Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сортови семена и растителна защита ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Сортови семена и растителна защита ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 18 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 18


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не започвайте работа в сортови семена на Сточна гара.Сестрата на покойния шеф е проклета,зла и много хитра бабичка


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Е,как-естествено ,че знам коя си.Да,така е-нека си ги оставим да си работят и вървят по своя път.Аз лично знаеш,че нямам нищо против Пламен-напротив-той ми е подал ръка и няма да го забравя.Лошото е,че го коват постоянно и му влияят на мнението.На мен не ми дреме,че ми е забранил да ходя на Кубратово.Яд ме е,че плямпат глупости,че съм му скрил скицата.Кога ли ще се усети,че всички неволи,клюки и интриги идват от магазина..Както и да е-живи и здрави да са.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Прочетох тук какво пише и напълно съм съгласна с изразените мнения.подкрепям казаното от Светослав.ясно е че въпросната пишеща Анелия не е никаква клиентка а приближена към управителката.аз не желая да оплювам бившите си работодатели но всички които сме работили там знаем че собственика не е лош човек,а лошото е че се оставя жена му да го води за носа.няма човек който да не знае че тя стои в основата на всички интриги във сортови настроива всички срещу всеки.едва ли има служител работил там които да не е бил обвинен в кражба.подкрепям и предходното мнение на господина че когато отдаваш всичко от себе си оставаш оплют,и обруган.Светльо ти ще се сетиш коя съм но искам да ти кажа че сам видя какво се случи с теб.не трябваше да си тъгваш отам толкова късно защото видя че безрезервноста ти към Пламен се оказа грешен твой ход.не се чувствай задължен.всички сме работили и не са ни давали парите за ей така.а това че не сме имали успехи не е наша вина.когато работиш за човек които знае какво иска и как да го постигне е друго-нещата се получават.най добре е да ги оставим-нека си работят по тяхната схема,фирмата си е тяхна.все пак научихме нещо от там.за професионализъм не,а хубави житеиски уроци.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Случайно попаднах в този сайт като видях какво пишат тук не мога да невзема отношение и аз.
Аз съм бивш работник в Кобратово и се чудя на агронома защо се опитва да спори с оная Анелия.Не я познавам ама виждам че е на Пламен или силва човек.Супер яко се е заела да защищава сортови че чак сама си вярва на лъжите.
Аз саставам зад казаното от Светлио.Но така му се пада като му говорехме а той все гледаше да огоди на Пламен.Все повтаряше че му е задалжен и се бъхтеше заради него.Абе важното е че се махнахме.никои не остана там остана само Македонеца дето е човек на Силва и Валя където няма къде да отиде и им търчи по задниците и им слуша глупостите и я тормозат.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Драга ми Анелия.
Имах чувството,че насреща ми стои наистина интелигентен човек,само че се оказва че водя плоемика с човек с болен мозък и затова тези редове са наистина последни,които ги пиша тук.Мислех си,че ще изразиш едни наистина добри доводи за да защитиш тезата,която браниш така усилено-а в резултат бълваш лъжи и измислици.Не съм се оплаквал никъде от сегашната ми работа-напротив,адски доволен съм от нея и благодарение на нея се отървах от тази ненормална обстановка там.А това с почивките,което твърдиш е адски глупаво и смешно.От коментарите ти написани до сега си личи всъщност защо водиш цялата тази положителна пропаганда.Обаче хора като мен неможеш да убедиш във верността на това,което твърдиш.Всъщност от написаното от теб става ясно за хората,които нямат нищо общо с фирмата,а само четат написаното тук,че Едва ли клиент на фирмата ще знае в такива детайлни подробности имена на служители,видео записи от кражби,свидетел на живо на кражби от служители в магазина.
Аз като бивш служител да ти кажа съм понасял толкова ругатни от клиенти за изключително качествените семена,както ти твърдиш в магазина-сееш едно,никне друго или въобще не никне-и съм се правил на идиот само и само да защитя интереса на хората,за които съм работил.
Това изказване за "школата на Димитров "е поредното доказателство за това,как умело си боравиш с лъжи и измислици.
Да,за експлоатацията си права-но я помисли-не е ли по-добре понякога да обуеш чепиците и да бягаш далеч от кошмара,от колкото да продължаваш да си в него.
