Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Стенли Колев ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Стенли Колев ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 49 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-49 от общо 49


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-4

Ха, не знаех, че фирмата на Г-н Колев е изтипосана тук, но и аз мисля да се включа. :))
Работих в тази фирма по-малко от месец през есента на 2010 година. Тогава нямаше твърдо заплащане, а само процент. Още на интервюто ми стана ясно, че пари няма да се вадят, но от любопитство да видя и изпитам продукта продължих към обучението, за което естествено бях извикан (то ми е интересно дали е имало някой неодобрен на това интервю). 3 дни се запознавах с предимствата на продуктите, които представлява фирмата, Тук може би ще кажа единствената добра дума, но аз съм откровен човек - продуктите са добри. Изпитах ги и съм изключително доволен, НО тук идва и въпроса за цената - от 3000 до над 5000лв за комплектите. Мисля, че за всеки средностатистически българин това си е огромна сума. Естествено се предлагаха "много изгодни" разсрочени плащания и продукта се рекламираше, че може да си го позволи и най-нормалния човек за 1лв на ден :D естесрвено не се уточняваше, че тоя 1лв на ден е при разсрочено плащане от 60 или 72 месеца (не помня точно в момента) и както се досещате уредите излизаха на цената на един хубав Мерцедес втора употреба :) 
И почнах работа аз...и на първата демонстрация ми се счупи парочистачката...Представете си 10-15 първо да говорите за един уред, който се представя като практичеки нечуплив с доживотна гаранция и после го пускате й...брах голям срам...естествено в последствие се оказа, че ми е била дадена едва ли не най-старата машина, която не си знае демонстрациите и работния обем през годините. Смениха ми я с по-нов модел, който беше ок. И пак се почна обикаляне по адреси - Младост 1,2, Мусагеница, Дървеница и т.н. Там ми просветна, че може би има някаква тенденциозност при даването на адресите (който ги даваха момичетата от Кол центъра). Винаги се падах при някакви пенсионери с по 200лв пенсия. Още докато влезеш в даден апартамент можеш да си направиш сметка колко е финансовото състояние на хората. Някои още на вратата те посрещат, че няма да купуват и са заради подаръка (които трябва да си купуваш, защото ти дават само 3 ножа подаръци). Препарата за чистене и микрофибърните кърпи струваха по 25лв броя, които трябва да си закупипш сам. Дават ти няколко кърпи с парочистачката за демонстрации, но то да те е срам да ги покажеш, те са заминали от пране...Та..да предлагаш на пенсионери не е лесно и почти винаги обречено на провал, хората нямат пари за хляб.. Не може да има само пенсионери и си помислих, че някои други хора обират "хубавите адреси"...Само на един адрес в Младост попаднах на младо и що годе заможно семейство и това беше...
И сега Големия финал - събуждам се поредната сутрин и ще ходя да обикалям в Дървеница, излизам пред къщи и установявам, че колата ми е разбита и ограбена - вендага извиках Полиция, отидох в участъка и в писане на обеснения отиде до обяд. През това време телефонът ми (личния, защотот служебен никой не ти дава, нито пък ти се плаща горивото за обикалянето) звъня поне 15 пъти от момичетата от Кол центъра и аз все отказвам - накрая полицая не издържа и ми каза да го изключа. Веднага след Полицията се отправих към офиса както ми беше счупено стъклото на колата (а валеше дъжд за мой късмет) да обесня какво се е случило. Като се явих в офиса г-н Колев ме извика на "разговор", в който ме пита аз за кого съм работел. Няма да забравя мазната му лицемерна усмивка. Обесних му спокойно всичко като очаквах да прояви разбиране. Но той ми каза, че в такъв случай да оставя машината в офиса и когато съм си оправел нещата евентуално да звънна...Въпреки това нямах нищо против да се махна по далеч от тея лицемери и само ме е яд, че не му сложих един в мазната мутра за изпроводяк...
ХОРА АКО ИМАТЕ МАЛКО ЗДРАВ РАЗУМ НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА В ТАЗИ ФИРМА.
Дано съм помогнал на някой със това, което написах.
П.С. намерих си работа във добра и коректна фирма, която ме оценява по качествата, които имам. Колкото и да е трудно ако сте търпеливи и вие ще намерите, но за Бога не при Стенли Колев ЕООД


