Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НК Железопътна инфраструктура /img/frontend/nomap.png"

НК Железопътна инфраструктура

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 19 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-19 от общо 19


представител на управлението

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-1
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
-2
Колеги
1
Работна среда
0

Някой пита ли защо при ремонта на жп линията Пловдив - Бургас не се изпълняват огради против щума, а предпазни огради, а полувисоки вместо ниски перони, а защо прелезите не се правят с гумени настилки през всички коловози? Пита ли някой защо строителите не ремонтират хидроизолациите на мостовете, които и сега си текат, защо не се прави качествено оформяне на високи насипи, съгласно наредбата за проектиране на жп линии,  защо не се заздравяват съоръженията, защо няма достъп на инвалиди? Питайте защо има строителен надзор на обекта, освен за да се вземат десетина милиона лева от няколко лежачи и техния мазник-шеф. Това е фирмата която се е вкопчила като октопод в ремонтите и източва пари от всички обекти, на които има участие, а тя е навсякъде. Навсякъде, защото началника на дирекцията за европроектите П. Димитров е работил в тази фирма, преди да пострада с крака си, защото синът на зам. директора на НК-ЖИ Бакалски работи във фирмата, защото М.Ламбрев е стар приятел с този Лайнарев ли беше, собственика на Рубикон-инжинери, а той редовно кани на всички банкети на фирмата и на вечери директорите от НК-ЖИ. Как да има пари за заплати, като ги харчат за такива пиявици. Те изсмукват паричния ресурс на НК-ЖИ и няма за хората, няма за ремонти, няма за текущи разходи. Ако те си вършеха работата, разбирам, но не е така и си личи от резултатите от ремонтите. От тях друга нормална надзорна фирма не може да влезе в жп-то. Крайно време е да им вземат лиценза за некачествена работа.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема фирма НК Железопътна инфраструктура,
Напълно Ви уважавам и Вашата работа, но имам сериозни забележки по новото разписание на влаковете. Пътувам от Елин Пелин до София и сутринта от 6.46 до 8.48 за София  два часа няма никакъв влак. Това е пиков момент, когато хората ходят на работа. Много моля, да се пусне влак към 8.00 ч. Също вечерта от София от 19.30 до 21.30 ч. два часа няма влак.Твърде дълго е за студената зима и защо влакът се премести толкова късно в 21.30, няма ли възможност да остане на същото разписание в 21.00 ч.
Благодаря за разбирането и вниманието.
С Уважение: Ваш клиент Елисавета Цветкова


настоящ служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
-5

От почти 18 години съв в системата на желечниците - такова чедо до сега НЕ съм виждал. Става все по-зле, даже и по времето на Жан Виденов бяхме по-добре (поне заплатите вдигаха всеки месец). На младите ще кажа - БЯТАЙТЕ ОТ ЖЕЛЕЗНИЦАТА, ТУК НЕ Е ЗА ВАС!!! Не че идват млади кадри, но ако някой се обърка да знае че тука е УЖАСНО! Всеки ден ставам свидетел на присвоявания от началници, далавери с ремонти, скраб, материали, КРАДЕ СЕ БЕЗНАКАЗАНО и то от тези който трябва да упражняват контрол!!! Постоянно се говори за съкращения в адменистрацията (ХА ХА ХА) цялата адменистрация мина курсове за сигналиски и какви ли още не, но пак са си на същите меска докато работниците намаляват. Кантонерите са вече по на 5,6,7, че и на 11 км., 5 работника поддържат вече до 18 км. амортизиран жн. път без изпрамен инструмент, без работно облекло (да попитам къде е инспекцията по труда да направи проверка). Всичко се руши - сгради, съоражения, жп. път. Страшно е да се пътува с влак!!! Хората нямат мотивация та работят в тези МИЗЕРНИ условия на труд с това мизерно зарлащане от 380 лв. което редовно си закъснява. Жал ми е за железницата защото 7 години съм учил за това и с желание започнах работа, но вече МЕ Е СРАМ ДА СЕ НАРИЧАМ ЖЕЛЕЗНИЧАР!!! МЛАДИ ХОРА, БЯГАЙТЕ ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ ЖЕЛЕЗНИЦАТА, ТЯ ЩЕ ЗАГИНЕ КАТО СЕ ПЕНСИОНИРАТ И ПОСЛЕДНИТЕ КАДЪРНИ КАДРИ, А МОЖЕ БИ И ПО-РАНО ЗАЩОТО ЩЕ Я ПРОДАДЪТ НА СКРАБ!


