ТАТ-2000 /img/frontend/nomap.png"
2 точки от 1 мнение

За пръв път влизам в този сайт и трябва да отбележа,че фактите,които знам за ТАТ-2000 са от преди 7-8 месеца.За тези които не знаят тази фирма стопанисва пица "Twins" v кварталите Борово и Младост 3,както и "Патиланци" в Младост.Аз работех за пицата в Младост 3.Работното ми време беше от 10ч до 23ч.Обаче след като сваршех работа трябваше да карам със служебната кола персонала и управителя.Цялата тази возия свършваше към 1ч през ноща,като не ти осигуряваха твоя собствен транспорт след това(поне живеех на 3лв с такси от там...:)).Заплащането беше почти минимално,като дори ти удържаха абсолютно незаконно от заплатата суми,които служели като гарант,че няма да си тръгнеш когато си поискаш(за трудов договор не ставаше и дума).И така докато ти удържат тази сума те мотаят с обещания за договор,за увеличение на заплатата...После идва момента,в който собственика на ТАТ-2000 почва да те експлоатира доста тънко,докато не ти писне и не рашиш да напуснеш.Обаче като напускаш,няма уснование на което да си поискаш парите,защото нямаш на документ,че трябва да си ги вземеш.С такъв развой на нещата не съм само аз,а и други хора,но да не ги споменавам тук-все пак те ако искат да си кажат-да си кажат. Колкото до потенциала за развитие-имаш много голям.Който издаржи повече от 4-5 месеца при "великия" ТАТ-2000 го правят управител,защото там има такива вакантни места често.Свидетел съм как от доставчик или барман става управител+момче за всичко(което се съчетава и с повечето други длъжности).Да не ми се сърдят доставчикът-управител и бармана-управител,аз от тях имам само добри впечатления.Иначе колектива е задружен,сплотен...около идеята за масово напускане:).Мога още много да разказвам,но докато човек не изпита тръпката да работи там няма да ме разбере.ХОРА- съвет от мен -некоректни работодатели като ТАТ-2000 има много,но вие не се съгласявайте на нищо,което е извън подписания договор помежду ви.Конкуренцията вече е огромна и такива като ТАТ-2000 със сигурност ще загинат,така че не се обвързвайте с тях.