Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Списание Екстериор /img/frontend/nomap.png"

Списание Екстериор

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-4

От предишното мнение разбирам, че има и други измамени от т.нар. списание "Екстериор". При мен обаче измамата е по-голяма. В продължение на две години по поръчка на списанието предавах авторски статии, изготвянето на които ми отнемаше много време. Аз съм специалист в областта на околната среда, имам докторска степен и журналистическа специализация. Няколко години съм била редактор на специализирано месечно издание. Много пъти питах редакторите за заплащането, но все ми се отговаряше, че ще стане не след дълго. Тъй като съм инвалидизирана (имам проблем с движението от известно време), все отлагах посещението в редакцията. Докато един ден отидох! Главната редакторка ми даде 100 лв. и обеща след няколко дни да ми бъде изплатена цялата сума. Ядец!!!Тъй като имам документ, чудя се дали да не се обърна към съда... По нейна молба предадох още една статия (без да искам хонорар), като ми беше казано, че след като списанието са закрепи като интернет издание, ще си получа съответната сума... Нищо подобно!


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Под предлог, че техните преводачи са в чужбина ми предложиха да преведа част от статиите, които щели да бъдат издадени за англоезични читатели. Заплащането беше 10 лева за 1800 символа, а срока- 2 дни. Казаха, че има тенденция да бъда назначена за постоянно ако се справя добре с превода. Нямаше договор, но се съгласих, тъй като тогава можех да отделя два дни, а и това си бе опит, на който държах повече от заплащането. Въпросното заплащане, обаче, го отлагаха поради различни причини един месец, като ме уверяваха, че ще ми бъде платено, дори и като ги попитах изрично дали въобще да очаквам заплащане. Така или иначе, минаха два месеца, не са ми платили, което още като се съгласих за превода подозирах. В случая това не е проблем, тъй като самият превод беше като упражнение за мен, а и парите не ми бяха изключително нужни, но за хора, за които това не е така, отношението на това т.нар. електронно списание е безкрайно некоректно, най-малкото заради постоянното залъгване.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?