настоящ служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-5

постояния натиск и заплахи за закриване на гари,жп секции и т.н.,демотивира обикновения работник/служител!
прекалено ниското заплащане отблъсква всички млади хора.които се "откачи" не се и сеща за връщане в системата,а нови кадърни хора не идват!с този потенциял и тенденцията за съкращения/винаги остават хората с връзки без значение дали са годни за тази работа/ бъдещето е много мъгливо.


настоящ служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Нищо не може да тръгне на добре във фирмата ако се залага на некадърници и апаратчици...Професионалистите се броят на пръсти..Трябва да се уважава човека и да се загърбят интригите..Трябва да се работи за благото на компанията и просперитета на работещите в нея...Заплатите не са съобразени в никакъв случай с работата и отговорността..Пълно безхаберие...Доходите са ниски и продължават да падат...Повечето хора работят за единият трудов стаж..Ножът е опрял до кокъла и вече не се знае какво ще става занапред...Болно ми е за Националната железница на България,защото групички некадърни и властолюбиви хорица я изсмукаха и я докараха до просешка тояга...


настоящ служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Обръч от кум, кумашин, шурей, баджанак... управлява жп депото в Дупница
 
Играят карти и тенис на маса, затварят очи пред кражби на нафта и с компромат свалят директора Т. Тодоров, за да уредят кумашинката Т. Благоева
 