Относно служителите,които са напуснали от прекрасните условия във фирмата-не,не си ги измислям и нито съм работил там от 90-те години.И понеже аз боравя с факти,а не с лъжи и измислици като теб сега ще ти ги изброя-ти си толкова навътре в кухнята,че няма начин как да не ги знаеш.Това са:Никола,Донко,Радослав,Радослав малкия,Пламен,Марина,Ивайло,Огнян,Божидар,аз,от магазина-Нина,Димка,Ади,Наталия,Веселка,от офиса най-вече Поли/един невероятен човек,който също неможа да издържи на прекрасните условия.
Сещам се и други имена,но май е безсмислено да ги споменавам.
Бих ти дал един съвет-като работата във фирмата е толкова сладка,като шефовете там са за пример,като заплатата там е толкова нормална-що не отидеш там да работиш?
Все пак ти благодаря за проявения към мен интерес.Аз не бих отговорил вече на каквото и да било написано от теб-иначе бих паднал на твоето ниво,което е недопустимо за мен.И за какво ли да отговаряш-да четеш лъжи и измислици,бълвани от теб е просто и само губене на време.
Желая ти успех,здраве и късмет!
p.s.Ако все пак те засърби да отговориш,не го прави тук,ами ела и се срещни ако имаш смелостта пред мен да твърдиш истинноста на хвалбите,които лееш така усилено за фирмата.Давам ти майла си[email protected]можеш да ми метнеш едно писъмце,а аз ще ти пратя телефона си ако желаяе-горя от нетърпение не да те видя,а да ме убедиш колко си права и аз колко съм заблуден!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Прав сте полемиката е напълно безсмислена, но би било редно четящите тук да разберат, че много преувеличавате и не сте обективен. А какво е казал и какво не сегашния Ви работодател не можете да бъдете сигурен, а аз не виждам полза от това да лъжа. Каза, че поради склонноста Ви да почивате, докато другите работят е имало доста оплаквания от ваши колеги,
А ако Вие можете да изброите недоволни служители аз мога да изброя много доволни, включително и моя приятелка, агроном,която е работила във фирмата през 97 година и я нарича цитирам „Школата на Димитров” и по нейно мнение, който е бил във фирмата само за месеци е научавал повече, отколкото за цялото си следване.
Щом знаете с кого общувате би трябвало и да си спомняте, че сте се оплаквал на мен и свекър ми и от новата си работа.
Аз не твърдя, че всичко е идеално. Идеални хора няма, а още повече работодатели и фирми. Но искам и Вие да разберене, че не сте бил перфектен служител. Предполагам, че и те са правили грешки, но не мисля, че и Вие не сте. Радвам се поне, че не сте достатъчно нагъл да отричате, че в магазина сте отпращали клиенти. А това, че не Ви интересува мнението на работодателите и клиентите Ви показва изключително несериозно отношение към работата. Аз лично за положителното мнение на шефа и пациентите ми бих направила всичко, което ми е по силите, а за труда ми не би имало по-висока отплата от тях.
Тук има много радикални мнения. Работа 360 дни в годината, при това денонощна, използвани са думи, като робство, собствениците са наречени „кръгли нули” и са обвинявани в интриганстване и още какво ли не. Не казвам, че всичко е било върха/това не е възможно никъде/, но ако нещата са били такива каквито ги описвате би трябвало да осъдите бившите си работодатели. Експлоатирането е незаконно, така че съм изненадана, че не сте се обърнали към съда. Очевидно нямате некакви доказателства за извършвани такива неща /при положение, че и най-вероятно не са няма и как да имате/ или просто не сте наясно как да защитите правата си. А Вие сте бил служител на фирмата 2-3 години максимум през това време в никакъв случай не е имало текучество от 14 уволненени или напуснали служители. Може би е имало и други недоволни служители, но като казвате 14 доста преувеличавате. Или пък сте търсил служители на фирмата още от 90-те години? Или пък сте продължил да водите статистика за доволните/недоволните от фирмата след напускането си? По мнението на изказалите се тук заплатата във фирмата е минимална, уважение няма, да не говорим, че има екплоатация и 360 работни дни в годината, 30 работни дни в месеца, дори в месеците с по-малко дни, работи в неадекватни условия и са малтретирани психически и психически, управителите се пАрвенюта и на всичкото отгоре живеят, за да правят интриги, въпреки че аз не виждам причина, който и да е работодател да има полза от това да създава интриги. Ако във фирмата е имало такива те по-скоро са били иницирани от служители. Честно казано аз имам съмнения, че голяма част от мненията са написани от един човек, защото само в едно от мненията има написани реалистични неща. Може би е имало и неща, които не са перфектни, но не е възможно всичко да е на ниво -5 /каквито са оценките на Арон/. Аз все пак написах едно писмо да администраторския екип на bgrabototdatel, за да се проверят адресите на писалите тук, защото много ме съмнява как за толкова кратко време се появиха толкова много мнения, всички отрицателни, и все от различни хора. А на всичкото отгоре много от тях имат и еднакви правописни грешки и се появяват с 2-3 часа разлика/визирам вашето и това на Арон/ , а в мига, в който написах, че това е старнно той спря да пише, а на всичкото отгоре двете му мнения са с различни оценки, което аз не проумявам как става.
