин Малинов чужденец който също работи от дълги години в Техно Про и твърди, че парите които изкарва са толкова малко, че за нищо не му стигат. Но също така твърди, че има толкова много пари, че може до края на живота си да не работи нито ден. Работи само защото иначе би му било скучно и подтискащо. Няма семейство но постоянно твърди как всички жени искат да са с него заради парите му. Когато иска да излезе в отпуск си пише молба за отпуск и молба за напускане като предлага на управителя да си избере едно от двете.

За бившите служители няма да ви разказвам, а само ще ги поздравя защото са се отървали от цялата идиотщина на тази фирма!

Ако сте млад човек, уважаващ себе си, и имате нужните умения и качества просто си намерете някаква нормална работа в някоя нормална фирма която цени и уважава служителите си!

Техно Про определени не е фирма в която ще получите дори капка от това което търсите! Но ако си мислите, че написаното тук не е достоверно, опитайте! Но след като се убедите в истинността на написаното, моля споделете мнението си тук за да предпазим всички бъдещи кандидати!


бивш служител

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Кандидатствате в Техно Про за работа? Защо правите тази грешка?
Нека помислим логично
Първи признак, че правите грешка кандидатствайки там:
Още преди да сте започнали работа там, вече имате някакво съмнение в тази фирмичка. Четете написаното тук и виждате колко много разочаровани бивши служители има.
Втори признак:
Виждате постовете на Георги Александров (настоящ служител) който се опитва да прави реклама на продуктите които предлагат само и само да избута коментарите по-назад за да ги скрие от вас. Същата тази фирма Техно Про дори направи опит да се свърже с администраторите на БГ работодател за да поиска от тях да бъдат изтрити или коригирани коментарите тук.
Трети признак:
Въпреки прочетеното вече продължавате да се чудите дали да не започнете работа там.
Вероятно са Ви предложили някаква приемлива твърда заплата и обещаващ бонус.
За твърдата заплата ще ви кажа веднага, че за тази фирма двойният стандарт важи на 100%. Всички стари служители, т.е. тези които са пред пенсия или онези които вече са отказали да се борят и са се примирили с идиотското поведение се осигуряват на минимална работна заплата а останалото получават под масата, а пък за вас е под въпрос дали ще ви осигуряват както гласи законът или и вас ще прецакат. За бонуса, това е табу. Убеждават ви, че с бонуса дори ще надхвърляте сегашните си доходи но реалността е съвсем друга. Хора които работят от години там дори не са чували за бонус, та камо ли някой нов служител!
Четвърти признак:
Искате да работите от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 и да почивате събота и неделя. Звучи страхотно. А сега да погледнем реалността в Техно Про:
Понеделник отивате в 9:01 часа на работа и вече Ви се обяснява с тон как всяка минута закъснение Ви струва един лев и след това Ви гледат лошо. Очаквате обедна почивка за да можете поне да се нахраните. Определено не сте попаднали на правилното място. В близост няма от къде да си вземете дори баничка. Единственото място от което може да си вземете нещо за ядене е автоматът в сградата от който можете да си вземете някакви солети с 200% надценка, но това не е най-лошото. Както всички знам, в обедната си почивка имаме прави да разполагаме на 100% с времето си, но тук не е така! Първо трябва да поискате предварително разрешение (минимум от предния ден) за да излезете в почивка което като нов служител ще получите 2-3 пъти но след това нещата коренно ще се променят и дори няма да се надявате на почивка. Ще се принудите да си носите храна от вкъщи и дори не винаги ще имате възможност да се нахраните защото постоянно ще Ви се повтаря как не си вършите работата! След като мине дългият и ужасен работен ден ще очаквате да си тръгнете в 18:00 или 18:15 за да не се набивате на очи, но дори тръгвайки си в 18:30 ще ви гледат лошо и ще ви кажат, че не сте си свършили работата и че няма никой да ви я върши, независимо, че вие сте дали всичко от себе си! Ако си тръгнете към 19:00-19:30 някак е малко по-приемливо но само ако сте последният останал в офиса. И ако все още се колебаете то има и още което да разберете за там!
Пети признак:
Искате да работите в някакъв нормален офис и да бъдете професионалист, да се докажете и издигнете. Ооо не, не и в Техно Про. Атмосферата в офиса е супер подтискаща и ако наистина сте професионалист то това ще се промени. Управителят Наташа Николова, човек който смята всички други за некадърници и дори да не са такива, тя ще ги накара да се чувстват такива! Вие няма да имате право на собствено мнение, независимо колко голям опит имате. Тя изпитва панически страх от това някой да е може и да знае! Вероятно я е страх някой да не заеме нейното място. Вместо да се стреми да изгради един здрав, стабилен и успешен екип, тя прави точно обратното и мачка всеки един служител. Точно когато започнете да си мислите, че постигате някакъв резултат, тя ви казва, че сте абсолютен некадърник и че ако не е била тя, то нищо нямаше да постигнете. Ако сте търговец там, то вие нямате право да продавате или да предлагате нещо на някого без тя да Ви е дала одобрение.

