Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Intersoft/Интерсофт /img/frontend/nomap.png"

Intersoft/Интерсофт

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да, всичко споменато от колегата е вярно, макар че не сме работили по едно и също време там, нещата изглежда не са се променили. Кучетата си лаят - кервана си върви...


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-2
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
1

единственото което се нрави във фирмата е работното време. всичко останало е зле. стоиш си на начална заплата, докато не ти писне и не попиташ шефа дали няма най - после да ти я вдигнат. обещават много при наемане, но почти нищо не е вярно. голям поток от хора, постоянно един идва, друг напуска. кадърните са малко. техниката е остаряла, не им седават пари за компютри, всички са напъхани в един офис. привилегиите са смешни, парите които се изкарват отиват в джоба на шефа. заплащането не се бави, но е оскъдно. в общи линии работих няколко месеца и се отчаях, накрая се махнах. офиса е забутан в краен квартал, не ти плащат цялата сума за транспорт. ако намериш къде да хапнеш е добре. административният персонал е некомпетентен и си урежда заплатата, като спи с клиенти или шефове. смешна и жалка история. става за бърз старт, но да се задържиш повече от година там е загуба на време.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?