И вие отново сам се наричате некадърен. Аз къде съм го казала? Аз не съм агроном и не мога да преценя дали наистина си разбирате от работа. Казах единствено, че съм Ви виждала да бъдете груб с клиенти и че пред мен сте демонстрирал нелоялност към сегашния си работодател. И моля Ви бъдете поне със себе си честни. Всичко написано тук е безумно радикално, а истински обосновки за поставените оценки не виждам. И така доста от въпросите, които съм задала в предишните ми мнения не получих отговор и честно казано се съмнявам някой да го направи. Аз не се опитвам да ви убеждавам в нищо, просто се дразня на нереалността на коментарите. Все пак /ако това наистина сте вие, а някой друг не използва името ви/ ви изпращам моите адмирации, защото очевидно много "бившите служители" писали тук ги е страх, че ще бъдат уволнени от бившата си работа, ако някой от фирмата прочете това.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема Анелия!
Всичко ми е пределно рясно.Аз мисля вече да спра с полемиката,защото е ненужна-поне на мен не ми се занимава.Съжалявам да го кажа,но бъди сигурна,че съм убеден,че настоящия ми работодател не е казвал такива неща.Причините са две-първата е,че аз никога не си напускам работното място,да не говорим,че съм с плаващо работно време.И втората-че не съм фен много-много на басейните-ходил съм едва 3 пъти на басейна на Кубратово и толкоз.Виж,радвам се,че си ревностен защитник на това,което твърдиш,но само казвам това-щом познаваш и колегите на Кубратово,и продължаваш да твърдиш,че всичко е толкова прекрасно-просто друг едва ли би се сетил защо е всичко това,но не и аз.Можеш и имаш право да пишеш каквото си пожелаеш,но да оборваш мен,и да се опитваш да ме убедиш в обратното на нещо което съм изживял е смешно.Всъщност,аз съм наясно с кого комуникирам в момента,но отказвам вече да споря за неща,за които ЗНАМ,че съм прав.И мога да изредя списък/изброих си ги на ум/от 14 бивши служители,които ще застанат зад моите думи.
На теб желая много късмет,много и повече продажби,и понеже виждам,че за разлика от мен си наясно със тиретата и запетайките,което говори все пак за наличие на висок интелект,бих ти дал следния съвет:не се оставяй платени статистически агенции да ти казват каква е средната заплата-при повече хъс,трудолюбие и упоритост ще разбереш,че това съвсем не е така!
От мен-бъди жива и здрава и все повече и повече успехи.
Светослав-некадърен,арогантен,напускащ преждевременото си работно място и все почиващ по басейните "агроном".


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Съжалявам, но тоново не ми стигна мястото и ще продължа тук.
4. Та къде съм нарекла някого негодник? Нещо да съм казала за вашите агрономски умения? Нямам си и на идея кои са другите писали, просто не се представят. За вас съм коментирала единствено, че съм виждала как отпращате клиенти с глупави обяснения, че всъщност сте пазач и имате брат близнак, който е агроном и също работи във фирмата, но в момента го няма. Отричате ли това? Това, че съм виждала, че съм Ви виждала да се държите грубо не означава, че не сте добър агроном. Не съм окачествила никого, като некадърен, не бих си го позволила никога, но г-н Арон, например ме окачестви, без дори и да подозра коя съм. Предвид това, че не се представя /все още/ не мога да кажа дали се познаваме или не. Единственото, което съм си позволила да кажа е, че в написаните преди мен мнения има страшно много правописни грешки /които си личи, че са от незнание, а не от бързане/. Все пак разбирам неволно направените печатни грешки, на не и неграмотността, при това у възрастни хора с претенции.
