Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ОУ Любен Каравелов /img/frontend/nomap.png"

ОУ Любен Каравелов

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма такова животно - полувисше образование ! Някои май си живеят в "байтошово време"


-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-5

Спазвайки базата на характеристиките Ви започвам с работната заплата!Тя е под всякакъв коментар.Получавам 210 лв,при положение ,че съм специалист с полувише образование ,а една от чистачките в у-ще получава повече от мен..друга ,колкото мен..!Това е напъно несъвместимо имайки предвид служебните ни ангажименти и образователния ценз!Непрекъснато се твърди ,че бюджета не достига и за това не се вдига средната работна заплата.Всъшност се вдига само на определени служители или им се дава допълнително пари под формата на извъреден труд,който обаче не съществува и се изпълнява в рамките на работното време!Получават се драстични разминавания и драстични урановиловки!След ,като нямаме бюджет ,нормално ли е директора и гл.счетоводител да имат служебни GSM-ми ,които плаща училището,да се плащат сметки за телефон на гл.счетоводителка от порядъка на 200лв на месец!Да се ходи непрекъснато в командировки за сметка на училищния бюджет?Да се закупуват неша,които не са от крайна неоходимост ,а да се пренебрегват други и т.н. За уважението от страна на моя работодател просто нямам изказ!Наричана съм с на обидните възможни изрази..на уличен жарго.Гонена съм неколкократно от кабинета му.Той вияе негативно на психиката ми ,което води до депресивни състояния! Не се ползвам сникакви превилегии и преференции за разлика от обкръжението му,състоящо се от гл.счетоводителка,скоято се въртят далавери,касие някой от работниците и сервилни учители! Въпреки ,че съм многогодушен служител..съм винаги подзаплаха от уволнение..защото не съм удобна...и винаги казвам истината. Потенциала за развитие ми е сведен до относителния минимум.Не ми се създават нормални условия за развитие и труд,което води до ощетяване на моите потребители! Местоположение - не мисля ,че е най удачното! С повечето от колегите си съм в добри взаимоотнощения.За разлика от някой от ръководните кадри -визирам - директора си,който седържи тиранично.Освен това е некомпетентен в работата си и няма нормални взаимоотношения с подчинените си!Той ни казва ,че не може да ни обича всички и да не влагаме емоции!Тези изрази намирам за крайно елементарни и противоречаши на отношенията ,директор - персонал! Работна среда:Както вече споделих..е много трудно да се сработи ,който и да били с подобен работодател.Добре ,че всички колеги си знаем задълженията и ги вършим професионално и съвестно.Това обаче не се оценява по достоинство от директора. Благодаря за вниманието!


-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Поради назначаването на абсолютно невеж ,некомпетентен директор през 2005година,който е трудоустроен инвалид ,но ужасно корумпиран,в училището настъпи абсолютна анархия.Започнаха непрестанни оплаквания на родители,отлив на ученици ,което доведе до съкращаване на персонала.
Още при встъпването си в длъжност, Директорът заформи любовна афера с заварената главна счетоводителка,последваха множество кражби и служебни злоупотреби. С привилегии се ползва единствено близкото обкръжение на гл.счетоводителка,състоящо се от касиерката-също замесена в мръсните далавери,нейният съпруг-пазач,компютърната специалистка и някои от чистачките в училището.Техните заплати непрекъснато се увеличават и им се дават пари на ръка незнайно защо!Парите все недостигат,макар че училището е с най-голям бюджет от всички други!Защо ли се получава така?!
Финансовата контрольорка от общината,която би трябвало да следи тези неща е братовчедка на касиерката,приема фалшивите им фактури,прикрива злоупотребите и така кръгът се затваря.Шефът назначава свои хора и краде заедно с общинарите!
А какво да правим ние,потърпевшите?На кого да се жалваме...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?