Шести признак:
Техно Про има себе си за един от големите играчи, но когато се поставят таргети които трябва да се изпълнят, управителят разчита фактуристката, сервизните специалисти и склададжиите да предложат план чрез който да достигнат нужните продажби по единствената причина, че в тази фирма няма търговци. Всъщност има един който е бивш склададжия... но за всяко свое действие трябва да иска разрешение на управителя Николова. Всъщност има още един търговец - самата Николова. И ако мислите, че двама „търговци“ могат да постигнат таргет поставен от марките чийто дистрибутор са, то много се лъжете!
И все още си мислите, че това не е достатъчно за да проумеете каква грешка правите, то попитайте някой ваш близък, познат търговец в IT сферата. Той вероятно е чувам за тази фирмичка и ще Ви каже, че не си заслужава дори минута да прекарате там!
Искате още аргументи, имате ги!
Седми признак:
Ако нямате кола с която да ходите на работа то ще трябва да свикнете със следното:
Слизате на спирката от градския транспорт която е на 15-20 минути пеша от работното Ви място което се преживява, но нека продължим. Вървейки към офиса ще минете през няколко подтискащи места от който ще изскачат злобни кучета които ще ви лаят и гонят, ще минете през големи прашни мъгли и ако е валяло ще трябва да минете и през огромни дъждовни локви защото заобикалянето им е невъзможно. А когато си тръгвате от работа кошмарът ще е още по-голям защото няма нито една лампа която да осветява пътя ви! Сега сигурно си казвате, че това не важи за вас защото пътувате с кола, о съвсем не се успокоявайте! Ще минете покрай няколко бетонови възела които са в непосредствена близост до тази фирмичка. Това означава, че ако сте измили колата си то това е голяма грешка защото когато си тръгнете по нея ще има толкова прах, че трудно ще я разпознаете.
Това не Ви е достатъчно? Добре, има и още!
Тази фирма се състои от 5 човека:
Управител и търговец – Наташа Николова, една стара, стара мома, коят


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Fujitsu Celsius J550
малка и мощна

Ако се нуждаете от мощна,но малка работна станция,Celsius J550 на Fujitsu е идеалният избор за начално ниво на 3D,CAD, финансови приложения,както и в областта на здравеопазването


Допълнителни функции

Малък размер, но голяма производителност

Поразителна изчислителна мощ в малък форм-фактор
Изберете между енергийно ефективните процесори Intel® Core™ или мощен процесор от семейство Intel® Xeon® E3-1200 v5. Поддръжка на операционни системи Windows 10 или Linux®. Следващо поколение памет DDR4 до 64 ГБ. Увеличете вашата производителност за съхранение с капацитет до 13,5 ТБ и се възползвайте от супербързи PCIe SSD до 512 ГБ, за да осигурите бързо зареждане на основните приложения и устройства, които са важни за бизнеса и имат надеждна висока издръжливост, проектирани за по-дълъг период на експлоатация

Най-малкият член на семейство работни станции CELSIUS

CELSIUS J550 комбинира мощна производителност на работна станция и страхотна разширяемост
Малък обем на използваното пространство в дизайн от 10 литра. 66% по-малък форм-фактор от CELSIUS W550 micro-tower

Изключително тих дизайн. Произведен в Германия.
Настолните работни станции на Fujitsu са проектирани, конструирани и произведени в сърцето на Европа
Оптимизирано терморегулиране и решения за охлаждане. Графична карта без вентилатор NVIDIA® NVS™ 315

Иновативен дизайн


Поддръжка на стандартни графични карти с най-голям размер и наследени слотове за една страхотна обща цена на притежание (TCO)
Графична карта до NVIDIA® Quadro® K2200. Възможност за наследен PCI слот.


