Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

BMS /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много често посещавам кухнята Ви в Мол Сердика. Изключително мил и любезен персонал и страхотна кухня. Моля, да обърнате внимание на управителката, която има ужасно отношение към персонала, което се израэява и пред КЛИЕНТИТЕ. 
Въпроса ми към собственика е:
 Не мислите ли, че това е отблъскващо эа клиента и рентабилно ли е причината за това да е лицето с длъжност- УПРАВИТЕЛ?


клиент

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Обекта е хубав и чист ,храната вкусна,персонала прекрасен с изключение на управилката май Веда се казваше,която се държи отвратително с персонала ,които напуска заради нея ,а шефовете я държат ,честно казано не е за там няма кои да види и разбере.Не е лошо Павлет да си отвори очите и да смени тази некадърна управителка ,стига и е давал шанс, човек като е некадърен и нестава за нищо ,колкото и да му дават шанс пак си е същият.Жалко за хубавия персонал напуснал заради нея.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

здравейте
искам да попитам какво е заплащането там, по-конкретно в конструктивния отдел на фирмата. Има ли някакви бонуси и соц. придобивки!! каква е степента на стрес и какви са колегите.
Благодаря на всички отзовали се


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
1
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Всичко това е вярно.Работех 3 години-възможността да се разболееш от рак е огромна-имаше и такива сериозно.не почваите там


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
0
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Работих повече от три години в тази фирма като оператор на струг със ЦПУ. Името ми е ......... и никога не бих желал да се завърна отново в тази фирма на работа.И така фактите:
1.По трудов договор бях оператор, но аз и всички мои колеги ежедневно извършваме настройки на детайли. За настройчик на металообработващи машини с ЦПУ , в НКПД 2005г. си има предвидена позиция с код 7223-3004.Защо в тази фирма не отразяват правилно нашата работа като професия? Сигурно за да спестят от осигуровки и да ни ощетят със заплащането.Моля за проверка.
2.Съгласно чл.140 от КТ задължава работодателя да осигури на работниците топла храна и ободрителни напитки при работа през нощта.
Това не се прави.На оператор / разбирай настройчик/ ежемесечно му се събират от 8 до 12 нощни смени.В тази фирма се работи на три смени, които всяка седмица и месец се разместват.Не се осигуряват нито топла храна , нито напитки.Може би смятат,че даването на ваучери за храна на три месеца е достатъчно?
3. Стационарният шмиргел в цех"Металообработка" на партера на сградата , на бул."Цветан Лазаров"106, не е обезопасен и окомплектован с прахоуловители и предпазители.Всички в цеха гълтаме праха.Да не коментираме, че е опасен за работа.
4.В цех "Металообработка" на тази фирма се обезмасляват метални детайли със силни разтворители като коресилин, бензин,спирт и т.н.
След това детайлите се нареждат от шлосерите на една маса и се подсушават ускорено със сгъстен въздух.Създава се силно обгазяване на атмосферата в цеха, което може да доведе взрив, пожар и постоянно уврежда дробовете и здравето на работещите там.За верноста на горното може да проверите и видите, че пластмасовите туби с разтворители се съхраняват под същата маса.Да усетите как излъчва разтворители платнената покривка на същата маса, защото се е използувала многократно за тази цел, без да се сменя и т.н.
5.В цех "Металообработка" са монтирани 4-ри струга с ЦПУ, една фреза с ЦПУ плюс шлосерския участък и приемно-предавателен участък.Всичко е разположено на много ограничено пространство и не отговаря на никъкви норми за охрана на труда.Шлосерите редовно трият и почистват метални повърхности с шкурки.Винаги е силно запрашено в цеха с метален прах и айрозоли от въздушните пистолети и охлаждането на машините.Вентилацията е отвратителна и може само да те разболее. Непрекъснато има отворени прозоци и врати през които става течение.Силните вибрации от струговете, отделяните ел.полета и топлина от двигателите при тази минимална площ допълнително силно увреждат здравето на операторите и работещите в цеха.За да не се отстранят досега тези тежки нарушения на условията за труд, вероятно някой отговарящ за тази фирма инспектор е купен!!
6.Често полагахме извънреден труд извън графика на редовните смени, който ни се заплащаше като редовен и не се отразява във фишовете за заплати като извънреден.Във фиша за месечната заплата няма графа за извънреден труд а всички оператори и персонал в цеха редовно полагат такъв, който не се оформя от администрацията със заповед и не се заплаща като извънреден труд със съответните увеличения.Самият фиш за заплата е анонимен документ.На него не е посочено коя фирма ти дава заплата и не може да служи като удостоверителен документ пред държавни органи и пред съда.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?