Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Меркурий П&П АД /img/frontend/nomap.png"

Меркурий П&П АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 9 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-9 от общо 9


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В този сайт съм се начел на негативни коментари.Няма да коментирам фирмата.Аз представлявам странична фирма и изпълнявам поръчки на ръководството ви в областта на ВиК ремонтите.Преди 15 год.се осъществи основно обновяване на санитарните възли в цех подправки.С течение на времето се налагаше периодична техническа профилактика на батерии,душове,кранчета,тоалетни казанчета.Преди 2 год.бях извикан за проблеми в дамските тоалетни/три на брой/с указание за подмяна на спирателни механизми,кранчета и т.н./както се казва не жали материали всичко да е тип топ/Награбил инструменти и резервни части се захванах за работа с размах,първа тоалетна готова,втора готова трета???тъкмо съм я разпарчудисал..бам неква почивка и стана баси и вървището до кенеф/и то женския.Викам си има два готови ще им стигнат.Ама не.Неква буля взе да ми притропва не можела да стиска.И нали съм джентълмен отстъпвам,културно и обясних че може да си свърши работата но понеже съм спрял водата да намери да излее от некоя кофа с вода.Отговора беше МА АЗ САМО ЩЕ СЕ ИЗПИШАМ???????Е рекох си на акъла то остава да се и издрусаш без да го почистиш,на глас повторих миролюбивото си предложение за кофата с вода.Това вече я вбеси атакува ме с ..МИ АЗ ОТДЕ ДА ТИ ТЪРСЯ КОФА/сякаш моето изходено ще мие/МИ ТИ СИ ДЛЪЖЕН ДА Я РЕМОНТИРАШ,ДА ИМА ВОДА/сякаш съм там да си правя пикник/тръшна вратата на WC/то да си свърши зора.Тук искам да вметна че въпреки че в този участък на предприятието да влизам 1,2 пъти годишно ще ви намеря кофа с вързани очи какво остава за служител.И го потвърдих щом излезе и и връчих кофа.Гласеца и мина в кресчендо МИ ТЯ ТАЗИ КОФА Е ТРИЙСЕТ КИЛА АЗ КАК ЩЕ Я ВДИГНА / вече ми кипна започнах с думите МА КАРАМ ЛИ ТЕ ДА Я ПЪЛНИШ ДО ГОРЕ МА....ТИИ...ТТИИ...ТИИ..Не ПОмНЯ ТОЧНО КВИ И ГИ НАДРЪНКАХ .....


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

firmata prosperira,rabotnicite rabotjat tam do pensia,zaklju4vat gi kogato dojde proverka ot njakoja institucia


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Понеже не намерих къде да коментирам,та тук ще коментирам.Няколко пъти си купувам подправка Сумак от въпросната фирма,но последния път попаднах на МИШИ ИЗПРАЖНЕНИЯ!!!ПРОСТО ЩЯХ ДА ПОВЪРНА!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително съм учуден от това, че 19 човека харесват коментар написан на ниво трети клас. Правописни грешки колкото желаеш. Не мислех да коментирам, но злобата в този коментар е повече от очевидна и се ядосах. И така да погледнем обективно:
1.Работно време на работниците: 7.30 - 16.00. Събота и Неделя почивни дни /е да, много рядко се работи и в събота/ - оценка 1 звезда? Кое не ви харесва? Работно време на "Мързелите" 7.30 - 16.30 /много често до 17.00, особено на "тази дето нямала мозък"/.Това не го виждате нали?
2.Платен отпуск - 20 дни. Проблем? Не можете да си ги вземете? "Мързелите" успяват да си вземат по 10, и редовно се чудят как да си вземат останалите? Но, това не е проблем разбира се, да се оправят нали са "пълни некадърници и бездарници".
3.Болнични - ПРОБЛЕМ? На кого му е направен проблем за болничен? На кого му е направена забележка, че злоупотребява с болнични? Ох, май на никого!
4.Заплата - е да, има какво да се желае. Кога са били забавяни?
5."Привилегии" - минус 2? Кой е бил глобен, че се превръща на телефонна централа през работно време? Кой е бил глобен, че редовно закъснява за работа? Кой е бил спрян да излезе, за да може да свърши някаква "важна" работа през работно време? Глобен, че го мързи да си почисти работното място? Е, да за това са "чистачите клюкари", нали?
6."Уважение" - минус 2? Това просто няма да го коментирам, под достойнството ми е.
7."Фирмата като цяло не е лошо , проблема е в крайно некадърните и вече застаряващи служители на по високите постове." - Това е коментар, който трябва да бъде публикуван заедно с "бисерите" от матурите за 4 клас.
Когато сте имали проблем, кога ви е било отказано съдействие от "Отговорник цеховете билото стари или нови са все така некадърни и мъзеливи."? Колко пъти са ви спасявали дупетата от издънки? Колко пъти са ви помагали, когато се "оакате"?
"Да не пропускаме и складовите работници , в склада за готовата продукция се разхождат 6-7 човека по цял ден и вършат работа за двама ." Идвали сте да гласите продукция по празниците? Оставали сте с тях до 21.00, когато е натоварено?
Фирмата си работи много добре. Разбира се, че има неща, които трябва да се променят. Това не означава, че типично по български трябва всичко да се плюе, когато на някой нещо не му изнася. Фирмата е малка и предполагам, че повечето с "малко" мозък ще разберат, кой коментира. Така, че мисля да оставя коментара "АНОНИМЕН".