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
0

Работих, като търг. представител за тази фирма и това, което най-вече искам да споделя е огромното си разочарование. Фирма в която предпочиани са подмазвачите или по точно дупелизците... отношението към тези, които не се мазнят е като към втора ръка хора. Пренебрегват те не само, като човек, но и те прецакват и от към адреси, присвояват ти пярепоръките и ги предоставят на онези от групата на лизачите. Когато благодарение на уменията ти и късмета успееш да направиш доставка запчват мъките- да се молиш и унижаваш, че си искаш заслуженото комисионно, което когато "Босът" благоволи да ти изплати е с неузнаваем размер вследствие на измислени и невероятни удръжки и отчисления.....! Когато пък решиш да напуснеш просто забравяш, че имаш да получаваш...не обичат да плащат, но това го разбираш чак когато си си върнал всичко, което си получил от фирмата по опис и след като са те разигравали, като просяк в продължение на месеци с фалшиви обещани, че ще ти платят. По този повод смятам да заведа дело не само за неизплатените комисионни, но да си потърся и дължимите лъхви за забавата, както и да предизвикам ревизия за установяване на неправомерните удръжки и отчисления. В момента установявам връзка с други бивши колеги за да заведем колективен иск, за да не може да се повлияе на решението с пари. Практика, която в тази фирма е ежедневие при решаването на проблемите и с инстанциите, тъй-като жалбите срещу нея валят непрекъснато и отвсякъде. И за финал ще допълня, че всички останали негативни мнения са вярни, освен разбира се онова, което е писано или от самия "бос" или от някой от приближените му. В заключение всички интелигентни, възпитани, достойни и честни хора по добре да не си губят времето и достойнството в тази фирма. Повечето от бившите ми колеги с тези качества вече не работят там.  


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-3

Работих в тази фирма около 2 месеца. Мога да каже, че това, което ти обещават по време на интервюто и обучението не отговаря на истината. Освен че бъхтиш като вол за без пари, харчиш си бензина и трупаш сметки на телефона, те навикват и ти се подиграват пред всички че не си могъл да продадеш супер евтиния "робот" на стойост 2600 лв, при положение че в магазина има 100 пъти по-добър за 300-400лв, то когато продадеш, от обещаните пари получаваш поливината, заради някакви неупоменати отдръжки. Освен това трябва и да се радваш и пляскап на всякакви сектантски глупости. Това граничи повече със секта, октолкото с работеща фирма. Всички, които работят там са като зомбирани. Общо взето каквото пише във форумите за г-н Стенли Колев и фирмата му е ВЯРНО. Това написано по- долу е със сигурност от г-н Колев, така че не го считайте за обективно мнение.
Има къде, къде по добри фирми, които си държат на първоначалните обещания. Не си губете времето и парите там.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Аз съм настоящ служител във фирма Стенли Колев ЕООД. Искам да направя следното уточнение, че фирма Стенли Колев ЕООД е представител както на Thermomix, така и на Eco Pro Solution за България. За повече информация и за двата предлагани продукта посетете нашите сайтове www.thermomix.bg и www.EcoProSolution.com.
Искам да споделя, че ние не предлагаме кухненски роботи, а само Thermomix и цената далеч не такава, каквато се коментира тук. Да цената не е 100 лв., но всяко качество струва и пари. Моля, хората, които очевидно нямат достатъчно информация за фирмата, да не пишат подвеждащи коментари, които да заблуждават сериозните и интелигентни хора търсещи си сериозно работа.
Не всеки е подходящ за позицията търговски представител. Хора, които нямат желание да се срещат и комуникират с потенциални клиенти нека да не кандидатстват за такива позиции.
Искам да изясня още нещо- нашата фирма търси търговски представители, които да се стремят към високи резултати, да не ги мързи да правят презентации и да се учат от грешките си. Най-лесно е ако някой не може да стигне гроздето да вика, че е кисело.
"Какво е върховна глупост" - всеки интелигентчен човек може да прецени сам за себе си. За мен лично "върховна глупост" е това, че някой няма работа, няма цели, няма желание за развитие и по цял ден стои и си губи времето с писането на евтини коментари.
Няма служител във фирма Стенли Колев ЕООД, който да не си е получил възнаграждението уточнено по договор.
Въпреки, че смятам, че писането на коментари е абсолютна загуба на време, вместо да свърша друга по-полезна работа за мен, се радвам, че уточнихме някои погрешни впечатления.
Не пропускайте възможности, които Ви се предлагат само защото се ръководите от мнението на някои друг. Създайте си Ваше мнение.


