Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хотел mOdus /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 15 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 15


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Из потайностите и реалностите на т.нар."бути(л)ков хотел" mOdus във Варна
Кадрите(продължение)
Близо две године по-късно- на 12 Юни 2020г.,отново в този сайт анонимен гост от САЩ също пише критичен коментар относно лошото състояние на материалната база!Коментарът е озаглавен изключително показателно- Needs renovation(Нуждае се от обновяване)!Този път,вече в качеството си на Управителка,въобще не е благоволила да удостои мнението с внимание,пренебрежително подминавайки го,въпреки че е отговорила на всички останали,безкритично дали максимална оценка! Може би е "узряла" за реалността и е решила да не сече сама клона,на който стои?!Докато клонът не се счупи - както стана при предната! По подобен начин е постъпила и по отношение на коментарите на гостите на "хотела",написани в сайта Booking.com!На всички,дали максимална оценка 10 е отговорила с поняколко "дежурни" любезности!Но коментарът на една от гостенките,дала оценка 9 въобще не е бил "отразен"!Така демонстрираният от нея крайно нереалистичен максимализъм е ясно потвърждение,че се е взела изключително на сериозно и самата тя е станала част от лъжата,наречена "бути(л)ков хотел" Модус!Тези безкрайно претенциозни,но изключително некадърни кариеристки си въобразяват,че като са станали Управителки са хванали Господ за брадата,но едва след като бъдат "изритани" разбират,че всъщност са държали Сатаната за опашката!
Съществената разлика между предишната и настоящата Управителка е по отношение на вида им!Докато предишната приличаше на здъвкана и изплюта и дори нямаше навика да си мие редовно зъбите,поради което устата и миришеше неприятно,сегашната,трябва да се подчертае,има "търговски" вид!Външно го докарва на "учителката" от класическите видеа за възрастни,повърхностна,лековата,вятърничава,флиртаджийка-мераклийка с псевдоителектуално излъчване- въобще типа жена,който се харесва на повечето мъже!Фалшива във всяко отношение,подобно на самия фалшив "хотел",но успешно играеща ролята на рекламно лице,привличайки платежоспособни лапнишарани за клиенти!Срещу допълнително заплащане дори би могла да предлага и пълен набор персонално обслужване,като ги оооправя във всяко отношение!Още повече,че въпросната е широко скроена руская женшина и действа на принципа "чеп за пари хващам, домакинска работа на захващам"!Интересно какво е научила за времето, през което вървеше,като сянка след предишната!Може би как се вършат подлости,гадости, низости и мръсотии!Вихърът на промените ненадейно я изведе на върха,но колко време ще остане там е спорен въпрос,тъй като мястото е много "хлъзгаво" и силно "ветровито"!Може да научи по трудния начин максимата,че когато човек сключва сделка с дявола(в случая клана тарикаТанчевци),за да му служи накрая рогатия винаги го прекарва!
