Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Техно Акташ АД /img/frontend/nomap.png"

Техно Акташ АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 26 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 26


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирма управлявана от глупаци дето не знаят български език и си нямат представа къде се намират работих близо 3 години там заплащането е за смях няма никакво бъдеще .. стойте далеч от тази фирма ако не умирате гладн


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работната среда ее със сигурност опасна.. както здравословно така и физически! Ако си Турчин да работиш там да, но ако си Българин не е много подходящо място!Заплати се дават редовно ако си алкохолик и наркоман не е работно място за геб ! Има доста интриги и лъжи във фирмата спрямо колеги да отбележим също понеже средата между колегите разбиранията са доста важна част за добре свършена работа!! Заплатите поне 800 лв бива да бъдат на така наречените пчелички! Понеже аз съм от малък град без нощни смени заплатите са от 800-1200 за 8 часово работно време в производство!! С купони за храна 75 лв без превоз със столова безплатна за служителите


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

не се лъжете !!ниски заплати не се увеличават дори намалят За бонуси да не говорим ако не си турчин / помак техен човек няма шанс За бонуси.транспорт осигурен но бусовете често закъсняват ,храна средно ниво.третират те като Роб искат навсякъде да можеш да работиш всичко да знаеш А стимул никакъв !!! 620 лева заплата след 6 месеца 700 и нагоре не расте !!!!! 5 нощни смени една след друга и на нощната дават само по една мизерна баничка За ядене.ако не си турчин рязан гнусен се държат като втора категория човек.въпросния мюмюн си проси един здрав бои ! Лайно гадно на 25 години без образование началник само иска да работиш да не мислиш За пари говори За качество но само бройки го интересуват закрийте вече тази пародия на производство


7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
2

Ще потвърдя по-долните мнеия! На интервюто за работа бяхме 4 човека и чакахме да ни обърнат внимание над 3 часа! Първите 3-4 работни дни се случи да няма материал и бяхме като мухи без глави! Малко лошо впечатление ми направи Пашев! Случи си една нощна смяна в четвъртък да има авария на пресите, тогава на следващата нощна в петък ни каза че трябва да работим в съботата за да наваксаме! Предишната седмица също работихме съботата - отработвахме по закон заради национален празник! Всеки който е работил там знае че при преминаване от следобедна смяна към нощна смяна има само 1 един ден почивка - и ако този един ден се пада да отработваш, тогава ти се събират 11 дена без почивка! Та след 11 последователни работни дни, аз реших да откажа 12-ти такъв (6-та нощна)! Заради този отказ Пашев ме привика в офиса - навика ме, заплаши ме с уволнение... било задължително присъствието онази събота! На мен много ясно ми беше обяснено преди да започна тази работа че извънредните не са задължителни! Това беше доста нагло от негова страна, да ми държи сметка и тон за моето лично време! Ако изключим това, като цяло съм доволен от него, другите началници също нямат грешка! За колегите лошо мога да кажа само за 1-2 човека! Румен - толкова злоба има в този човек! Не спираше с подигравките най вече към новите работници! Нещо като го попиташ да ти обясни - все прави едни кисели физиономии и говори с пренебрежение! Като те обучава нещо - трябва да го направиш точно по неговия начин, а не по твой си- нищо че така ти е по-удобно... да не съм философствал - губил съм време! Така и не разбрах какво време може да загуби големия обръч, като това е най-айляшката позиция! Снабдяваш 3 преси с бройки - една бройка се пече 7 мин, а голям обръч се слага за около минута! Често го гледах как набързо си слага обръчите, дава на пресите и през останалото време обикаля като директор из завода! Толкова ниско падна да коментира как колега можел да има жена и деца, защо друг карал еди каква си кола, друг каква прическа имал...! А като разбере и се окаже всъщност че на този който той се подиграва е доста по напред от него - просто си умира от яд! Повечето колеги не го понасят, това изобщо не е мъжко! Жените това дори не го правят, старите баби от квартала понякога така може се съберат да злобеят! Все пак му пожелавам успех!


