Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Стенли Колев ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Стенли Колев ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 49 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 49


клиент

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-4
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-3

Здравейте на всички, които са посетили този сайт, за да разберат повече за тази измамна "фирма".

В това мнение ще бъда изцяло обективен и дано помогна на някой - да НЕ започва работа там или да НЕ закупува даден продукт от тях.

Тези "професионалисти" работят с поставена и заучена схема, която изглежда работи много добре за тях, върху гърбовете на хората. Нямат скрупули, лъжат наред, който им падне в ръцете.

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ!

Как работи самата схема.

1/ Звънят на стационарен телефон в къщите на хората и питат човека, дали би желал да отговори на няколко въпроса свързани с екологията и екологичното почистване. Разговорът приключва, че с това си участие във въпросното "проучване", човека може да спечели награда, за която ще съобщят в следващите дни.

2/ На следващият ден се обаждат отново, казвайки, че човека е спечелил "безплатно" показно в дома си "как се почиства еко" с техните машини.

3/ В същият ден, мазно зализан младеж, многословен и зарибяващ със заучените си фрази се появява на вратата с въпросната магична машина (забележете) от "ново поколение", с която сега щял да покаже колко е мръсно у вас и как вие не чистите дома си. Това щяла машината (парочистачка) да направи вместо вас... :D
След многото еднотипни изречения изказани по различен начин и "смях и забава" се започва със същинското "почистване" с пара, което щяло да направи дома ви да блести от чистота. Докато вие си лежите в леглото, машината сама щяла да чисти вместо вас - образно казано, разбира се. Това е само една от техните фрази.
След около час зарибявка и промиване на мозъка, вие сте убеден, че това би било една добра инвестиция за вас и вашето семейство.

Съгласявате се да закупите магичната машина на стойност (забележете) 3800лв.!!!
Добре, че има интернет, където след няколко клика откривате, че същата машина се продава от известни вериги магазини (и онлайн такива) за техника за 1600лв!
Тоест това означава, че те слагат отгоре на нормалната сума, само още 2200лв., ей така, да има! А тези допълнителни пари отиват в на някои джобовете. Разбрах, че хонорара за продадена машина на човека, който я представя е около 300-400лв. Представете си, ако така излъжат 5 човека в един ден, каква сума пари правят от измама.
Също така това го правят от поне 9 години и никоя институция не ги е погнала все още, но съм сигурен, че и това ще стане.

Бъдете внимателни и винаги първо проверявайте нещо или някой, преди да направите дадено решение, за да не съжалявате впоследствие!

Имайте и предвид това, че ако сте се хванали в тяхната мрежа, поради желанието ви да направите добро на семейството си, имате точно две седмици, от датата на подписването, да се откажете от закупения продукт, по закон. Дори и от "точната" фирма да ви казват, че това е невъзможно или "вече сте подписали - нямало как да стане". Също така винаги изисквайте документ (фактура) за всичко, това са неоспорими доказателства за вас.

ПС: Ако вече сте закупили машината, но се отказвате от нея, имайте предвид, че ще ви таксуват 120 лева за 2 смешни микрофибърни кърпи (100лв. - ясно, че на доставна цена са около 10-12лв. едната), както и (забележете) - транспорт (20лв.). Ако изисквате фактура, то транспорта няма да фигурира в нея, а ще бъде "начислен" като ДДС на кърпите.

Внимавайте и се пазете от измами като тази,
Поздрави!