Светлана Пасково- дългогодишната главна камериерка,е другата "звезда" на "хотела"!Позакръглена,поувяхнала и попрецъфтяла червендалеста буля на средна възраст с вид на мириносана овца!Никаквицата създава впечатление,че е "по-ниска" и от трлевата,но това е изключително подвеждащо!Като отровна змия е-"хапе" изневиделица,внезапно и неочаквано!Тази подла и притворна мръсница се изживява,като главен кадровик и любимото и занимание е да клюкарства,да интригантства,да сплетничи и да кудоши!Идва и отвътре да го върши!Така ще ви "накисне","натопи","наклепа","накове" и омаскари,че свят ще ви се завие и даже няма да разберете откъде ви е дошло!Всичко това тя прави по собствено желание и вътрешно убеждение без дори някой да я кара да го върши!"Ухо" на началниците-"носи" им за всичко и за всички! Изключително долнопробна и подло пачавра!Идеално си пасваха и взаимно се допълваха с бившата Управителка Кристалина Димитрова!
Людмил Захариев- главният счетоводител е следващия "герой" в списъка. Този "образ" с отнесен,нефелен вид,хитровата физиономия и лек говорен дефект,на практика,управлява фирма Хотел Инвестмънт ООД- едно от юридическите лица,собственици на "хотела"!По негова инициатива и с неговото изрично знание и съгласие се извършват всички финансови, данъчни,осигурителни и трудово-правни нарушения, машинации, измами, далавери,тарикатлъци и мошенничества в цялата група фирми,собственост на тарикаТанчевци!Прави се на охлюв и калинка;на ни лук ял,ни лук мирисал;на ни чул,ни видял,ни разбрал относно своеволията и безобразията,вършени спрямо хората там от разните Управителници!Но така де - гарван,гарвану око вади ли?!Двамата с вожда му тарикаТанчев са си "плюли в устите" и взаимодействието им е като на братята лъжци от баснята- върви лъжец от село на село и лъже,върви брат му ден след него та "маже"!Той е безрезерво и безапелационно предан тялом и духом на клана тарикаТанчевци!Ще се изпари,ще се самоизяде ако трябва,но никога не бе казал изтината за "хотела",собствениците,фирмите им и делата им!Още повече,че и самият той е с двата крака в батака!
Венцислав Дералиев е шофьор на "хотела".Този долнопробен простак има както противен шкембелийски вид,така и изключително хашлашко поведение!Поради обстоятелството,че там достоен и принципен ръководител,който да го "изрита" няма и няма и да има,този тип от години необезпокоявано своеволничи,безобразничи и "ръси бисери"!
Повечето от останалите,в по-голямата си част жени,неопитни младежи и хора в затруднено социално и материално положение,са безхарактерни и безкритични страхливци,плашещи се дори от сянката си!Поради постоянното текучество е абсолютно невъзможно да се създаде сплотен и траен екип!Върху тази маса от човешки добитък ръководството и собствениците безпроблемно и безнаказано издевателстват колкото и както си искат!
Когато едно куче се научи да яде тор то не спира да го прави- така и в тази фирма!През лятото на 2020г.неколкократно отново се публикуваше обява,че се търсят камериерки и отново за постоянна работа!Да се чуди човек тези камериерки изпаряват ли се,изяждат ли ги,че все си търсят нови! Аксиома е,че когато някъде ХОРАТ СЕ СМЕНЯТ ПОСТОЯННО ИМА ПРОБЛЕМ С РАБОТНОТО МЯСТО, а НЕ С ХОРАТА! За справка - виж коментарите по-надолу!


