Биомет ООД /img/frontend/nomap.png"

Биомет ООД

В момента на търсене на работа, човек трябва да си дава сметка - какви са му възможностите, има ли/няма ли образование, квалификации...и тогава да преценява всъщност къде точно му е мястото...Аз съм на мнение, че не ми е мястото точно тук в тази фирма, тъй като сме пръснали доста парички за образованието ми...но все пак за момента ме устройва! До момента, с хората, с които работя пряко съм нямала проблеми, уважаваме се! Никой не ме е нагрубил или нарушил по някакъв начин моето спокойствие...Аз съответно смятам и в бъдеще да се отнасям, както подобава с всеки един, а и когато си вършиш работата, така както изискват, няма никакъв проблем! "Прави това, което смяташ, че искаш да получиш отсреща!" Това е една максима, която аз лично много уважавам! Вярно е, че някои си придават важности  повече от необходимото - говоря за шофьори и стюардеси, понеже работя предимно с тях...но пък кво ми влиза в работата като ги виждам за кратко време...През останалото време всичко си ми е наред, освен от време на време някой недоволен клиент, който с големите си изисквания, разбрал-недоразбрал, идва и ми държи сметка, за грешките на някой друг... Ама така си е, като си застанал като представител на тази фирма, отнасяш "парсата"!!! За отношенията толкова - все пак сблъсъци на различни характери и разбирания винаги ще има, така че...Относно отпуските - вярно е, че не ти я дават на куп, но пък ако има кой да те замества, защо пък не (поне на два пъти)?! И така, предимно положително ми е мнението засега... ГЛЕДАМ ДА ПРАВЯ КАКВОТО ТРЯБВА, ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ,  опитвам се да си гледам своята работа и да правя възможно най-малко гафове! Успех на всички бъдещи и настоящи служители!!!

Мога само да кажа,че фирма Биомет би могла да бъде наистина една от малкото фирми на висота,ако нямаше постоянни съмнения в шофьорите,удръжки за щяло и нещяло и несправедливи обвинения...За жалост вечно някой не си е свършил работата/най-вече седящите в офиса/,а после друг обира парсата!Г-н Алексиев,моите уважения,но смятам,че за всичките тези години,останахте сляп и изгубихте най-ценните си кадри!Познавам и уважавам доста колеги,но виждам,че продължавате да губите най-истинските хора,а губейки тях,губите   и вие!Стига сте се чудили кой как да"накажете", и не си измисляйте глоби,а се опитайте да отворите очите си и да започнете да уважавате работниците си подобаващо!От една бясна съпруга!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Фира „Биомет ООД” – „Глобал Биомет ООД” е една голяма и солидна финансова организация на транспортния пазар в България и Европа . В тази фирма е събран доста качествена работна ръка за удивление на българския клиент в облата на транспорта .
Но както винаги да не забравяме че, сме в България и мислим по българските си стандарти за жалост.
Потенциалът на служителите е доста голям , както в ръководен така и в изпълнителен състав, но както във всяка организация служителите се подчиняват на един ръководител и в даден момент те спират своето развитие до едно средно и непълно виждане на проблемите на фирмата .
Проблема не е в качеството и количеството на задълженията на персонала а в отношението на работник и работодател , това е проблема на тази фирма и от това те губят много качествен и обучен персонал и в бъдеще клиенти и развитие на своя бизнес.

Днес (08.11)пътувах от Сф до Русе в 15.30ч. След просташкото и грубо отношение на шофьорите никога вече няма да го направя

някои би ли ми казал от каде мога да жзема малко информация за:
дали има слободни места за работа,как и каде да кандидатствам,какжо е изискването и т.н

При цялото ми уважение към г-н Алексиев, ако продължава със сегашното си отношение към работниците си, наистина ще си кара камионите сам. Във фирмата има само няколко /броят се на пръсти/ служители, които наистина знаят защо са там и си вършат работата и ако ги няма тях тази фирма ще фалира за норматив. Обещанията при започване на работа са велики, но после....... За техниката просто нямам думи. Единствено тази, която пуска на тримесечните релации в ЕС става за работа, останалите които обслужват БГ са пред брак, обаче г-н Алексиев не си прави труда да ги бракува, а чака да се случи инцидент, за да обвини водача и съответно да не му плати и за капак да го уволни. И тежко на този, който се опита да си търси правата във фирмата. Не знае какво го очаква. Ще се сдобие с високо кръвно, диабет и кой знае още какви болести от нерви. И каквото и да направи водача г-н Алексиев няма да е доволен. Той се е родил недоволен и до момента никой не му е угодил. А началник отделите му....... тях няма да ги коментирам. Само  2-3-ма са хора, ама наистина хора, останалите откъде са се  пръкнали един господ знае, ама дали и той знае........ Е, успех на тези, които са решили да работят там, може пък на г-н Управителя да му е светнала лампичката и да се е научил на уважение към подчинените си, за което силно се съмнявам, но никога не е късно. Късмет!

Аз работя вече четвърта година в фирмата,изчетох доста глупости в този форум,но и доста истини ето и моето мнение : Значи на мен лично досега несами удържали нито лев от заплатата Е ПОНЕ ДО СЕГА НЕСА с изключение на задължителния бонус когато започваш работа в фирмата,заплатата е задоволителна,отношението на непрякия ми началник си е на ниво ( интелигентен и културен ) можеби и дасъм се доказал като служител но това е истината-немога дасе оплача.А колкото до работата ДА НАИСТЕНА Е МНОГО,колкото до колегите ИМА МНОГО ДОБРИ КОЛЕГИ ИСТИНСКИ ПРОФИСИОНАЛИСТИ в професиятаси,но за съжаление НЕ-ДОУЦЕНЕНИ като такива,и немога да не призная че наистена има много хора,които незнаят защо са в фирмата-освен да чакат заплата...По отношение на нормите,верно това на НИЩО НЕ ПРИЛИЧА,аз поне НЯМАМ намерение да бутам камиона че да гори 30/100 особено в зимния сезон,ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ но само аз немога да променя мнението на Алексиев-и докато всички колеги мълчат,ще дойде зимата колеги,а до средата на зимата НАЛИЧНОСТА щее заплашващо ЛИПСВАЩА,тогава ще става каквото ще става........ успех на всички ПРОФИСИОНАЛСТИ желаещи да работят в фирмата,ако сте търпеливи,и отговорни щеви хареса УСПЕХ

Не разбирам само едно - защо тук вместо да се коментира фирмата като работна среда, форумът се е превърнал в махленска клюкарница. Редно е да бъде създаден друг форум, в който доволни или недоволни пътници да коментират, тук е мястото да се коментира фирмата като работодател. Колкото до това - ако си вършиш работата и знаеш защо си там, нямаш проблеми; ако гледаш да минеш между капките и от чудо си във фирмата - ще изгориш. А колкото до персонала - има и отговорни и кадърни хора, има и такива, които не знаят за какво са там. Но това го има навсякъде. Така че Биомет не е казана с катрана, нито е рая, но е фирма, която от много години дава хляб на много семейства.:)))

и аз се интересувам как стоят нещата в тази фирма

Ти луд ли си.Ако имам друга възможност с 200 бих се изнесъл от биомет.Вземи и прочети по на долу колегите това което пишат е истина .Бачкаш като луд няма пари и винаги ти си виновен.Не те смятат за човек всички са началвици.А за Алексиев си един бушон ти изгараш слага новия.