Авенир Телеком ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Авенир Телеком ЕООД

клиент

ni6to ne stava

шубе го/я е и не казва!

в югоизточна България съм служител на един от магазините работим двама човека от които един е шеф , но това естетвено не съм аз и взимам на половина от моя управите а той продава колкото и аз как е възможно????

На всички бъдещи работници в Фирма Авенир Телеком ЕООД, искам да им кажа да си приготвят много нерви за хабене, да си приготвят супер усмивка на лицето, и винаги думата МЕРСИ да бъде в главите им! Защото в Фирма Авенир Телеком(Internity) ще работят за МЕРСИ! Проблемите в фирмата са нещо абсолютно нормално, което не прави впечатление вече на никой! Особено от 2009 фирмата бележи доста голям спад във всяко отношение, истината е че докато не се смени цялото управление в София, нещата няма да се оправят! Докато французите не изметат всички от София няма нищо хубаво да се случи с фирмата, освен да фалира! И в крайна сметка работата не е лоша, но за мерси на никой не му се работи, тук човек дори да има вътрешно желание за работа, определено УПРАВЛЕНЦИТЕ знаят как да убият всякакъв стимул у работниците си! За това фирмата в момента е на тоя хал! Хубаво си помислете преди да пожелаете да работите в тази фирма!

шубе го/я е и не казва!

Имаше много точни хора за мениджъри, незнам какво правят сега но ако бяха тук най-малкото, което щеше да се случва е да имаме хора на които да споделим какво мислим, защо го мислим и т.н. Не помня как беше малкото име на Мирчев- търговският директор, но той познаваше всички служители в магазините до един, вярно е не бяха толкова много обектите но все пак замислете се около 60-70 човека и винаги имаше време за тях. Кущиева управляващата директорка беше по-далеч от хората, но зная само че с търговският бяха супер точни като екип и към хората... Дано някои ден се върнат сигурна съм, че тогава нещата ще потръгнат много по-добре.

А някой спомня ли си старите шефове във Авенир / да,да/? много ми е интересно да науча какво е било преди защото само слушам за тях но нямам инфо.... благодаря Ви

шубе го/я е и не казва!

Незнам за останалите аз бях на интервю в софия и адски много ме обидиха , държаха се с мен сякаш съм последния боклук който нямам никакви перспективи , накараха ме да се срамувам че съм родена в софия , незнам... нищо лично към хората от другите градове но просто ме подразни държанието на някакво тъпо шефче дето мама и тате са го уредили на висок пост и той си мисли че може да обижда хората.Бях адски унизена и толкова разтроена че просто неможех да си намеря място... как съм позволила такова нещо.Казвам не на тази фирма и никога няма да стъпя в техен магазин, същото казвам и на мои приятели и те се замислят дали да пазаруват при тях , а камоли и да кандидатстват за работа .Искам да кажа на човека които проведе интервюто да се държи по нормално с хората защото някои ден може и с него да се държат с него.

За втори път пиша коментар за Авенир, но този път като бивш служител на фирмата. Абсолютно потвърждавам думите на колежката Колева, като искам да добавя, че извънредния труд НЕ СЕ ЗАПЛАЩА и НЕ СЕ ПОЛУЧАВА под формата на почивни дни. Отпуска може да получиш точно на кукув ден, защото НЯМА кой да работи, но дори да успееш по някакъв начин да излезеш, колегата минава на 14-часов работен ден при седем дневна работна седмица. Това е което исках да добавя след едногодишен стаж в Авенир Телеком ЕООД. По-добре на борсата отколкото в тая фирма!!!

П.С. Да е честита на бившите колеги новата бонусна схема с до 350лв. ГЛОБА!!!

Здравейте, искам да искажа своето мнение като вече бивш служител за фирмата Авенир Телеком ЕООД - за тези които не знаят, това всъщност са магазините INTERNITY.
Относно заплащането във фирмата, много ниско и некоректно. При покана за работа се казва една сума, след като пуснат договора, сумата е по ниска с 30 %. При уговорена заплата 450 лева, се оказва 333 лева. Това се разбира в последствие тъй като договора пристига най-малко 2 седмици след постъпване на работа, назначен си, а не си разписал договора си.
Относно уважение във фирмата, бих казала липсва такова. Постоянни мейли с обиди за некадърност и заплахи за уволнение.
Работното време е съобразено с това на магазина в който е щанда, а именно от 8 до 22 часа. Стоиш по цял ден на студ и течение и си докарваш допълнително и някоя настинка. Свободно време, почти никакво.
Потенциал за развитие за мен е нула, единствено може би, тези в по горните позиции на регионални мениджъри.
Фирмено обучение, няма такова.
Работна среда, перманентно напрегната. Единствено ако някой колега не е в настроение да разведри обстановката.
А относно колегите, въпрос на характери, за мен средно положение.
Аз работих само месец в тази фирма, ВЗЕМЕТЕ ВАШЕТО РЕШЕНИЕ.
Аз лично не препоръчвам на никой, да усети всичко това, което изпитах аз. Но оставям на вас, въпрос на личен избор!

pokaniha me na intervu kakvo e zapla6taneto nqkoi moje li da kaje?

Всъщност АТ няма отдел Човешки Ресурси, има двама-трима регионални мениджъри, които си мислят, че могат да свършат и тази работа. Но се учудвам, че не са ви се обадили, Диана, при положение, че на практика назначават всекиго, независимо колко е квалифициран и подходящ за работата. Специално в големите градове положението е такова - хората непрекъснато напускат, съответно се назначават нови хора, които работят необучени и трябва да се обучават в процеса на работа (представи си как един управител намира време да обучи двама или трима нови служители по време на коледното пазаруване...).
Аз също бях управител в тази фирма, магазинът ми беше един от най-успешните, но се налагаше да работим извънредно по график от типа "Нон-стоп", тъй като повече от три месеца в моя магазин работехме само аз и един служител. Така нареченият отдел Човешки ресурси си направи труда да назначи трети човек (макар че за да работим нормално ни трябваше персонал от минимум петима) едва няколко месеца, след като аз и моята one man army вече бяхме капнали и не бяхме почивали по 50-60 дни (и въобще не споменавам, че работният ни ден беше далеч повече от осемте часа, определени в трудовия договор, като за това на практика не ни се заплати. Всъщност, за целия този период получихме смешните 50 лева за извънреден труд, макар да бяхме работили три пъти повече от необходимото; за същия период бяха орязани около 500 лева от бонусите, които бяхме заслужили при изпълнен нечовешки таргет, така че сметката отново излиза в полза на хората, които си спестяват от акуратно заплащане и предпочитат да сменят кадри, вместо да задържат старите такива.)
В никакъв случай не се опитвам да ви разубедя да работите в магазини Internity. Само имайте едно на ум ако ви разпределят в зле работещ и неуреден магазин (което е около 90% от магазините на фирмата). И си пригответе нерви, търпение и джобни пари. Ще са ви нужни.