Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Teletrade / Телетрейд България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Teletrade / Телетрейд България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 99 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 99


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
 аз също съм кандидат за работа в тази фирма и искам да кажа на тези,които не търсят обучение,а работа, че точно тази работа изисква задължително обучение.Без него няма какво да правиш във фирмата.Кандидатствах и на друго място за работа и там също има курс на обучение и също се заплаща.Някои явно незнаят поговорката "Дай за да вземеш!".Лично аз не се надявам на някакви феноменални доходи,защото горе-долу ми е ясно,че процента определя заплащането(което наи-много ми харесва).По този начин всичко зависи само и единствено от теб самия и от това колко си кадърен да си изкараш парите.Никой няма да ти дава пари да си седиш по цял ден и да си клатиш краката!!!Начетох се на доста глупости по адрес на тази фирма,а и по адрес на други фирми и си мисля ,че по тези форуми пишат доста хора без работа ,които се чудят кого да оплюват(което е типично за нашия характер).Тези,които не са минали практическия курс мисля че немогат да коментират фирмата(както и аз разбира се),защото не са достатъчно запознати.Аз също може да се "преметна"(надявам се да не е така),но съм разбрал ено в живота ми досега-АКО ЩЕ СИ СЧУПЯ ГЛАВАТА ТО НЕКА ГО НАПРАВЯ САМ!!!!(тогава не ме боли толкова силно колкото ако някой друг ми я счупи!!!). Не защитавам фирмата ,просто изказвам мнение ,че вместо да намираме косури на другите може да вложим тази енергия в нещо градивно.
 Всеки има право на мнение ,но на мен ми стана лошо от толкова негативизъм и песимизъм.Ако икаме да направи нещо за нашето бъдеще,то със сигурност не е като постоянно изказваме недоволство,а неправим нищо!!!Дествията говорят повече от думите!!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Forez,здравей!
Аз също зопочвам курс на обучение,но теория- пиши ми на [email protected]  за своите впечатления.
Благодаря!
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Forex  човече плс свали си розивите очила.човек зада достигне до дам даму поверят както обичате дасе изразявате "капитал" т.е пари учат в унивиритет после чиракуват в банка и минава доста години докато ги допуснат директно на пазара и упражянат над тях много строг контрол  а тук какво имаме ? 3 седмици курс вземи тези пари и си отиваи в къщи и цъкаи на копма ....сигорно незнаеш то твърде малко банки имат такива отдели в които играят на борсата и хората на тази позиция ги държат максимум 2 години и след това ги слагат на друга позиция.значи ти си най-умният човек на света като за 3 седмици натрупваш знания за които на другите хора им отнема 10 години ?
100 % пирамида .просто сценката е изиграна по малко по различен начин но прозира отдалече 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, в момента аз съм от хората с предложение за провеждане на практически курс за 330лв.
Ясно е, че обявата за работа е некоректна това е просто един рекламен трик който видимо действа доста добре.
Колко души преглеждат обяви за курсове и обучения и колко за работа?
Според мен въпроса не е в коректността на обявата, а до колко практическия курс наистина е полезен и до колко той може да постави някаква основа за бъдещето ни изграждане като трейдъри и релна ли е цената от 1100лв(330лв) за този вид курс?
Аз специално бих желал да прочета мнения само  на хора които са посетили въпросния практически курс и издържали последващия го тест. След успешно издържания тест в каква посока са се развили нещата и най-малкото била ли е възстановена сумата от 330лв по предварителната уговорка.
Благодаря предварително.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Четох, четох и онемявам след всяко прочетено изречение. Днес ми се обадиха да ме поканят на интервю, което утре сутрин ще отменя, май наитина има малко нормални работодатели в тази държава
Моля , Евга, "реАлно" и други правописни грешки не правят изявленията Ви по-приятни за четене! Хората искат да ги съдят
А, и кандидатствам, защото считам че "ставам" за тази позиция, а не за да науча нещо ново!!!! (Ако искам да уча, ще се запиша в Университет!)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Компанията прилага класическа измама като много други.