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-2
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
1

- Транспорт - осигурен, но често буса е препълнен и може да се окажеш правостоящ, вътре не се поддържа, мръсен!
- Храна - осигурен ТОПЪЛ обяд САМО за редовна смяна! За следобедна смяна (16:00 - 00:00) се дава от останалия обяд, който дори не можеш да си го претоплиш! В стола има една слаба микровълнова, яденето го топли едва за 2-3 минути, а една смяна е от 20-30 човек а всеки човек трябва да си топли по супа и основно!Почивката за вечеря е 30 мин, няма как всеки да си стопли яденето за това време! За нощната смяна ти се полага полага само по един мизерен сух сандвич, малка бутилка от фалшивите Party безалкохолна напитка и кафе! Как може да се работи цяла нощ на една закуска? Ние не спим а работим през нощта!
- Облекло - осигурено работно облекло и обувки, него го бива
- Работата - често се говори за качеството, но много повече ги интересуват бройките! До такава степен те натоварват че няма как да оглеждаш всичко! Периодично преместват един работник от една позиция на друга...искат да можеш да работиш навсякъде и всичко да разбираш! Вместо да се специализираш на едно място! Това ни кара да се чувстваме не работници, а роби! За едни мизерни пари искат да хвърчиш навсякъде!
- Отношение - Ръководството е със самочувствието че дават "хубави" пари и за най-малкия гаф те заплашват с уволнение! Имат една кутия с мнения, на която забележете- искат да си пишете името за да може после да се разправят с теб! Не приемат критики, все едно ние работниците нямаме избор и ще търпим въпреки всичко!
- Заплата е 600 лв, осигуровки на 770 лв, без увеличение с натрупване на стаж във фирмата.Има служители които са с 3 години стаж във фирмата и вместо да им се увеличи заплатата, тя е намаляла. В момента между стари и нови работници разликата е 20-30 лв. По висока от средната заплата за региона и това кара ръководството да се държат надменно с работниците! Но тя пак си е мизерия и това те не го могат да осъзнаят! С течение на времето тъй като все повече и повече разбираш от много неща те те натоварват все повече и повече... натоварване на макс! А парите си стоят същите! Мотивация нулева!
- Отпуска - отпуска реално не може да имаш!!! Често фирмата остава без материал и пускат цялата фирма в платен отпуск без ние да искаме!!! Реално почти не можеш ти да си планираш отпуска по твое желание!
- Често назначават и съкращават персонал! Забележете - съкращават поради съкращаване на щата!?! Така пише в уведомлението им, което не може да е вярно, защото в същото време назначават нови! Има голямо съмнение че точат пари по някаква програма за откриване на нови работни места! Това естествено кара всеки да се чувства несигурен в работата си и някои хора напускат преждевременно!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,за фирмата не знам много освен от мненията по форумите, но ме поканиха на интервю. Отидох във ореченият ден и час настаниха ме на едно столче и започна голямото Чакане. След 40мин. все още нямаше изгледи интервюто да започне и това ми беше достатъчно... Тръгнах си... Много некоректно и неуважително от тяхна срана. Смешна Фирма


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Фирма Техно Акташ е една абсалютна пародия там само се говори за качество но дотам само това е а в действителност се работи с материали най ниско качество и помоща на двупотопна теника пресьорите са принудени да работят на 3 а понякога и 4 преси като се досещате при токова преси ти нямяш време да огледаш детаила които си произвел и го пускаш да върви напред на късмет а след това монтажа ще го провери дали изпуска в една вана но забележете на колко се надува все пак ни е страх да не се прасне качесвения китайски корд та надуваме го на 1.6 бара а се молим като се сложи на камиона да издържи на 6 бара и още 10 тона натиск отгоре а дано ама.............. и така това са тестовете за качесво в тази мизерна фабрика а условията на труд са потресаващи храната която ти дават не става за нищо дори и за кучета а началниците пълни идиоти които само ти крещят унижават те по всякакъв начин и гледат да експлатират на макс а бе пълен ад на никой не бих препоръчал да работи там дори и на най големия си враг НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ЩЕ СЪЖЕЛЯВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-5