А щом Ви спират клиенти на фирмата и са Ви молили съвет очевидно е имало и такива, които не сте отказвал да обслужите с глупави обяснения.
А към новата Ви фирма имате ли лоялност? Защото, както казах познавам и новия Ви работодател /ако все още сте там, където си мисля/ и той твърди, че е имало случаи да се държите некоректно към него, като например да си тръгвате по-рано от работа или докато колегите Ви работят на полето Вие да си почивате на басейн...
И аз Ви желая здаре и успехи!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Естествено, че ще Ви отговоря
1. Тук малко се изхвърлихте. Не е възможно да работите 30 дни в месеца. Дори и февруари, който е 28 дни ли работите 30 дни? Тук доста се изхвърлихте и това, което говорите е чиста проба пропаганда. Но все пак нека изчислим: 30 работни дни, 12 месеца - това означава, че работите 360 дни в годината. Т.е. имате само 5 почивни дни в цялата година, което е абсолютна глупост. Като начало магазина е затворен в неделя, а в събота работния ден е намален. А извън сезона много често ми се е случвало да отида на пазара и магазина да е затворен преди края на упоменатото работно време. Каквото и да си говорим, като цяло това е бизнес, в който извън сезона има изключително малко работа, както и в магазина, така и в производствените отдели и по-голяма част от времето предствалява клатене на краката/което всъщност не е лошо, просто е такава спецификата на работа и заради това много от работодателите в този сектор уволняват част от работниците си извън сезона/. А когато сте си избрал да станете агроном е трябвало да знаете, че когато се прибира реколка или се сее често означава много работа, дори и в много от случаите денонощна. Съжалявам, но представяте нещата все една сте били подложени на робски условия. Като човек Ви чете ще си помисли, че сте били бити с камшик. Съжалявам, че най-вероятно ще Ви разочаровам, но отново ще повторя: Няма работно място, на което се работи по няколко часа и се взимат хиляди левове заплата. Това би могло да го има само, когато става дума за някакъв вид професия обвързана със сивия сектор или пък с криминилния. Моята прафесия е такава, че често съм работила, не по 12, а 70-80 часа без да излизам и за минути от болницата, с по половин-един час промеждутъци за сън между спешните случаи, а на всичкото отгоре работя на денонощно повикване/т.е когато ми звъннат трябва да се явя по най-бързия начин/, поемам изключително голяма морална и правна отговоронст, а на всичкото отгоре работя и на Коледа, и на Нова година, и на Великден, и въобще на всички други празници, които Ви хрумнат. А накрая заплатата ми е подобна на Вашата, и въпреки всичко за българския стандарт ми се струва съвсем нормална. Ако заплата в този порядък не ви харесва ще се наложи да ви разочаровам и да ви кажа, че националното положение е такова. Проблема тук не е във фирмата, а като цяло в държавата. Не виждам защо вините работодателите си при положение, че за България ви дават една съвсем нормална заплата. А ако работното време, заплатата или каквото и да е друго не Ви е устройвало се съмнявам, че някой Ви е бил през ръцете да подписвате трудовия договор. 2. Казах вече, че щом съм си позволила да спомена име съм сигурна в това, което казвам. Казах, че съм виждала с очите си някои неща, но смятам, че не е редно да ги пиша тук. На управителката и ги казах, тя ми обясни, че за каквито и нередности да става дума не би я уволнила, защото има нужда от пари и аз приключих въпроса. Не е коректно да цитирам точно определени неща /които не съм виждала съмо аз, но и други клиенти/, защото това би могло да се класифицира, като вътрешна фирмена информация, видео материали доколкото знам за извършените нередности има /ако не се лъжа в магазина май има камери/ и ако е нужно ще говоря за това, което съм видяла само пред собсвениците и съда. Смятам, че всичко друго е НЕкоректно към фирмата и най-вече към служителката, но коята дори казах, че не бих споменала и фамилията дори, защото би било дискредитиращо към самата нея. А аз лично не се чувствам компетентна да бъда съдия, не мога да съм на 100% сигурна, но имам много сериозни убеждения, че тя извършва определени нередности, а освен това и друг служител от фирмата подкрепи съмненията ми /чието име също смятам, че не е редно да назовавам/. Надявам се този отговор да Ви е достатъчен, а ако искате повече информация/въпреки че не разбирам защо ви е нужна/ говорете с бившите си работодатели /и ако те сметнат за нужно ще Ви кажат за какво става дума/, но очевидно те са се убедили, че въпросната служителка злоупотребава с доверието им и е била уволнена. 