Работа с няколко монитора


Насладете се на максимални възможности за гледане и увеличете производителността
Поддържа 4 монитора при избор на технологии AMD Eyefinity™ или NVIDIA® Mosaic™. До 8 монитора при избор на професионални 2D графични карти Nvidia


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-1
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Уважаеми четящи,
започвам коментара си с точките от дневния ред:
1. Заплащане - заплаща се редовно и ако не си изкарал някакъв процент отгоре не е голямо.
2.Уважение - Ти мене уважаваш ли ма?
3.Привилегии - безплатна тоалетна и вода от същата тази тоалетна. Понякога кафе, ако си купил. Машинка за бисквити, не връща ресто.
4.Фирмена сигурност - има опасност докато отиваш на работа да те блъсне бетоновоз, ухапе бясно псе, да те блъсне трамвай 20- ка докато взема завоя към гората. Баничките са далече!
5.Натоварване - случва се да носиш по някой 50-60, докъм 80 килограмов принтер. Повече се натоварваш психически.
6.Потенциал - има, научаваш се да започнеш работа и след това да я напуснеш във възможно най-кратък срок.
7.Местоположение - намира се между два бетонови възела, по средата. отсреща има нещо като затвор.
Качвате се на последния етаж ориентирате се по крясъците и истеричните писъци.
Тъмно е, коридора е дълъг и слабо осветен, ако през това време крясъците спрат, а вие не сте намерил стаята, изчакайте. Добре е да си вземете суха храна, когато виковете биват заменени от истеричен смях, продължете по посока на смеха.
Това е Наташа Николова, тя е в стаята и разговаря по телефона. Вратата, която трябва да отворите по нищо не се различава от другите 57 врати. С изключение , че на нея виси разлепения от едната си страна надпис върху лист "Техно Про" - надежда всяка оставете. След като отворите вратата веднага
усещате една атмосфера на безнадежност подтиснатост и неосъществени детски мечти. Напрежението е толкова силно, че веднага ви взима 5 точки от енергията. Правите първата крачка и вече сте вътре, да вие прекрачихте това място въпреки съветите на всички, които ви казваха, че това не за нормален човек. Може би и вие не сте напълно нормален? Вече сте влезли вътре и сте затворили вратата зад вас, но все още не виждате разумна форма на живот. Чуват се само нервни цъкания с мишка и потраквания на клавиатура. Току се вгледате по-задълбочено и вече виждате вашите бъдещи колеги, подтиснати, притиснати от обстоятелствата хора, искащи да избягат от това тровещо психиката сиво място. След като продължите още няколко крачки навътре, веднага след втората колона се обърнете рязко наляво, ще видите и шефката. Диалогът с нея ще е първият и последен разумен разговор, който ще проведете във фирмата. От тук нататък имате 2 възможности - да приемете работата и да се хвърлите в бездната на лудостта, отчаянието, проклинането на пропуснатите ползи, висенето до късно в офиса, романтичното прибиране с трамвай по тъмно съпроводено от вой на диви кучета. Или да не се върнете никога повече на това прокълнато място.
Изборът е твой...


кандидат за работа

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-3

Здравейте,

Преди около 4 години кандидатствах за работа в Техно Про за позицията 'Търговец'. Като гледам, нещата от тогава не са се променили изобщо. Отново се търсят кадри, отново текучество, отново негативни коментари и бивши служители и кандидати за работа.

Накратко, какво се случи преди 2 години. Пуснах си CV през jobs.bg за Търговец. Обадиха ми се веднага - дама от HR или по-скоро от външна фирма, така и не разбрах. Отидох на интервю на края на света - в Дружба, в една от сградите в Индустриалната зона. Такова нямаше. Всъщност ме настаниха на 1 прашасал компютър и ми казаха да реша предварително подготвен от фирмата тест. Беше супер елементарен, попълних каквото трябва и си тръгнах. След ден-два се свързаха с мен отново, за да ме поканят на второ интервю, въпреки че първо нямаше. Отидох. Интервюто беше с HR-ката, за която споменах. Г-жата беше готина и си поговорихме за мен, компетенциите ми, за работата и т.н. След това си тръгнах. След ден-два отново ми се обадиха за трето интервю с Мениджърката - Наташа. Отидох. Въпросната управителка беше доста разпасана г-жа, която по никакъв начин не ми изглеждаше като Мениджър. Държеше се студено и безкрайно дипломатично. Интервюто продължи около час. Наташа ми каза, че ще обмисли кандидатурата ми и ако според нея съм ОК, ще ме викнат на пробен работен ден. Казах си - ОК, да видим. Обадиха ми се още на следващия ден и се уговорихме за пробния работен ден.