 
Дългите ръце на братя Галеви са достигнали и до жп депото в Дупница
Ексбаретите Пламен Галев и Ангел Христов управляват БДЖ с кръг от кум, кумашин, шурей, баджанак. Главният ревизор на инфраструктурата на БДЖ Кирил Ангелов, кум на дясната ръка на ексбаретите Пламен Галев и Ангел Христов - Станко Станкев, е главният кадровик в системата, разкриха пред “Струма” железничари след последния скандал, при който с компромат бе отстранен неудобният директор Теодор Тодоров и на шефския пост бе издигната кумашинката на Кирил Ангелов - Теменужка Благоева. Цялата рода на Кирил Ангелов, Станко Станкев и Теменужка Благоева и техните роднини контролират системата на железниците. Синът на Станко Станкев - Антон, е еколог на железницата в Дупница. Жената на Кирил Ангелов - Йорданка, е началник човешки ресурси УДВГД /Управление движението на влакове и гарови дейности/. И двете им дъщери са на работа в железницата. Най-довереният човек на Ангелов и пръв приятел на новата шефка Теменужка Благоева - Георги Гущеров, ръководител сектор ЕМО и началник-цех енергомеханичен, също с двете си дъщери - Славка и Дафинка, е в управлението на влаковете в страната. Гущеров придоби скандална известност преди година, срещу когото заедно с Васил Спасов и Методи Пръжков беше образувано досъдебно производство за това, че умишлено не са положили достатъчно грижи за ръководенето, управлението и стопанисването на повереното им имущество и са нанесли щети на държавното предприятие БДЖ ЕАД в размер на 489 940 лева. Обвинението бе по член 219, алинея 3 от Наказателния кодекс, във връзка с алинея 1 и алинея 2 от Наказателния кодекс, но бе забравено. Новата шефка Теменужка Благоева до момента изпълнява длъжността началник ремонтен цех и е пряко подчинена на Георги Гущеров. Предшественикът й Теодор Тодоров бе отстранен от прекия му началник локомотивно депо - София Стефан Деянов, който преди няколко дни при среща с него му заявил: “Трябва да те сменим, не си удобен”, разказа Тодоров.
“Така ми наредиха отгоре”, казал столичният шеф и наредил: “Подай молба и напиши по лични причини”.
Поисках да знам защо ме сменят, при което не получих отговор. Беше ми изваден хвърчащ лист от анонимно лице, в което се съобщава: “Възможно е да укрива нафта във вилата си жепеецът Владимир Кочерински, покровителства го офицер от РПУ - Дупница, който има кола и отдавна е забравил да зарежда на бензиностанция. Често до блок 13, където живее, го виждам с полицая в задушевен разговор. Лично доставката на крадената нафта се извършва от началника на депото Теодор с неговия автомобил мерцедес, син. Служителят от жепето също има кола и също вози крадена нафта. За крадец и продавач на нафта е уличен Емил Мурджов, който работи като стрелочник на жп гара Дупница. Мурджов живее близо до входа на стария месокомбинат и той се е превърнал в петролен шейх, също поддържащ връзки с полицейския офицер”.
Авторът на анонимния сигнал пише това до Министерството на транспорта и до централното управление на БДЖ, като съобщава, че е писал и до министър Михаил Миков, но така или иначе не последваха никакви санкции от негова страна. “До министър Миков писах, че служители от РПУ - Дупница са клиенти на жепееца Владимир Кочерински. Крадената нафта е възможно да се укрива в гаража на сестрата на Владимир Кочерински, в мазетата, във вилата им”. Това е доносът, а на практика лицето Владимир Кочерински не съществува в Дупница, нито в системата на БДЖ.
Теодор Тодоров веднага сигнализира изпълнителния директор на БДЖ Христо Монов, с което възразява срещу натиска, оказван върху него да освободи поста по този грозен и необоснован начин. В сигнала той съобщава, че е изнуден да напише заявление за преназначение в район София за локомотивен инструктор по силата на донос. Той е завършил ПЖИ “Тодор Каблешков” през 1983 година и оттогава работи непрекъснато в системата на БДЖ вече 28 години, като тръгва от локомотивен машинист, депо майстор, локомотивен инструктор, началник сектор експлоатация и от месец март 2008 година е ръководител район Дупница към Локомотивно депо - София. Не желая неоснователно да ми се петни името и затова настоявам за спешна среща с Вас за изясняване на ситуацията, която изкуствено се създава срещу мен.
Тодоров е извадил служебни бележки както от Национална следствена служба и от дупнишкия съд, от РПУ, в които пише: След направена проверка в централната информационна система на службите се издават настоящите бележки в уверение на това, че към момента няма данни за образувано досъдебно производство и повдигнати обвинения срещу Теодор Асенов Тодоров.
Назначенията на ключови постове на хора от обкръжението на консултантите са многобройни. Така например Кирил Ангелов е уредил и племенницата си Росица Авджийска на работа в жп секция Дупница като инспектор. Десетки са на работа в структурата на БДЖ в София. Началникът на възстановителния влак в София е дупничанинът Филип Петров. Заместникът му Емил Симеонов също е дупничанин. Началник “Охрана на труда” е дупничанинът Георги Петков, бившата главна счетоводителка на локомотивното депо в Дупница Теменужка Велинова бе изтеглена в София веднага след като става главен ревизор Ангелов. Как е получила висшето си образование, питайте Георги Гущеров, къде е учила - никой не знае, коментират в Дупница. Теменужка Велинова сега работи при жената на Кирил Ангелов в УДВГД като главен счетоводител. Наскоро при възникнал скандал между двете жени заради забележка, направена им от техния пряк началник Божидар Стоянов, същият е уволнен веднага. Най-редовно Кирил Ангелов е в командировки извън страната с различни отбори на международни турнири. Като какъв се води на списък и от предприятието ли се осребряват, са подозренията, които подлежат на проверка. Както и колко жилища, парцели, имоти се водят на имената на Кирил Ангелов и Теменужка Велинова в София и страната. Във възстановителния влак в София са назначени най-малко 15 дупничани, чиито имена могат да бъдат проверени. Бившият началник Васил Спасов успял да настани на работа вуйна си Надежда Михайлова, деловодителка в локомотивното депо на Дупница. С неговите протекции в дружеството е и Тошко Събев, който пристигнал от Америка и в момента е инженер-технолог. Отговаря и за горивата в депото. Той е съпруг на сестрата на Васил Спасов - Виолета, която работи и раздава разрешителните за оръжие в КОС на РПУ - Дупница. Въпросът е защо, след като се води срещу него дело, след отстраняването му от депото беше веднага приет на работа в жп гара Дупница, питат служителите. Георги Гущеров е от село Яхиново и е уредил на работа в депото в цех ремонтен 6-7 души, двама негови племенници, единият е Георги Иванов. Преди години му поверил работата раздавач на горивно-смазочни материали. Същият е заловен от Транспортна полиция да изнася туби с нафта заедно с брат му Ивайло Иванов от района на депото. Георги Иванов бе уволнен и след това Георги Гущеров го урежда да изкара курсове за помощник локомотивен машинист в София, а после го урежда в локомотивното депо на Дупница на работа в цех ремонтен. Гущеров издига в кариерата и Теменужка Благоева като технолог в цех ремонтен, след това като ръководител цех ремонтен, а сега и като ръководител на депото, твърдят служителите. Същевременно урежда на работа и брат й Светозар Благоев, който преди години е заловен от Транспортна полиция да краде дизелово гориво с личния си автомобил вътре в района на депото. Делата са в забвение, а Светозар Благоев е на работа в Кремиковци. После е върнат в депото в Дупница като локомотивен машинист и го готвят да го издигнат за технолог. Във времето, когато е началник, Васил Спасов лично с любимците си от дружеството играят тенис на маса по цял ден в депото през работно време.
Теодор Тодоров потвърди информацията и заяви: С моето назначение забраних играта на тенис, като наредих да се заключва залата. Спрях и кражбите. Затегнах дисциплината, това не се харесва на определен кръг. От няколко дни разбрах, че пак са отключили залата и отново игрите на тенис са възстановени, предполагам и кражбите, а също и играта на карти. Многократно съм хващал в канцеларията му Георги Гущеров и Теменужка Благоева, дежурният по депо Александър Димитров и машинисти да играят карти. Часът беше 11 на обяд, Гущеров ми се изсмя на направената забележка и ми заяви гордо, че има много връзки в София, че ще ме направи от началник отново локомотивен инструктор. В отговор го наказах със забележка. Останалите двама “недосегаеми” развъртяха телефони и се жалваха в столицата, откъдето ми се обадиха и ми заявиха: “Не ги закачай, не се занимавай с тях”.
Това стана на 9.12.2008 г., а на 11.12.2008 година пуснаха анонимния донос срещу мен в Министерството на транспорта.
 