3. Не смятам, че съм длъжна да помня имената на всички. Мисля, че фамилията и е Филипова, но не съм убедена за първото и име. Мисля, че беше или Адриана, или Аделина. Не исках да пиша името и, защото е твърде вероятно да го сбъркам, а според мен, когато човек пише нещо трябва да е убеден в него, но ако толкова Ви интересува ще потърся документи и ще проверя какво е точното и име. Към нея никога не съм имала никакви оплаквания, а и като цяло тя ме обслужвала по-рядко. А вие откъде знаете кой ме е обслужвал повече? Последната една година и нещо съм била почти изцяло обслужвана от Камелия и Мария. Или сте бил шериф и сте следял кой кого обслужва? 3. Господине според Вас кое е по-лесно от вкъщи да се разходя до офиса, да ровя из документи и да намеря сайта, да отида до магазина и да видя пликчето или просто да вляза в google и да напиша Сортови семена? А този сайт е третия или четвъртия, койо излиза, когато напишеш името на фирмата. 4. Кого съм окачествила като некадърник? Повечето писали/ако не са един и същ човек/ не са се представили поименно. Откакто съм клиент съм имала оплаквания само към 3 или 4 човек във фирмата, а от много повече съм доволна. От сегашните служители страшно много ми харесва как си вършат работата Даниела, Мария, Мирела, а от базата в Кубратово познавам Валя и Краси, които винаги са били страшно любезни. Предлагали са ми кафе, помагали са ми да си пренеса стоката и въбоще съм страшно доволна. Също от Кубратово едно момиче с черна коса последния път ми помогна/въпреки че не е нейна работа/ да си натоваря стоката, но нейносто име незапомних, защото тогава я видях за пръв път. Също и новите служители са ми много симпатични, но все още не съм запомнила имената на всички.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Явен е ентусиазма ти да защитаваш фирмата,в което няма нищо лошо!
У мен възникват обаче няколко въпроса,които бих ти задал,и се надявам да ми отговориш.
1.Оставяйки на страна изследванията на посочената от теб Алфарисърч и споменатата заплата от 700 лв,аз бих ти задал следния въпрос-опитай се да ми разделиш тези 700 лева на 30 дни,защото толкова са реално отработените дни в месеца,раздели ги средно на 12 часа и ми кажи каква се получава заплатата тогава?
2.Учудвам се,че споменаваш името на въпросната колежка-като редовен клиент на едро обаче със сигурност би трябвало да знаеш и името и на другата колежка,с късата коса,за която"незнаеш"дали е напуснала-именно тя е момичето,работило най-много с клиенти.Чудно ми е обаче,защо си толкова сигурна за споменатата от теб,че е крадла.Интересно би ми било да ми кажеш как и по кой начин си го установила.
3.Ако приемем,че си редовна клиентка,защо се ровиш в сайтовете,да търсиш адреса на магазина,като във всеки ордер,с който пазаруваш го пише-има го и на всяко пликче,което закупуваш.
4.Ти имаш право на свое мнение,както и аз на мое.Интересно ми е,какви са ти доводите да окачествиш всички писали тук като едва ли не негодници и да отречеш всичко написано от тях?
5.За себе си лично искам да напиша,че се гордея,че съм продавал в магазина-от двадесетте предлагани артикули ПРЗ ги направих и популяризирах след клиентите поне 80.И да ти кажа,за мен не е важно нито твоето,нито на бившите ми работодатели мнение-по важното е,че макар и рядко,но се случва непознат човек,клиент на магазина да ме срещне,да ме познае,поздрави и да ме поразпита за някой и друг препарат.
В заключение мога само да кажа,че и аз съм видял хубави неща във фирмата-не отричам всичко.Научил съм се на много неща там.И на най-важното-когато си предан бъди уверен,че рано или късно за лоялността си ще получиш шамар.Както стана и с мен.
На теб желая здраве и успехи!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?