Ehnaton /img/frontend/nomap.png"

Кандидатствах за работа в тази фирма. На пръв поглед интервюто мина добре, като ми обясниха какво представлява работата.

На практика на първо интервю там не споменават какво е заплащането. След като приключихме, беше уговорено да се върне обратна връзка за второ интервю или пък да се приключи до където бяхме стигнали.

Такова обаждане нямаше, нито пък имаше имейл с обратна връзка.

Изключително некоректно и несериозно отношение към кандидатите си за работа.

Mnogo predstavitelna firma, mnogo interesni hora rabotiat tam i na vsi4ko otgore -maj nestata sled 11godini se obrastat naobratno za edin individ.

Mnogo predstavitelna firma, No v Rusenskiq magazin-sklad ima edin izrusen jenski individ, koqto se pishe Upravitel... Predi 10 godini e zapochnala kato prodavachkam v magazina. Oshte ot togava nikoj ne moje da i stane nejn kolega/ka... Prosto te prashta v drugiq kraj na magazina i nikakva komunikaziq s noviq kolega - nito vyvejdane v rabotata, nito v nishto... Samo igri na kompjutyra zad gyrba na bivshiq si shef... I eto che sega stanala upravitel i polojenieto na noviqt "Specialist aparatura" t.e prodavach e netyrpimo. Govori i pljue bivshiq upravitel i bivsh nejn shef - blagodarenie na kojto e tam. Na mesec ili dwa tyrsqt populneniq vyv firmata, no jenata specialist pravi vsichko vyzmojno novopostypilite s jelanie da si trygnat bez takova... I ot centralata na firmata v Sofiq davat ve4e ludi pari na agencii za rabota samo i samo da namerqt prodavach i se chudqt kakvo stava. Prosto dokato "nezamenimata" shefka e tam - nqmate shansove. Shte si trygnete sami i daje nqma da si iskate parite - ako ne vqrvate probvajte se i shte razberete. Tova e.