Принципа е следния пускат обява която звучи изключително привлекателно и всеки прочел я и интересуващ се от тази сфера започва да вижда купища пари.
Че е измама дадена обява може да се разбере много лесно, когато ви предложат работа за дилър или анализатор и в обявата няма изискване за английски език и сертификат от КФН значи че си търсят лапни шарани. Друга особеност е че всеки кандидатствал получава покана за интервю, до сега не е имало фирма от този тип която да не ме е поканила.
Фирмата използва тази схема за да набират клиенти който да инвестират при тях. А основната им печалба в повечето случай не е от разликата в купува - продава, а от факта че въобще парите ви не стигат до каквато и да била инвестиция. Само около 5% от търгуващите съумяват да си докарат постоянна печалба (това важи с особена сила за инструменти с голям марджин) , останалите са в клуба на губещите.
Ако желаете да се занимавате с тази дейност знайте нещо много важно, никоя сериозна институция няма да ви повери пари който свободно да губите защото сте господин Никой, още повече когато нямате нито образование, нито знаете език, нито имате опит . За тези който имат ценз няма какво да обяснявам те знаят кой са сериозните посредници.
Надейте да смятате че има фирма която съвсем благородно ще ви открехне тайната за рога на изобилието (защото такъв няма).
Ходил съм в няколко от тях от интерес , а и с цел проучване и ситуацията е една и съща. На едно място ще ви кажат че всичко е абсолютно безплатно но трябва да вкарате пари с който да се учите, или да платите курса за да можете да управлявате щедър фонд отпуснат от тях в последствие, или след като минете курса ще ви назначат, но всъщност вие може да работите и за себе си и за това трябва само да вкарате пари при тях. На всякъде в един или друг момент ще трябва да платите и резултата ще е един и същ, няма гаранция че дори да завършите успешно курса (каквото и да рече това) ще бъдете назначен, просто защото те не се нуждаят от Вас а от ВАШИТЕ ПАРИ който вие ще изгубите.
 
P.S. За всеки запален от инвестирането препоръчвам да почете внимателно, да по тренира с демо програми и ако го бива да опита с собствени средства в добре проучен и известен посредник.


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Всеки, който разбира поне малко от Форекс знае, че дейността е доста индивидуална и субективна. Можеш да минеш не едно, а 5-6 обучения (и то разделени на няколко нива - за начинаещи, за напреднали и т.н., просто да е ясно, че някои разтягат по изкуствен начин обучението) и най-накрая, ако си некадърник, :-) за нищо да не станеш. Можеш да минеш и през едно обучение, което е наистина ефективно и да си успешен. За някой хора са необходими години, а за други – само няколко месеца. Резултатът зависи само от теб. Може би „най-гениалните” трейдъри трябва да изминат 9-те кръга на ада, но на обикновените им е полезен само малко ум и правилното му използване. Всичко е в нашите глави... Никой няма да търгува вместо теб! Телетрейд ти дава фундамент, а къщата градиш ТИ.
 В Телетрейд съм вече 9 месеца и засега съм доволен от всичко. Доста съм любопитен и затова още на първото интервю получих цялата информация, която ме интересуваше: дали обучението е платено или безплатно, какво ще имам като заплащане и какви са условията. Никой не ме караше да плащам пари. Сам си решавам, ако преценя че е за мен и има смисъл. Това е мое и единствено мое, решение. То не се взема за 10 минути по време на интервю, а ти дават възможност за цяла седмица да прецениш и да направиш сам избор! И то БЕЗПЛАТНО. И тук искам да вметна: информацията и знанията, които получаваш безплатно в Телетрейд, няма да намериш никъде в България, освен за пари, и то за много повече от 330 лева. Говоря за качеството на предоставяната информация. Бил съм при доста брокери на безплатни семинари — глупости... за начинаещи става, но само за тях. Ако говорим за реална преценка относно работата на борсата — отиди в Телетрейд и си прецени. И ако някой казва, че си е загубил времето, значи неговото място не е на борсата, а в банка на касата. Аз за седмица разбрах повече отколкото 2 семестъра в университета.