ПЕТЪР КОВАЧЕВ


настоящ служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-2
Потенциал
-3
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
1

w NKJI ni6to nikoga ne e sigurno,wsqka zapowed e predposledna i nqma abslolutno nikakwa sigurnost i stabilnost.zaplatite w sega6noto polojenie na stranata sa na minimum i nedostaty4ni,otno6enieto na po-wis6estoq6tite ot obiknovennite rabotnici e naglo i nahalno do bezobrazie.za perspektiva na razvitie i duma ne moje da stane...po-dobre obyrnete vnimanie na slujitelite si predi pove4eto ot tqh da sa napusnali!!!


настоящ служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
0
Потенциал
-2
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
3

За кой ли път нашият работодател ни оставя без пари за празниците.Изискват от нас да сме на 100% всеотдайни в службата , а от тяхна страна почти нищо без грам човещина и разбиране.Ако си близък на някой голям директор може и да израстеш в ерархията в противен случай нямаш никакъв шанс , колкотоми да си кадърен.Все по-малко професионалисти остават да работят в системата.


настоящ служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Работя от малко повече от година и вече съм на път да напусна. То не бяха реформи, преструктурирания и все повече дремеща администрация.
В същото време няма кой едни елементарни ремонти да направи на съоръженията с които работим.
За кариерно развитие - само ако си роднина на шефовете в София или ако им носиш подаръци.
Жалко, но факт.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?