Подробна оценка от valeri
как мога да кандидатствам за работа в тази фирма
Подробна оценка от сашо
Велигденският бонус от г-н Алексиев за работата ни денем и нощем,във празнични и почивни дни бе поредното намаление на горивните норми.Няма как вече Господине, лятото всеки един от нас ще трябва да плаща гориво, за да неизгаснат от малката норма автобусите Ви.А тези които крадът гориво ще продължават да точат, защото Вие ги знаете кои са и със бездействието си ги толерирате.
Весели празници колеги!
Подробна оценка от Ирина Петрова
Зравейте,
На 28.02.2010г, 16:30ч., пътувах по редовната линия Бургас - София с автобус на Биомет. Аз съм редовна клиентка на гореспоменатата транспортна фирма. За съжаление този път останах силно разочарована и дълбоко възмутена от качеството на услугата, която получих. За мен, като пътник най-важното нещо е безопасността ми по време на път. Другото нещо, което е изключително важно е компетентността на персонала в автобуса, както и тяхното адекватно и професионално отношение към пътниците. За съжаление останах изключително огорчена от арогантното поведение на шофьорите и стюардесата. Доколкото зная, автобусите имат ограничение на скоростта, не повече от 100км/ч. На няколко пъти погледнах в таблото пред мен и видях стрелката, която показваше 120км/ч !!! Това е недопустимо! Кой дава правото на шофьорите да рискуват живота на пътниците?! Според закона, това е подсъдно! Иска ми се да мога да опиша и просташкия и изпълнен с цинизми разговор между водачите на автобуса и стюардесата, но за съжаление малко, след като излезнахме извън Бургас, ушите ми хванаха мазоли от простотия и вулгарност.
Уважаеми господа управители на Биомет,
Много моля да вземете навременни и адекватни мерки спрямо служителите си! Необходимо ли е да давам оплаквания в Комисията за защита на потребителите, да се обърна към медиите или да сигнализирам в ДАИ за нередностите във Вашата фирма?!
Разчитам на съвестта и способността Ви да ръководите бизнеса си!
С уважение:
И. Петрова
Подробна оценка от toni
Моля кажете си мнението за ТИР шофьорите непрекъснато има обяви за работа какво не е на ред.Ваш колега каза,че неможеш да си вземеш парите бавилиги по цял месец и на карта не както в другите фирми на ръка.По не давали ги всичките.Вярно ли е това което пишат по долу.
Подробна оценка от настоящ служител
За фирма "Глобал Биомет"ООД може да се говори цял ден и това време няма да бъде достатъчно.Вярно е,че във сградата на офиса поне 30% от хората вършат работа,която може да извърши само един човек.Вярно е,че господин Алексиев смята,че всички около него го "Крадат".Много неща са верни.Най-важното от всички е , че ако не беше Слав Монов във фирмата,за да потушава напрежението между шефът и подчинените му,85% от тях вече да са напуснали!
Подробна оценка от шофьор
Биомет е фирма в която за да работиш са ти нужни железни нерви, всеки трети е началник,заповедите им никога не са координирани и попадаш между чук и наковалня,винаги си виновен а глобите за щяло и нещяло са задължителни всеки месец.Във фирмата има сектор сигурност,състоящ се от изживяващи се като дедективи ,неуспяли ченгета,тяхно основно задължение е да правят интриги,да харчат пари за хотели ,командировки и гориво.За всички тези хорица ти си некадърник,тъпанар,крадец и т.п. В тази фирма имаш право само да караш и то нон стоп ако може,а на връщане от Европа почивките са забранени,ако случайно решиш да поспреш след 15ч каране,започват обаждания от всевъзможни началници с уточнение че "камиона трябва да се движи,а ти като си купиш камион си спи в него колкото искаш".В общи линий това е за красивата червива ябълка наречена Биомет. Съвет от мен:започвайте работа там само в краен случай.
Подробна оценка от ten4o
Това е вярно.Затова има огромно текучество.Идват работят 1-2 месеца и си тръгват.Ако Ваньо не се замисли ще си кара сам камионите.
Подробна оценка от международен шофьор
Служител съм на фирма Глобал Биомет ООД , засега. Нещата които ми обеща Ваньо Алексиев когато ме интервюира в своя офис не бяха съвсем верни. Обеща ми: Сигурни доходи от порядъка на 1100 Евро. Работа без нарушения. Навреме получаване на заплати и т.н. Все неща които биха те изкушили и с удоволствие би започнал в Биомет, но уви. Явно това обещава и само папагала в неговия офис му вярва.
Нещата не изглеждат така като започнеш работа.
Разбираш, че ще ти бъдат удържани 1000 лв като гаранция във фирмата (напълно незаконно).
Осигоряват те на 340 лв., дават ти 175,05 лв. по фиш. (незаконно). Минимална за страната е 240 лв. Постоянно ти одържат пари за гориво, Адблу и режат от километри.
Нарушения те карат да правиш по тънкия начин. Казват ти че другите определена дестинация я минават по бързо от теб. И че ти си единственния който караш така. Искат като другите да слагаш помощник (магнит) главно в Румъния, като се прибираш към България. Естественно глобата си е за твоя сметка.
А за писмата които ти дават че си бил отпуска да не говорим. Има принтер в гаража в Мрамор, който загрява. Писъмце ти дават при всяко тръгване от БГ. Не ти дават в случаите, когато им кажеш че са ти правили контрол някъде. Най вече Унгарците. Трудно можеш да вземеш 1100 Евро на месец без нарушения. Е има и още неща, но засега толкова.
Ако някой иска да пита нещо да пише. И ако някой си мисли че го лъжа нека да си разпечата това мнение и да пита някой от шофьорите на Биомет.
Подробна оценка от Kостов
Напълно в стил БИОМЕТ! Нищо ново, за съжаление!
Подробна оценка от кандидат шофьор
кандидатсжах за работа в биомет 2008г като шофьор обадиха ми се ими казаха да отида на проба в складова база кауфланд направих им 5 курса после ми казаха да чакам и аз чакам вече 1 година да сте живи и здрави и честита нова година аз все още чакам оценка не мога да дам не съм работил там вие си направете оценка