кандидат за работа

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-3

Драги кандидатстващи за търговски представител,
ходих до офиса им, който се на мира в Овча купел, в близост до автогарата.
Позицията, за която кандидатствах беше търговски представител.
Предлагат граждански договор, с 15% комисион от сделка първоначално, след което става 20-25%. До тук всичко ви звучи супер, ще се изкарат пари.
Но трябва да ходите и да правите презентации на кухненски роботи и да ги продадете съответно, за да изкарата мънгизи. Един такъв кухненски робот струва 3-5 хиляди лв, да повтарям.
Обещават, че ще ви плащат по 500лв на месец, ако нямате продажби, но трябва да сте направили 50 демонстрации за месеца, на които да ходите със собствен транспорт. Но това според мен е върховна глупост.
Забравих да Ви кажа видите ли обяви в джобс.бг от следните фирми: Стенли Колев ЕООД, Термомикс и Еко Про Солюшън да знаете за какво става въпрос. Трите фирми са заедно.


бивш служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-5

Здравеите аз поработит там известно време и мога да ви кажа че там наистина е една огромна загъба на време и пари. Освен че обикаляш с личния си автомобил и не ти дават и 1 лев за гориво те карат и  всеки ден да купуваш подаръци , които да подаряваш на хората на които правиш демонстрациЙ.Няма твърдо възнаграждение а си само на процент от направените продажби и ако не успееш да направиш продажба не взимаш абсолутно ништо въпреки, че на интержюто ти казват, че имаш едни твърди 600 лв ако успееш да направиш 60 демонстраций,  но в последстжие се оказжа 4е не е така. Моят съвет е изобщо не се занимаваите с тях само ще си загубите времето и парите.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вярно ли е , текучеството в тази фирма е огромно , че си трошиш личният автомобил и като бонус получаваш 440 лв. на месец ? Нека някой работещ там да сподели , за да не се правят грешни решения !


кандидат за работа

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

ходих на интервю за търговски представител в тази фирма. Една не особено възпитана госпожица ме интервюира по най-селския възможен начин, (към края на разговора се представи като Господинова) и когато и казах, че единствения шанс да започна обучението им е ако предварително подпиша договор ми отговори с "Значи довиждане". Явно някой трябва да и обясни как се води интервю и как се общува с хора. Видиш ли, не стига, че няма да ми заплатят обучението, а са толкова благородни и дори за мен ще е безплатно... иначе става дума за продажба на някакви машини от рода на rainbow и явно на подобна цена, защото на всяка продадена взимаш процент от над 400 лв(тоест шанса да изкараш пари е да продадеш на някого миялна машина за 3-4000 лв). А ако направиш 60 презентации за месеца получаваш и заплата от 500 лв. Като цяло моят съвет към всички кандидати е да не си губят времето с тази фирма. А съветът ми към Господинова е да си намери работа, която ИЗКЛЮЧВА общуване с хора, тъй като едва ли може да си върне изгубените седем години от детството.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

здравейте.кандидатствах за работа във фирмата,приеха ме на убочение.много съм притеснена от прочетеното по разни форуми.дайте ми съвет?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?