Груп-7 /img/frontend/nomap.png"

Аз сьм бивша служителка. Работех 1 месец в фирмата. Но се разболях и трябваше да напусна. Редовно дават заплати, шефовете се дьржат добре. Много вьспитани хора са. Останах с добри впечатления за тая фирма. Парите ми донесаха до в кьщи. И ми казаха ако имам нужда от работа да се обадя. Но това предложение после разбрах че е лицемерно. Защото след известно време видях една техна обява и като се обадих и казах коя сьм ме отвориха. Не аз си имам работа но това беше гадно.

Моето мнение за тази фирма е че точна във заплащтането си никота не се бави заплата понякога ти ги дават и по рано обаждат ти се  по телефона да си вземеш парите отиваш във оговорения час и обект на месторабота и си взимаш рарите и за извареден труд, а за осигорофките на минималната заплата те осигоряват, но преди да започнеш на работа ти се обеснява на касва заплата щте работиш,на колко те осигоряват,колко часове щте роботиш за месеца, на какъв график щте работиш.
Фирмата е добра на фона на другите охранителни фирми !

Фирма за която ще почна с главно ,Ф, защото има много водещи фирми но те са само за реклама но за ГРУП 7 няма нужда от реклама ,уникални работодатели ,работиш ли получаваш това за което си нает .Близо 4 год. работя и не мога да се оплача , това за заплата това за отношение имаш нещо за което да питаш винаги ти се обрьща внимание и най важното ТИ си важен , защото работиш и ТЕ оценяват,а не както се наричат другите водещи фирми в кавички празни обещания и като почнеш работа се чудиш как да се махнеш , защото много обещания и накрая нищо .В ГРУП 7 знаеш за какво работиш и най важното си оценен , не познавам колеги които имат повече от 3,4 години работа вьв фирма за охрана но тук при нас в ГРУП 7  има колеги които са от самото сьздаване т.е близо 10 г. е сами си отговорете за какво става дума .Пак ще се повторя фирма с главно .Ф. лоялност пак с главно .Л.

Работя във фирмата повече от година.Засега нямам забележки-заплата ми се дава навреме.Никога не са закъснявали с парите и са ги давали в уречения срокСега,относно размера на заплата-естествено че не съм доволен,но то в България кой е доволен от заплата си-особено в този бранш...Все пак размера на заплата в  Груп 7 е над средното за бранша,дават се и бонуси за добре свършена работа.Имам трудов договор и осигуровките ми се плащат редовно.Относно отношението към служителите от страна на ръководството също нямам забележки.Контактите ми с въпросното ръководство се ограничават до регионалния ръководител охрана и отношението му спрямо мен и колегите е много добро.Ако има такива,чието отношение е лошо спрямо служителите то аз не съм се сблъсквал с тях-поне за сега.Работил съм в доста охранителни фирми и откровено мога да заявя,че положението в Груп 7 е много по добре,отколкото в повечето други фирми-поне засега.Надявам се да се подобрява и за в бъдеще.

Честни и добре отнасящи се ръководители спрямо подчинените си. Добро заплащане. Фирмата е идеална в сравнение с много от охранителните фирми в България. Плащат си заплатите на време и всичко което е нужно. Който работи честно и почтенно е възнаграден подобаващо.

Работим вече към фирмата от месец и нещо, договори с колегите нямаме... Все обещават, че ще ни дадат договор,но до сега това бяха празни приказки... Заплатата уж щяха на една дата да ни я дадат,но решиха да е на друга, а след това отново смениха датата и така и заплата не получихме...Уважението им е чуждо на служителите на въпросната фирма, да не говорим, че заплашват свой служители... Нямам думи...

Искам да попитам за какво се попълват толкова документи при кандидатстване?

В момента съм без работа.Интересува ме да ли има свободни места за охранители.Работил съм като охранител.

Търся бивши колеги от г.Плевен,които не се страхуват да свидетелства в съда срещу Груп 7 ЕООД,за неплатени отпуски,обещетения при съкращения,плащане със социални придобивки-ваучери,24-часов работен ден,минимални осигуровки,удостоверения за първоначален курс за охранители на стоиност 40 лв. на които никой не е присъствал но за които фиимата притежава лиценз и др. 0878695560

не се лъжете да почвате работа в груп7   защото едно обещават друго дават и заплатата е чак края на втория месец и ако напсуснете последната заплата заплата не е плучавате и първия месец няма трудов договор