Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Евроком Кабел Мениджмънт България /img/frontend/nomap.png"

Евроком Кабел Мениджмънт България

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
0
Работна среда
-5

Ще започна така НИКОГА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ КЪМ ЕВРОКОМ, ДОРИ ДА СА ПОСЛЕДНИТЕ НА СВЕТА! Нямат никакво уважение към клиентите си, държат се сякаш от нас не зависят заплатите им! Повече от 72 часа нямам връзка и по думите на служителката " техниците не могат да намерят проблема". Всеки ден се обаждам по няколко пъти да запишат адреса и само лъжат, че го оправят на следващия ден. Днес е петък, а утре най-вероятно няма да работят, това означава, че ако не се появи сигнал до понеделник ще станат 144 часа без никаква кабелна и интернет. Може да са монополисти ДНЕС, но с това отношение, качество на услугата и безотговорност към клиентите, които ги издържат - УТРЕ няма да ги има!!!!!


настоящ служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
4
Работна среда
-4

Заплащането е под всякаква критика,на фона на работата която се върши.Тази година имаше увеличение което бе с 5% което като сравним с инфлацията е безсмислено(отбиване на номера)!Уважение също няма от страна на шефовете,толерират се нашите хора,а другите вълците ги яли,те са бачкатори!Привилегии има но са меко казано смешни(безплатна кабелна и интернет),соцялните са(минимума купони)фирмена сигурност отдавна това понятие се е изпарило от речника на работниците.Свободно време има през ноща никой не ти пречи,но за сметка на това през деня трябва да се клонираш поне на 10 човека,защото хората напуснаха и продължават да напускат,а нови не се назначават и никой не идва да работи тази работа за 500-650 лева,обядваш в движение защото трябва да се свърши колкото може повече работа.Техниците отдавна са забравили какво е това обедна почивка която се полага и по закон,но ако се възпротивиш има опасност да бъдеш глобен ,а и да пострадат и другите колеги в офиса.Потенциал за развитие няма,аз съм над 7 години и нямам никакво развитие,а и не знам някой от техниците да се е развил!Местоположението е където решат да те пратят,а и като напуснаха техници днес може да си в един офис,а утре в друг за да се попълват дупките.Колегите свестните и кадърните ги принудиха да напуснат,било то със съкращения или с мизерни заплати и непосилни нормативи за деня,да не говорим че постоянно си крив на някой от шефовете!Работната среда е доста изнервена поради гореспоменатите причини!Скоро ще има обединение с една друга компания от съшия бранш и техните техици като са разбрали голяма част са напуснали зашото знаят как се работи при нас.Преди две години имаше смяна на техническия директор и от тогава..............!Изводите са за вас!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?