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

НЯМА ТАКИВА НЕЗЕМНИ БОКЛУЦИ!
ЗАПЛАТИТЕ СЕ ЗАБАВЯВАХА,ТИЙМЛИДЕРКАТА ПЕТЯ ПЕТРОВА,НЯМА ТАКАВА ДИВА СЕЛЯНКА,СЪВЕТВАМ ВИ АКО ИМАТЕ ПОНЕ МАЛКО СЕБЕУВАЖЕНИЕ НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА ДОРИ ДА ХОДИТЕ НА ИТНЕРВЮ,ПАВЕЛ Е ОЩЕ ПО-ДИВ И САМОВЛЮБЕН СЕЛЯНИН ДОРИ И ОТ ПЕТЯ.
СЪВЕТВАМ ВИ АКО ПОЧНЕТЕ РАБОТА ТАМ ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ КРАСИМА И ИВЕЛИНА (СТИГА ДА СТЕ В КОЛ ЦЕНТЪРА).
ЦЯЛАТА ТАЗИ РАБОТА С ПАРОСМУКАЧКАТА Е ПАРАВАН,СЪБИРАТ ЛИЧНИ ДАННИ И ГИ ПРОДАВАТ ОТ ТОВА СЕ ЗАХРАНВА БЮДЖЕТЪТ НА ФИРМАТА,КОГАТО ВИ ПРОВЕЖДАТ АНКЕТА НЕ ЗАПИСВАТ ОТГОВОРИТЕ ,А САМО И ЕДИНСТВЕНО ЛИЧНИТЕ ДАННИ,КОИТО ЩЕ ИМ ДАДЕТЕ!


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Това са професионални измамници работил съм при тях и мамят възрастни хора да плащат за прахосмукачка по 3200 лева - по 100 на месец за 3 години и кърпата им е много евтина от 20 лева до 50 според зависи от балъка .без кърпа не може да се чисти.има обучение на което те учат как да мамиш с финес за типовете клиенти и тн...интересно как още ги има бил съм при тях преди 5 години за малко .тогава бяха 5 човека и още мислиха измамата а сега има 20 телефонни измамнички дето звънят на всички баби подред да ги грабят .Има и сигурно още толкова измамници който ходят на место с прахосмукачката която намерих в нета за 900 лева . за заплата и трудов договор - Няма такова нещо - колкото си искараш не се знае плащат ли те нон стоп си търсят хора за работа ....- това са алчни отрепки .Тази фирма трябва да се закрие и тези в затвора .стенли е еврейски педал а павел нагъл селянин по нагли са и от Б.Б.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Казвам се Ива. Работя от много време тука.. Ако почнете тука се пазете от Красима и Ивелина. Двулични кучки, клюкарки,отчаяни жени. Шефа е тотално куку.Има двама тъпи мениджери супервайзори. Големи нещастници. Най-вече Павел!Мноо тъп селянин! Прай се на Господ! Изобщо не ви трябв да ходите там! Всичко е лъжа и измама


настоящ служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,

казвам се Мариана Накова и работя във фирма "Стенли Колев" ЕООД от три години като търговски представител. Започнах като на шега във фирмата,но ми се стори добро предизвикателство за мен.Сега съм тийм лидер, и когато идват нови сътрудници ги обучавам.При нас всеки може да постигне добри резултати, всичко зависи от неговото отношение към работата.Правя всеки ден по две, три презентации на E-Vapor и хората го харесват и купуват.Имам добро възнаграждение за 5-6 часов работен ден.Колектива на фирмата е от млади и амбициозни колеги,разбира ме се и си помагаме взаимно.Много често г-н Колев ни организира международни пътешествия, за което много му благодарим.Аз съм ходила на две от тях.Работата е за мотивирани и отговорни момичета и момчета.Всеки ,който прояви интерес да се занимава с директен маркетинг е добре дошъл при нас.


представител на управлението

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Пиша за тези които се интересуват от фирмата. Работя за г-н Колев от 2010 година, за което му благодаря.
Явих се на интервю и ме грабна обстановката и специалното отношение от хората работещи там. Поканиха ме на обучение и аз се отзовах, защото поставя ли си летва гледам да я прескоча, а именно в тази работа видях предизвикателство и възможност да се развивам и доказвам. Още първата година постигнах резултати (с труд,работа и пот, разбира се) благодарение на които ми бе дадена възможност да водя обученията на нови търговски представители и да сбъдна някои от мечтите си. Спечелих множество награди и състезания и посетих дестинации, които не бях и сънувал.
Фирмата дава уникални възможности за развитие и добра финансова независимост. От тази година ние сме с много нови представителства на още няколко континента и това ни дава възможности за още повече развитие и обмяна на опит. Екипът ни продължава да се развива.
Каним всеки да се присъедини към нас, важно е да уточня, че както във всяка работа така и тук:
Вашето отношение ще определи Вашия успех.
Поздрави.