 Да, платих си таксата (имат възможност и за разсрочено плащане - може някой да не знае, нищо че се събраха „най-знаещите” за Телетрейд). Да, ходих 3 седмици всеки ден на обучение. Да, вкъщи отделях още по няколко часа пред компа за обучение и тренировка... Ами как искаш? Да ти сложат храната в устата, да я сдъвчат? А ти да се нахраниш наготово? Идеално. Къде правят така? Кажи ми? Искам да добавя към „най-знаещите”, че 3 седмици е минимално, ако нещо не си разбрал, или усещаш, че ти трябват още консултации и обучение — имаш ги, при това безплатно. Къде на друго място отделят скъпоценното си време да ти анализират сделките и действията. Според мен, качеството и отношението е на много високо ниво.
 Парите за обучение ми бяха върнати още след първата сделка на инвеститорската сметка, да не говоря, че и на него му дадоха 10% бонус върху сумата, която беше разделена (на мен 30%). Инвеститор съм чакал точно 2 седмици след като показах стабилен и успешен резултат. Да, вярно е, че има хора, които чакат и много повече. Но трябва да си кадърен! И да си сигурен в себе си. Никакъв изпит или тест няма наистина да покажат реалните ти възможности и в същото време с всеки изминал ден натрупваш повече опит.
 От какво да не съм доволен? Освен това, от януари започнаха да изплащат допълнитено финансово възнаграждение (основното е от резултата по сметката), а именно по 2,5 долара за лот (къде са „знаещите”?) и по 3, ако лотовете са над 30. И няма значение дали сделката е губеща или печеливша. Това значи, че Телетрейд се храни от спреда и само от него, щом е започнала по такъв начин да мотивира трейдърите си. И тези въпросните 330 лева не остават при тях, стига да си достоен да си ги получиш.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

вакханка, аре извади си пръстите от контакта и излез от транс следващия път преди да решиш да напишеш нещо. Всеки, който разбира поне малко от форекс знае, че е невъзможно човек да се научи да търгува печелившо след 1-2 обучения за 2-3 месеца. Дори най-гениалните трейдъри са минали през 9-те кръга на Ада преди да се научат да не губят, за печалба да не говорим. Това е процес, който отнема години и неизменно е съпроводен от загуби и разочарования, които няма как да се спестят с 1-2 обучения, където ти казват какво да правиш и какво да не правиш. Да бъдеш печеливш трейдър е едно от най-трудните неща на света, така че моля те не го изкарвай като лесна работа. Начина, по който е написано мнението ти и неговото съдържание ясно показват, че си част от екипа на Телетрейд подвизаващ се под някъв измислен псевдоним. Хубаво е, че ние не ядем доматите с колчетата и не е особено трудно да се разконспирира поредната ви простотия. Да не говорим, че условията на търговия, които предлага този руски(!!!) брокер са смешни и безкрайно неконкурентни и всеки трейдър с поне малко мозък в главата би избягал като дявол от тамян още като види "руски" брокер със смешни спредове. Конкуренцията при брокерите е жестока и условията се подобряват с всеки изминал ден, а при Телетрейд сякаш дори не им пука, че не са в час.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте всички.Сега аз ще ви разкажа своята история. Съвсем случайно се озовах в Телетрейд миналата година, когато започнах да се обучавам. Посетих лекционния курс и действително исках да продължа нататък. На първото интервю действително не ми казаха, че практиката се заплаща, Но преди второто интервю влязох и изчетох всички негативни коментари по техен адрес. Въпреки всичко отидох на втората среща и момичето ми обясни всичко обективно и коректно. А вие как си мислите, че е започнал работа там всеки един от служителите, нали трябва да докаже, че владее материята? И така, преминах и през практиката и сега съм изключително доволна, защото открих своя собствена сметка и до момента я управлявам успешно, а хората от Телетрейд винаги са ми оказвали подкрепа и консултации. Върнах си парите за обучението и спечелих и още. Имайте предвид, че на всеки се дава право на избор, ничии пари не са взети насила. Срещала съм се и с други възпитаници на Телетрейд, сред тях няма никой, който да не е бил доволен от отношението на фирмата или да се съмнява в техния професионализъм. Така че преди да реагирате като коне с капаци, щом чуете за заплащането, помислете малко с главите си, дали някой ще ви предостави на тепсия подобен тип материя, и ще се занимава с вас 3 седмици и повече и ще си хаби нервите. А уж се пишем интелигентна нация...