Този ден няма да го забравя никога.Беше студено и валеше. Отидох в офиса в 8:40. До 10:00 стоях без никой да ми обърне внимание. Имаше една ревяща секретарка, и 2-3 псевдо търговци, на които не чух гласа. Сама отидох да се запозная с тях. Към 10:00 се появи Наташа, метна ми няколко ценови листи и списък с търговци и ми каза - ЗВЪНИ ГИ И ИМ ПРЕДЛАГАЙ ЛАПТОПИ И МЕТРИЧНИ ПРИНТЕРИ OKI. Тъй като съм търговец от 10 години, не ми беше изобщо напрегнато. Седнах си на прашасалия комп, отворих 1 ексел и ги почнах подред. Към 15:00 ч. попитах колегите дали няма да излизат в обедна. Отговорът им беше - ние не излизаме в обедна, хапвали си солети. Аман от служители ядящи солети и чипс. Както и да е, излезнах сама в пороя, вървях 500 м до най-близкото място за да ям баничка за 1 лев. Пълна трагедия. Върнах се офиса прогизнала и всички ме гледаха като изтребители. Продължих да работя. Тук е момента да вметна, че търговците на фирмата целия ден проведоха макс 5 разговора общо. Ебаси търговците - ФАКТУРИСТИ. Чакат някой дилър да им звънне и да си направи поръчката. Никаква активност, абсолютни търтеи. Както и да е!!! Стана 18:00 ч. и вече нямах търпение да си ходя. Ама не, трябваше да чакам шефката, която се появи към 19:00. Седна си и започна да ме разпитва как е минал деня ми, дали съм добър търговец, как са били клиентите, колегите.... От чиста куртоазия си запазих негативните отзиви. Просто отговарях и чаках този кошмар да свърши. И най-накрая в 19:30 всичко свърши с думите : Ще обмисля, дали да Ви предложа работа.

След 2 дни ми звънна HR-ката. Каза ми, че съм направила много добро впечатление още от теста, интервюта, пробен работен ден и искаше да ми предложи работата. Дори не я изслушах. Просто и казах: Благодаря за обаждането, но и 5 бона заплата да ми предложите, никога не бих се върнала в тази фирма, сред тези хора. Сега се сещам пак за Секретарката, която плака през целия ден. Беше назначена преди около 7 дни и вече била на ръба. Още тогава и казах: Напускай момиче, не си заслужава. Дано да ме е послушала.

За 1 ден разбрах, че в тази фирма, нормални, умни, интелигентни и проактивни хора не могат да виреят. Защото средата и колектива са потресаващи.

НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С ТЕХНО ПРО!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.Jack Sparrow


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-5

Уважаеми четящи, които искате да научите:
Да отида ли на интервю?
Да започна ли работа в тази фирма?
Заслужава ли си?

Отговорът е НЕ!!!

Не си хабете времето, нервите, оттам и здравето.
Тази т.нар фирма "Техно Про" ЕООД, е една помийна яма, кофа за боклук и място, на което нормалния човек няма работа.
Работих или по - скоро издържах месец и една седмица в тази пародия на фирма за ИТ продукти.
Първо, това което сте чели за шефката Наташа Николова, че е една дребна, гадна, смръдлива, жалка, стара мома, която си го изкарва на подчинените си е напълно ВЯРНО!!!
Второ тук няма какво да си говорим за развитие, защото единственото нещо, което ще развиете е непоносимост към дърти, миризливи стари моми.
Трето мястото се намира на майка си в п**ката, насред бетонови възли, стари затвори с телени огради и лаещи бездомни кучета.
Четвърто Не ходете там!
Пето виж четвърто!
Като за финал ще кажа, само погледнете какво текучество на обяви има в jobs.bg, постоянно им фигурира обявата за "Търговец"


Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?