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Из потайностите и реалностите на т.нар."бути(л)ков хотел" mOdus
във Варна

3.Кадрите (част трета)
В "хотела" на хората не се държи - "гонят" се само и единствено печалбите! Поне до началото на COVID епидемията имаше постоянно текучество! Камериерки,пикола,рецепционистки,сервитьори се сменяха непрекъснато! Причината за това са голямото напрежение в работата,породено от безкрайните,несъстоятелни изисквания;тежките графици и смени;невъзможността хората да ползват отпуски,когато са им нужни! На редовите служители или въобще не се разрешава да ползват отпуск или,ако им се разрешава,е само част от него! Дали и кога - преценката е на преките ръководители и е субективна! Това е некоректна и незаконна практика,но ръководството и собствениците на въпросната фирма ни най-малко не се притесняват да я прилагат! В резултат на всичко това се създава неприятна и недоброжелателна атмосфера на работа,отблъскваща хората и те не се задържат! Във връзка с ограничителните мерки,наложени за овладяване на епидемията заетостта на "хотела" рязко спадна,което доведе до допълнително "орязване" на щата и заплащането!
Не напускат - поне не доброволно,само хората на административни и управленски длъжности,тъй като те ползват всички екстри и привилегии,които им дава съответната позиция!
През м. Март 2020г. Кристалина Димитрова,Управителка на "хотела" от 1 Септември 2016г. е принудена на напусне доброзорно - под заплахата от дисциплинарно уволнение! До тази развръзка се стигна, след като въпросната никаквица в продължение на три и половина години вършеше своеволия и безобразия,злоупотребявайки с правомощия и административна власт! Некадърна,некомпетентна и неграмотна по отношение на цялостната работа,тъй като не познава законовата и подзаконова нормативна уредба в областта на туризма, хотелиерството и ресторантьорството; не познава материално-техническата база и няма организационни умения в тази връзка! Като личност- страхлива,сервилна, раболепна,подла,притворна, манипулативна,изключително лицемерна патологична лъжкиня! Готова винаги да извърши подлост,гадост,низост и мръсотия спрямо другия, за да се спаси! Целенасочено и преднамерено подвеждаше множество хора с обещания за постоянна работа,злонамерено възползвайки се от доверието им! За целта публикуваше обяви в Jobs.bg,в които отбелязваше,че съответната позиция е постоянна,докато в действителност ставаше въпрос за временна/сезонна заетост! Това тя правеше,за да "закърпи" положението и да докаже,че може да се справя с управлението на "хотела"! Хората се назначават на безсрочни трудови договори с шест месечен изпитателен срок! След приключване на сезона/заетостта биват уволнявани по чл.71 ал.1 от КТ- т.е. в срока на изпитание,с обяснението,че не се справят с работата и не са подходящи за съответната длъжност! За тази продължаваща с године мошенническа и измамническа практика във въпросната фирма е писано достатъчно подробно от потърпевши
по-надолу в коментарите! Накрая мръсницата си намери майстора! Попадна на достоен и принципен човек,който не беше съгласен да го използват,да го правят на глупак и накрая да му се "изплюят" отгоре и да го "ритнат",като парцал! Този човек уведоми институциите за многобройните нарушения и нередности,извършвани във въпросната фирма и се обърна към съда,за да защити правата и достойнството си! Последва голям скандал,доказващ некадърността и некомпетентността на въпросната Управителка,както и вършените от нея своеволия и безобразия! Притеснени за реномето и печалбите си,които за тях са най-важното нещо,собствениците на "хотела" тихомълком я "ритнаха" от поста,възползвайки се от обявяването на извънредното положение и карантината на 13 Март 2020г.
За Управителка на "хотела" е назначена Маргарита Стефанова, която в продължение на близо шест години преди това заемаше длъжността Специалистка по продажбите и маркетинга! "Новоизлюпената" Управителница (грешката е целенасочена) е властолюбива и алчна кариеристка,"надута пришка" със самочувствие на наследствена императрица,с абсолютна липса на задълбочено и аналитично мислене! Както и предишната не познава нормативната уредба в бранша,материално-техническата база и няма организационни умения, поради което също е некадърна, некомпетентна и неграмотна по отношение на цялостната работа! Подобно на предшественичката си не знае значението на понятия, като принципност,чесност и лично достойнство! Отличителна нейна черта е способността и срещу пост,власт и пари да служи напълно безкритично - независимо на кого и за какво, без да влага съвест и без да (си) задава каквито и да било въпроси! Каже ли и някой висшестоящ:"стани"-става;"седни"-сяда;"клекни"-кляка; "пълзи"-пълзи;"легни"-ляга;"ближи"-ближе;"смучи"-смуче и т.н. без всякакви възражения! Така че няма и не би могло да има особена промяна в стила на управление! Яснота за начина на мислене и действие на настоящата Управителка дава следния любопитен пример. На 17 Октомври 2018г. гостенка на хотела от Финландия на име Лейла пише в сайта Hotels.com критичен коментар относно състоянието на материалната база,отправяйки някои напълно основателни забележки! В качеството си на Sales and Marketing Manager тогава,настоящата Управителка отговаря на въпросния коментар,използвайки подобно на предшественичката си,"дежурни" любезности и лицемерни благодарности,като обещава,че нередностите ще бъдат отстранени?! Такова обещание звучи твърде странно, тъй като изпълнението му е свързано с извършването на определени ремонтни дейности,финансирането им от страна на собствениците и спиране работата на "хотела" за известно време! Но всичко това е извън нейните правомощия! Може би си е мислила,че тарикаТанчевци ще направят нужното?! Каква наивница! Но,така де,обещанието не е като изпълнението - защо да не обещае?!