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте и голямо благодаря за всички мнения изписани тук!
Благодаряние на Вас, които посяхте сянката на съмнението в мен, доста добре натрих носа на телетдейци.
Няма да преразказвам цялата история, но още от самото начало прави впечатление че не подбират пол раса възраст или видими външни качества на кандидата- канят всичко що е кандидатствало на техния лекционен курс! Свобода нека има! но това открито говори за занижени критерии, което е съмнително!
Истината за нещатата е че ако не попиташ поне няколко пъти по различни начини- никога не биха ти казали следните неща, които са реалните условия за работа които предлагат:
Предлагат ти да те обучават за техен трейдър и така:
* започваш със една седмица теоретично обучение - безплатно, следват три седмици практическо обучение- платено като кандидата заплаща 1/3 от стойността му или иначе казано 330лв(това било с цел вече обучени кадри да не работят за други компании после.. виждате ли!!) ааа да не забравяме че тези 330лв хипотетично ще ви се върнат след като почнете работа за тях . има "интервюта" със разни тестчета между всяко следващо ниво на обучението. Тук идва момента, в който или сам да си намериш клиент, който да инвестира в тази компания търгувайки или те ти намират. ако те трябва да ти намират следва:
още две седмици теоретична задача, където работиш със демо сметка без тяхна помощ за да те преценят ставаш ли или не ставаш!
До тук събрахме 6 седмици безцелно губене на време в така наречени обучения- без да получаваш пари, пък на всичкото отгоре ти си им дал!
и Така минали сте всичките им боклущини до момента и вече пред вас е светлото бъдеще да получавате 500$ на месец + до 30% от всяка сделка и това само за няколко си часа на ден гледане на графики и следене на сигнали...!!!
И тук какво става- изведнъж се оказва че тези 500$ са някаква химера или грешка на езика, на някой, който някога е говорил с теб! - Ама вие просто не сте разбрали като хората... !!
Плаща ви се 2$ за всеки лот (малко обобщено за всяка сделка) до 30 сделки на месец, а ако сключите над 30 сделки на месец получавате по 3$ на сделка. Имате ограничение да работите само с един клиент и да оперирате с неговите финанси или ако те не ви намерят такъв клиент- то Телетрейд трябва да ви предостави техен капитал, който вие да управлявате!
На моите въпроси "как се уреждат договорните отношения между трейдър и Телетрейд" НИКОЙ ама НИКОЙ не успя да ми отговори.. нещо от рода на граждански договор било.. ама не се знае! на въпроса "какъв е срока в който реално се получават пари" - отговора бе: един месец  след като имате клиент или капитал от Телетрейд, а Това в какъв срок ви се осигурява- пак НИКОй ама НИКОЙ не успя да ми отговори!
Та така драги приятели! аз благодарение на вас спрях само след първото безплатно обучение! - на останалите, които са се излъгали да вкарат пари в тази фирма- пожелавам само успех поне тях да си възстановите!
Хора пазете си правата! На мен ми изгубиха седмица и още два часа и половина висене да говоря накрая с някой мякаш пъпчасал тип, но поне имам вътрешното удовлетворение че не са ме прецакали.! :)
В крайна сметка мен ме дразни самия факт че целенасочено си лъжат с користни цели без да им пука ! кажете си реалните усложия да знаят хората! Но тъй като те не ви ги казват в красивите си обяви- ги написах аз!
Най вероятно има неща който съм изпуснала, но вече друг може да ги развие!
Колкото до другата страна на монетата- все ми е тая дали реално може да се изкарват добри пари чрез тях- щом началото е псоатвено на лъжи- нататък нищо добро няма да излезе!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?