Ви Ви Турс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Ви Ви Турс ЕООД

1 точка от 3 мнения

Какво да Ви кажа за тази фирма...или за другата фирма на г-жа Василева намираща се точно над офиса на Ви Ви Турс? Напълно безочлива работа. Заплати не се плащат, осигуровки също! Напълно подкрепям мнението на предишните двама дали мнението си за фирмата. Просто отношението е възможно най-некоректно, г-жа Василева, управителката е доста безочлива г-жа, която не си спестява лъжите. Случайно попаднах на този сайт и в началото си мислех да си спестя коментарите, но това тук не е лоша реклама, това просто е истината, която не мога да Ви спестя.

Хората, които работят там ми споделиха, че въобще да не започвам работа в тази фирма, защото шефката им много лъже. Не дава парите навреме, а понякога въобще не ги дава и им замазва очите само с празни обещания. Кара хората да се подписват на недействителни ведомости. Осигурява ги на съвсем минимална заплата. Абе въобще, пълен кошмар. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ НА ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ НА Г-ЖА ВАСИЛЕВА!!!!!!

некоректно отношение, неспазване на законите,работа в събота, въпреки, проверка , без последствия..., на вратата пише, че не се работи в събота, но не е така- съответно не се заплаща допълнително, осигуряване на 3 пъти по-малка заплата от действителната,отказ за реално осигуряване, командировки, без да се заплащат,никакви стимули и заплата под действетелно заработената, ненавременно заплащане, интриги