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Из потайностите и реалностите на т. нар. "хотел" mOdus във Варна

2.Собствениците (част втора)
"Хотелът" е семейна собственост,но и за това някой преди мен вече е писал. Чрез фирмите Хотел Инвестмънт ООД и Танчев и Ко ООД собственици са сем.Танчеви,известни още и като клана тарикаТанчеви/тарикаТанчевци! Както и да го погледне човек,виртуозен тарикатлък си е в продължение на години да подвеждаш хората,като,образно казано,им продбутваш пиринч за злато,като им продаваш скъпо и прескъпо фикция,илюзия и имитация за реалност! Въпросните собственици са хитреци с безкрайни,несъстоятелни претенции и изисквания,мошенници и недобросъвестни стопани по отношение на собствеността си!Те,отново образно казано, искат да стрижат и доят овцата без да я пасат! Плачевното състояние на "хотела" им е добре известно,но те не желаят да влагат средства,тъй като считат,че това са пари хвърлени на вятъра! Нещата се "кърпят" на парче от днес за утре и времето си минава! Обяснението неизменно е едно и също - няма пари! Но това не им е попречило да си самоопределят щедри месечни заплати в размер между 5 и 7хил. лв. и периодично да си разпределят дивиденти! Пари явно има и за скъпи автомобили - джип BMW XC на тарикаТанчев и Mini Cooper,купен през 2019г. на тарикаТанчевица! Същата преди време се е изявявала,като благотворителка на Карин дом - от онези,които непременно държат името им да се оповестява публично! В подобна дейност обаче явно няма "хляб" от рекламна гледна точка и впоследствие средствата са пренасочени за спонсориране на някои от ежегодно провежданите във Варна филмови и музикални фестивали! От своя страна, организаторите на тези събития препоръчват на участниците в тях и ги насочват към "хотела" на тарикаТанчевци! Или,както гласи поговорката - Аз на тебе,ти на мене!
В едно свое интервю тарикаТанчев се възмущава от непосилната,по нетовите думи,такса от 400лв. за спиране и престой на туристически автобуси на паркинга на летището! Но,изглежда, е пропуснал да забележи абсурдните цени в собствения си "хотел"!
На една тематична конференция,организирана от любимия му вестник Капитал през лятото на 2019г. в хотел Интернационал в к.к. Златни пясъци, тарикаТанчев обяснява пред присъстващите как българските работници били немотивирани и с ниска производителност на труда!
Явно воден от подобни разбирания,за новооткрития през същата година мегаломански хотелски комплекс Wave Resort,намиращ се между Ахелой и Обзор,в който той е съсобственик,бяха наети хора от Украйна и Централна Азия! Спорен въпрос е доколко тяхната мотивация и производителност на труда са по-високи,но със сигурност могат да бъдат безпроблемно използвани,безкрайно "мачкани" и всячески експлоатирани!
"Великият" бизнесменин(грешкета е умишлена) има и други хашлашки изпълнения! Когато идва в "хотел" Модус,съществува практиката рецепционистките,но и останалия персонал наоколо да му стават на крака - ако въобще има някой седнал! Той влиза във вътрешната зала на ресторанта - т.нар. тераса, сяда на стол,обикновено откъм тясната страна на някоя от дългите маси,кръстосва крак върху крак и привиква на рапорт двете зайкуджийки - Управителката и Специалистката,отговаряща за продажбите и маркетинга! Независимо колко дълго продължава разговора двете стоят прави! Трябва да се намери един достоен човек,който да върне към реалността това самозабравило се парвеню с вид на брадат талибанин,като счупи в главата му един стол! Какви са кадрите обаче във въпросния "хотел" Модус и въобще има ли там достойни хора?!?


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Из потайностите и реалностите на т.нар. "хотел" mOdus във Варна

Тъй като съм добре запознат с дейността на фирмата, бих искал да внеса повече яснота по въпроса.