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, на 35г. съм и работя за г-н Колев вече почти 4г. женен съм с едно дете. Бих искал да споделя какъв опит имам във фирмата. Занимавам се с търговия от 2000г. и винаги съм продавал висок клас стока. Преди търгувах с луксозно обзавеждане за баня във ф-ма "НИКМАР"-8 години и във ф-ма "ХИКОВИ" почти 4г. Работил съм с продукти на Versace, Porcelanosa, и т.н. ... Просто харесвам да продавам качество. Това беше и причината да започна във фирмата. Когато стартирах обучението и видях какво прави тази система за почистване, разбрах, че това е нещо, което ще се продава добре заради очевидната разлика в чистенето. 3-4 г. по-късно се оказах прав... EV-INTERNATIONAL продава вече в цял свят!!!
В първите месеци продавах на приятели (които продължават да са ми приятели и доволни клиенти:)), после нещата ставаха все по-добре и сега ако ме питате, може би последното нещо, което бих работил в бъдеще е работа от 9.00 до 17.00. Естествено е да се грижиш за работата си! Естествено е да се ходи на събрание сутрин! Естествено е да търсиш колкото се може по-добри клиенти чрез анкети и препоръки, но всичко това е част от работата и когато в края на месеца видиш превода в сметката си, разбираш защо си работил този месец.
Видях много коментари тук и по мое мнение много хора нямат куража да поемат отговорност за живота си. Ако аз не съм си свършил работата този месец и не изкарам пари, то това е само по моя вина. Ако съм работил здраво мога (и съм го правил) да изкарам за един месец толкова, колкото работник на средна заплата изкарва за година. За всеки влак си има пътници, но ако някой не е за нашият влак, моля да не казва, че той е скапан, мръсен и несигурен!!! Потърсете вашият влак и се насладете на пътуването, както правя аз в моя...
Парите си получавам в срок!
Разполагам с времето си!
Подобрих стандарта си!
Колегите и Стенли Колев са DREAM TEAM!

Благодарен съм, че съм част от тази история за сбъднати мечти!

Ако вярвате в себе си и искате да се реализирате в директните продажби, с удоволствие ще ви помогнем!

http://www.ev-international.com/bg_BG/jobs


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, интересува ме дали тази фирма е същата като E V International LTD и ЕКО ПРО СОЛЮШЪНС...Канен съм на интервю, но започнаха да ме налягат някакви съмнения. Ще съм безкрайно благодарен, ако получа бърз отговор


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хора, не се подвеждайте и лъжете от обявите им за работа!! Всичко е направено с цел заблуда. Високото възнаграждение, което ви се обещава още на интервюто не е такова!! За да получиш минималното възнаграждение те задължават да правиш куп други неща, които не са свързани с позицията, на която си. Всичкото това настроение, което създават по време на обучението е с цел да ти промият мозъка и да се заблудищ, че всичко в работата и фирмата е "цветя и рози". Всеки ден си задължен да присъстваш на събрания и ако изпуснеш дори и едно, накрая на месеца не може да си получиш заплатата. След това ти връчват анкенти да ходиш по апартаменти и улици да си събираш сам контакти за да имаш аредси, които да посещаваш и да се правиш на клоун пред хората. Това място е като секта, не се доверявайте!!!!!


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Настоящ служител на фирмата съм от половин година. Искам да споделя, че съм много доволна от отношението както на ръководството, така и на колегите към мен. Получавам възнаграждението си редовно, осигуряват ме на пълната ми заплата и съгласно българското законодателство мога да ползвам полагащите ми се отпуски, ако се налага болнични и т.н. В последната година се нагледах на работодатели, които укриват данъци, удържат пари, когато си в болничен, карат те да работиш извънредно и дори не става въпрос за допълнително заплащане. С чиста съвест мога да кажа, че тук не е така и ако някой твърди обратното, моля да го подкрепи с факти, а не само да говори празни приказки.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?