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Във фирма Меркурии П и П некъдърноста и незаинтересованоста на техниците е най-малкия проблем.
Групата от така наречените началник цехове и технолози са пълни некадърници и бездарници , да не говорим за човека заемащ длъноста "Началник опаковка " на какво е началник този човек , какво оправлява , дори не може да брой ,започне да се работи някаква суровина и в следващия момент опаковката или етикетите са свършили . Да не говорим и за неговия пряк началник ... старата мома която има повече злоба отколкото мозък . Поклащата телесата си се разхожда из цеховете и гледа на кой работник да се развика ей така за кеф, сякаш те са виновни че от нея нищо нестава.
Отговорник цеховете билото стари или нови са все така некадърни и мъзеливи. Да не пропускаме и складовите работници , в склада за готовата продукция се разхождат 6-7 човека по цял ден и вършат работа за двама . В склада за сурови за 3-4 който само се оплакват колко много работа имат докато пушат. Работата която вършат също е за не повече от двама .
Персоните който подържат чистота и хигиета също са твърде много заети да обсъждат клюките из фирмата.
Фирмата като цяло не е лошо , проблема е в крайно некадърните и вече застаряващи служители на по високите постове.


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
2

От доста време, във фирмата симулира, че работи техник облечен в червено. Той все още не знае и не разбира нищо от това което трябва да прави. Не само, че не знае, но и не иска да се учи на нищо. Почти няма човек с когото да не се е скарал, защото не само, че не може нищо, но и не приема никакви съвети. За него виновни са винаги работниците. Началниците го знаят що за стока е, но никой нищо не казва. Не повдигат този въпрос по-нагоре, защото ги е страх да не си развалят спокойствието. Повърти се някое време и като не може да отстрани проблема, просто изчезва. След това, викат другите двама негови колеги и те му вършат работата. Парите дадени за заплатата му са просто хвърлени на вятъра. Явно фирмата е много богата. Всички негодуват срещу този търтей. Очевидно собствениците не знаят, иначе не биха търпяли такъв агресивен и мързелив некадърник. Тъй като не търпи никакви санкции, че не върши никаква работа, той си кара както си знае. Има нечувано самочувствие, но все още не е включвал принтер, камо ли да му прави някакви настройки. Докога ще лежи на чужд гръб? Докога? На заплата са четирима техника, но на практика са само двама и половина. И когато знаещият и можещият отсъства, настъпва пълен апокалипсис. Отговорничката за втори етаж, си мисли, че работничките са овце без никакво достойнство и крещи неистово, като си мисли, че така ще постигне респект и уважение. Напротив. Отдавна ги е изгубила. Никой интелигентен ръководител не би се държал така с животни, още по-малко с подчинените си. Мерките за стягане на дисциплината важат винаги само за работещите на норма, но не и за всички останали. Виновни за лошата продукция са само работниците, но не и началниците, които трябва да следят за качеството. Как ли и да го следят, като още в 9 часа няма никой от тях. От ранна сутрин има пушачи на тераската, но те са от друга каста и за тях не важи трудовата дисциплина. Чудно ли е, че от десетината опитали се да започнат работа последните години, никой не е издържал повече от няколко дни при тази безработица? Още повече като разберат какви са нормите и заплатата. Наистина ли никой не е в състояние да промени към по-добро тази фирма, или трябва да се намесва инспекцията по труда?


бивш служител

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
5

    Фирмата за подправки не е лоша, макар, че нормите са убийствени, а заплатите смешно ниски. Най-големият проблем са техниците. Особено двамата, които се мислят за най-незаменимите и най-можещите на света, а всъщност са изключително посредствени. Наистина нямате представа за какви мързеливци, лентяи и наглеци става въпрос. Винаги са сърдити на всеки, който е дръзнал да наруши спокойствието им и ги и е накарал да си свършат работата. Работниците и началниците са пропищели от тях. Машините са амортизирани и постоянно аварират, но тях никой не е в състояние да ги принуди да свършат каквото и да е. Отношението им към работниците и началниците е меко казано отвратително, но никой не може да им каже нищо. Всичките им издънки се покриват от техният началник, а те от своя страна, покриват него. Най-лошото е, че собствениците дори и не подозират какво става в собствената им фирма. Достатъчно е да пуснат анонимна анкета от какво са недоволни хората и всичко ще излезе наяве.


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
2

az li4no sam rabotil v tazi firma po to4no v obuvnoto proizvodstvo.specialno otno6enieto na nachalnicite kam slujitelite e ojasqva6to lo6o.za rabotni zaplati nqmam dumi da opi6a kakvi sa sme6ni.usloviqta sa gore dolu dobre no na fona na vsi4ko ostanalo ne6tata kato cqlo nesa na nivo.ni6to lo6o neiskam da kaja prosto izrazqvam mnenie za firmata kato cqlo.ako nqma skoro nqkakvi promeni sprqmo zaplati i otno6enieto na na4alnici kam slujiteli 6te stavat ne6tata mnogo zle.kato gledam nakade varvqt ne6tata slujitelite 6te sa predimno pensioneri koito nevijdat patq.moga da razkaja i sas podrobnosti nqkoi frapira6ti ne6ta no nqma 4e danevi zaboli glavata


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-1
Потенциал
1
Местоположение
-1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Като бивш отскоро служител на фирмата , отстрани гледайки нещата ми е тъжно за толкова усилия които сме полагали с колегите за това да бъде фирмата което е сега.Фирмата ще я има сигурно още много години /нищо лошо/благодарение на инерцията която създаваха екипите работили последните 16 години/, освен ако поради някои идиотски управленски решения не се "оцапат".Мнението ми е в часност за една от фабриките - тази за подправки.Тази наложена философия че не са важни хората , и работата в екип , а да са предани , гъзолизци , от типа "да Г-жо", "Да Г-не" сигурно някога ще си даде резултатите.Жалко за тези които остават.За съжаление Габрово е малък град и възможностите не са много.Това като начало.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?