Аз също споделям мненията по долу, за администрацията немога да кажа нищо по простата причина , че не съм я виждал и тя мен или по точно нас работниците, да ме извинява госпожа И.П. нооооо някога слизала ли е долу в цеха и видяла ли е производството аааааа поработила ли е на пресите нагряти на почти 200 градуса и падишала ли е чистият кислород който излиза от топлият и не до там качествен клчук????? Да Госпожо И.П. съгласен съм, че вие сте на разположение 24 часа нооо не споменахте ,че взимате заплата чисто около 1 200 лв. а в производството на чистият и свеж кислород едва 650 лв.  и то бруто, споменахте ли колко пъти през лятото на 2013г. вас ви претесниха през ноща или по точно в 2,30 или в 3.30 аз мога да ви отговоря - нито веднаж ееее тогава за какво говорим идвате си в 8,00 и си трагвате в 16,30 като през денят си прегледате фейсбука и други.... и се оправдавате с мнооооогоооо работа. И пак казвам никой от администрацията не пожела да слезе долу и да се поинтерисува как работят пчеличките които ви изкарват заплатите ноооо това вас уважаема И.П. не ви интересува вие си взимате заплатата и като доиде така наречената чистка вие си оставате на същата длъжност и на същата заплата а пчеличките да си ходят и да се чудят как да презимуват ееее на пролет да заповядат пак. Ако съм на вашето място и аз така бих говорил. АААААА за господата ( ТУРЦИ ) да вярно е имат се за нещо велико все едно всичко е тяхно ейййй съвземете се и вие сте работници и вас могат да сменет но вината е ж нас докато търпим ще ни мачкат и тъпчат --- (не ни стигнаха явно 500години таааа се надупваме още ) робски народ станахме забравихме кан Испериха и кан Крума а дори Калояна, незнаем вече кой е и монаха хиляндарски, нооо нищо робувай робе на турци и гурци защото ти нямаш история , род и родина. Търпи и робувай кротко и търпи твои които се имат за (ТУРЦИ) а са българи потурчени от селата да те тъпчт. Извинете но се отклоних доста , таааа за работата в фирмата просто не си заслужава за 6-7 месеца да си дадеш здравито и нервите за някви си 330 евро които фирмата взима от евросубтидии за намаляне на безработицата и някви сандвичи и храна през деня която не струва повече от 10 лв.на човек на ден. Вярно е , че другаде и толкоз няма но и работата не е толкова. ЕЕЕНДА И НИЯ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ НЕ ГО ИЗИСКВАМЕ.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Aбсолютно се присъединявам към мненията по-долу, някой от които бяха изтрити...Работата е много натоверана, особено в летния сезон, жегата и вредните миризми които трябва да търпят работниците в производството са непоносими. Колегите също са трудно поносими, от една страна тъй като фирмата е турска е пълно с т.нар. български турци(пумаци) от региона, с които трудно се работи и тези които са се задържали са преимуществено хора с нисък коефициент на интелигентност или професионално затъпели с времето, защото както бе обяснено по-долу в производството да имаш много мозък не е препоръчително. Началниците са абсолютни смешки, представете си в такава голяма и сериозна компания 20-25 годишни началници без висше образование дори :)) Само търчат по цял ден от единия до другия край на фабриката и се правят на много велики и всезнаещи. Включително и дискутирания по-долу Мимюн който директно си плаче за един хубав бой. Началника на производството е абсолютна пародия, пълно олицетворение на цялата фабрика. Без значение как и колко си работил, като свърши сезона на есен си аут, освен ако не си "свой" човек. Уважение-0, викане, хокане и юркане цял ден за щяло и нещяло. Накрая ще спомена и "благинките" за тези които вече не са се отказали и са повече материално закъсали отколкото уважаващи себе си и са готови да направят саможертва и да работят на това ужасно място. Да, заплащането е сравнително добро, около 1.5 пъти над средно предлаганото в региона(което в никакъв случай не съответства на психическото и физическо натоварване на което ще бъдете подложени). Да, има безплатно ядене/пиене(неща които ще ви излезнат сещате се през къде). Да, има и безплатен транспорт(има си хас и да няма след като фабриката се намира някъде на къра, по средата на нищото).


шубе го/я е и не казва!

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
0

...Забравих да ви попитам също,Уважаема ИП,как ви остана от скъпоценното време(през което постояно мислите за благоденствието на по-нисшите си колеги),да напишите този коментар н то през работно време?
...И да не забравя,обяснете на аудиторията,защо въпреки всичките тези облаги които сте споменала,има такова текучество сред работниците?Май благинките са само за белите якички,а...?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?