1.Обектът
"Хотелът" е малък и нискокатегориен - ДВЕ ЗВЕЗДИ! Но тази важна подробност умишлено не се посочва в рекламите за него,а се описва, като "бутиков", "стилен", "дизайнерски" и с други подобни гръмки,но абсолютно лишени от всякакво основание определения!Това се прави умишлено,тъй като цените са изключително "солени" и са, като за петзвезден хотел,което при подобна категоризация си е МОШЕННИЧЕСТВО и ИЗМАМА! Това е най-скъпият "хотел" във Варна,което лесно може да се установии при сравнителен преглед на цените на различните хотели,публикувани в големите туристически сайтове! За да му се придаде търговси вид и да "хваща окото" външно е ярко осветен с многобройни лампи,а вътрешно е боядисан с множество цветове! Впечатляващите рекламни филмчета и видеа са изключително подвеждащи и не дават и най-малка представа за реалното състояние на сградата! Истината е,че "хотела" по-скоро представлява един своеобразен макет! Сградата е с множество скрити дефекти,недомислици и забележки,останали още от времето на построяването и,тъй като е изградена набързо и некачествено! Инвентарът и оборудването също са с ниско качество и значително амортизирани! Предлаганите услуги са стандартни и с нищо не са по-различни от тези в другите хотели! Безплатните паркиране и фитнес,обявени в сайта на "хотела",като възможност са проблематични! Подземният гараж е с крайно ограничен капацитет от едва 4бр. автомобили! При наличието на повече гости с автомобили се ползва платеният паркинг на съседния хотел Одесос! Фитнесът е в много тясно помещение и може да се използва максимум от двама човека едновременно! За реалното състояние на този т.нар. "бутиков хотел" вече е писал някой друг преди мен,така че няма да се спирам подробно. Описанието се намира тук в сайта,като за целта в търсачката трябва да се въведе името на фирмата - Хотел Инвестмънт ООД. Ще добавя само някои подробности.
За "замазване на очите" и за да се обосноват абсурдните цени в стаите на гостите се поставят по една зелена ябълка, една стъклена бутилка минерална вода Горна Баня от около 200мл.л.-т.е. една чаша и един чифт чехли! (Затова и заради теснотията - малките, ограничени пространства навсякъде, би било много
по-правилно "хотелът" да се нарича бутиЛков,а не бутиков!) В цената влиза и закуска на блок маса! Но докато гостите обилно се гощават със стриди, лавраци и джан котараци в подземния гараж отходните води "извират",тъй като канализацията е неграмотно направена и често се запушва! Да им е сладко на гощаваните!
На видно място,на стената между рецепцията и ресторанта срещу стълбището и асансьора,има светещ рекламен неонов надпис с текст: IF the things are not as you wish, wish them as they are!(Ако нещата не са такива,каквито ги желаеш, пожелай ги такива,каквито са!) В съседство с въпросния надпис е фоаето на хотела. Отгоре в окачения таван минава клон на канализацията! На него явно има някакъв дефект,тъй като водата се просмуква и мокри гипскартона,от който е направен тавана! Така че нещата са си точно такива,каквито са, дори човек да не ги желае точно по този начин!
Клиентите биват най-нагло и безочливо лъгани чрез описаните трикове! Разчита се на незнанието и на липсата на склонност у повечето хора да се вглеждат в детайлите!По такъв начин желаното се представя за действително! И тази мошенническа схема работи сравнително добре от самото начало! Същевременно изключително много се държи в писмените си коментари относно своя престой, публикувани в големите туристически сайтове, гостите да дават максимални оценки! По такъв начин се "помпа" фалшив рейтинг,спекулативно използван след това с рекламна цел! Повечето хора,особено жените, коментират храната,кафето,сладоледа, козметиката за баня,възглавниците! Не забелязват подробностите в състоянието на сградата и на интериора и безкритично дават максимални оценки! Малцината по-наблюдателни,проявяващи внимание и разбиране към детайлите,дават далеч по-обективни оценки относно реалното състояние на този т.нар. "бути(Л)ков хотел"! Оценката за "хотела" в сайта Hotels.com варира между exceptional (изключителен) и superb(великолепен)! Никак не е ясно обаче какво точно му е изключителното и какво великолепното при състоянието, в което се намира!
Груба спекулация и пореден рекламен трик е и твърдението, публикувано в описанието за "хотела" в сайта Booking.com,че е "зелен"-т.е. екологосъобразен! Всъщност истината е,че "хотела" е значителен замърсител на околната среда,тъй като голямото количество отпадъци от дейността му нерегламентирано и безконтролно се изхвърлят в общинските контейнери за сметосъбиране! Това е недопустимо нарушение на изискванията на ДВА ЗАКОНА -ЗУО(Закона за управление на отпадъците) и ЗООС(Закона за опазване на околната среда),както и на съпътстващата ги подзаконова нормативна база и на съответните общински наредби! Тази порочна практика,започнала още от началото на дейността на обекта през 2007г. и продължила с години, беше категорично и недвусмислено доказана в резултат на проверките,извършени през м. Февруари 2020г. от РИОСВ-Варна и общинския инспекторат, при които бяха написани съответните констативни протоколи и издадени задължителни за изпълнение предписания!
Истината е,че както сградата,така и интериора,оборудването и инвентара се нуждаят от основен ремонт и цялостно обновление!!! Това,обаче, зависи от собствениците! Кои и какви са те?бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

