Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ПР Тийм /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-3
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
0

За тази фирма мога само да кажа - липса на уважение и открити подигравки със служителите. Шефовете са многоо ограничени, интересува ги само да си карат хондите и охолния живот. И за да спестят за гориво и лъскави возила, не назначават служителите си с години. Ето защо всички кадърни хора избягаха - сега са Пр-и например на Гранд Хотел София, на Метро, на Диема, на Байер!!!
Стойте далече от тази фирма и без това скоро ще фалира!


клиент

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От въпросната фирма ми изпратиха покана да се явя на интервю за графичен дизайнер. Попитах ги предварително как ще протече то и колко време ще отнеме. Отговорът беше, че няма да трае повече от 20 минути. Но не ми споменаха нищо повече. Когато отидох се оказа, че освен мен в определния ми час има още няколко кандидата. Дори не си направиха труда да ни извикват всеки поотделно. Събраха ни и ни казаха, че ще трябва да изработим реален проект за сайт на фирма и ни връчиха по един диска с логото и останалите материали. Това щяла да бъде първата ни входна задачка за започване на работа при тях. Но след това щяло да има и втора задачка - не се спомена каква. Сигурно проект за втори сайт. Удивена бях от наглостта им без да имаме никакви договорни отношения с тях да ни възлагат реален проект за дизайн на сайт. Повече от ясно е, че одобрен кандидат може и да няма, но ще си съберат проекти за време напред. Казаха ни, че от нас идеите, а "сайтът щял да го прави друг". Оказа се, че сме втората групичка "кандидати за мястото", на която се възлага т.нар. "задача". Накрая ни изпратиха с думите: "Който и от вас да одобрим, искаме да знаете, че всички сте много добри". Но едва ли някой от нас беше отишъл там, за да го потупат по рамото и да му вземат проекта без да получи нищичко в замяна. Не стана дума нито за заплатата, която евентуално ще получи "одобреният кандидат", нито за условията на труд, което беше още едно доказателство, че целта им не е да наемат човек, а да си съберат проекти.
Оставям на вас да прецените дали да се явявате на интервю за работа в ПР Тийм и дали да им правите проекти, за които няма да ви се плати и няма да получите работата. Само ще сте се потрудили здравата и ще сте се разочаровали.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?