0886 12 12 15 - служебен телефон на старшата (главмната) камериерка на хотел Модус Светлана Паскова.
Собствениците на хотел Модус чрез фирмите Хотел Инвестмънт ООД с ЕИК 103656622 и Танчев и Ко ООД с ЕИК 103112016 са:
Венцислав Гергинов Танчев ЕГН 6701301200
Галина Живкова Танчева ЕГН 6802181037


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отношението към хората е некоректно,подвеждащо и недобросъвестно от страна на фирма Хотел Инвестмънт ООД, собственик на хотел мОдус. Тази практика на използване и злоупотреба с доверието на хората започва през 2017г. с идването на настоящата Управителка на хотела - Кристалина Божидарова Димитрова. Пасват си идеална с недобросъвестните собственици Венцислав и Нели Танчеви. Не се задоволявайте само с това да пишете по форумите критични коментари. Съдете ги, имате двумесечен срок от датата на освобождаването. Не е вярно това, че когато ви уволнят по чл.71 ал.1 от КТ - т.е. в срока на изпитание, нямате никакви права. Напротив. Можете да ги съдите. Намерете си добър адвокат по трудово - правни спорове. Поискайте да ви издадат и предоставят Трудова характеристика по чл.128а ал.2 от КТ. Тя трябва да бъде обективна и справедлива - такова е императивното изискване на този член. Кажете на тези хора директно какво мислите за тях. Публикувам служебните телефон и електронните пощи на фирмата и хотела:

хотел mOdus рецепция - 052/66 09 10 мобилен - 0889 66 09 10
e - mail - [email protected]
Кристалина Божидарова Димитрова - 0889 98 01 80 Управителка на хотел мОдус.
Маргарита Стефанова - 0885 67 77 70 (пишман)Маркетингова експертка.

Административно - счетоводен отдел на фирма Хотел Инвестмънт ООД:
адрес - Варна, ул."Сливница" №57 ет.1
тел. 052/ 600 700; e-mail: [email protected]
мобилен телефон 0887 91 77 96 На този телефон отговарят Главния счетоводител на фирмата Милен Захариев и ТРЗ-то Теодора Някоя си.
fax:052/69 97 00
Членовете на клана Танчеви живеят в разкош в собствена кооперация на адрес Варна, ул."Стефан Караджа" №28.бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

!Непоносима работна среда,отвратителни колеги и мизерно заплащане!
А коментарите са напълно верни!Назначават временен персонал като най-нагло ВИ ЛЪЖАТ че работата е целогодишна!!


бивш служител

-44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не си губете времето с тази фирма!Пълни боклуци!
Освобождават ви от днес за утре и то след като сте им свършили мръсната работа.Изключително некоректна фирма с големи изисквания и мизерно заплащане.Достатъчно красноречиви са непрекъснатите им обяви в джобс.бг!!


бивш служител

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Моля всички бъдещи кандидати за позицията камериерка да не кандидатстват за работата!
Ще си изгубите времето и ще ви скъсат нервите!Най-вече Светла,която е пълен боклук!
Минимална заплата с безкрайни изисквания,отвратителен график и още по-отвратителни колеги!


настоящ служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-2

джобс.бг
днес
Камериер/ка целогодишна заетост
Сънтурс / ХОТЕЛ ИНВЕСТМЪНТ ООД


Работата е СЕЗОННА за МИНИМАЛНА заплата!!
Набират персонал заради по-голяма заетост през лятото,след което
ви освобождавт с обяснението,че сте некомпетентни и не ставате за тази работа!
Тази схема работи ОТ ГОДИНИ!
Не се захващайте.Всички бъдещи кандидати сте предупредени!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?