Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИВВЕЛ-3 /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Виждам, че нищо не се е променило в този магазин за всичките години след първото мнение, което е мое. Едни и същи гаври с персонала, едни и същи удръжки за глупости от мизерните заплати, експлоатация и тн.. Дано поне Велислава Велика е спряла да тероризира служителите с безумните си претенции на кралска особа.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей те на всички виждам че всеки един от вас е преживял нещо неприятно във този магазин и определено всички са едни и същи неща както и аз преживях същото мога да кажа със една дума ГАВРА със нашия труд и всичко останало.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички, четящи този коментар. Първо искам да уточня, че написаното в поста ми е преживяно лично, не е просто хейт или дочуто от други лица. Работих там за определен период и не издържах на натоварването, което е огромно, и физически, и психически. Първо, нямаш определена длъжност. Работеше се зад витрината с млечни и месни продукти, когато имаше клиенти за обслужване, през останалото време приемахме стока, която пристигаше всеки ден, в огромни количества. Тежките стоки например стекове с кока-кола причиняваха много болки в гърба и кръста. Когато пък нямаше стока, ни измисляха различни задачи, главно за почистване. В общи линии персоналът нямаше време да отдъхне, дори когато нямаше клиенти. Имаше две почивки от по 15 минути за работен ден 8 часа минимум,които не винаги се взимаха. Обедна почивка не съществуваше. Обядването беше набързо, на крак, като често нямаше време за обяд.
Големите пити кашкавал или халва се режеха от персонала с огромен нож, на ръка. Нещо като машина за рязане, за да се облекчи малко персонала, беше мираж. Дори тенекиите със сирене се отваряха с нож и камък, нищо, че съществуват елементарни уреди за отваряне на тенекии. Всичко трябваше да става много бързо, а когато съчетаваш няколко дейности и си човек-за-всичко, често се случваше да нямаш време дори до тоалетна да отидеш.
Магазинът беше с работно време от 7:00 до 22:00. Първата смяна от 07:00 до 15:30, втората от 14:00 до 22:00. Сутрин за закъснение от 2 минути се налагаха глоби, а метенето и миенето на пода ставаше едва след 22:00, следователно реално си тръгвахме към 23:00, като често се случваше след втора смяна да си първа на другия ден, всеки да си смята колко часа за сън и свободно време му остават. Често се случваше за наказание да даваме и целодневни смени - от 07:00 до 22:00,с четири почивки от по 15 минути, общо 15-16 часа. Коментара оставам на вас.
Редовно се измисляха различни провинения, за липси на стока, например цигари, се удържаше от заплатата.
Ползване на платен отпуск - трудно. Допълнителният платен отпуск за учащи, мираж. Тук е мястото да отбележа, че персоналът беше основно млади момичетата, а физическият труд - често непосилен.  Единствената възможност за сядане беше в почивките, които пак споменавам, че не винаги се вземаха. През целия ден си на крак, което причиняваше освен умора, подуване и болки в краката.
Отношение - под всякаква критика.
Работих на трудов договор за минималната заплата.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

няма нужда от коментар


бивш служител

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
1
Работна среда
0

Искам да добавя още една фирма към черния списък и това е фирма "ИВВЕЛ-3" гр.Пловдив.Не започвайте работа там дори да умирате от глад,постоянно ви навикват,карат ви да чистите нон-стоп и ви използват като изтривалка пред клиентите,дори на най-мазния мангал ще му целунат краката задето е влязал в магазина за да си купи дъвка от 5 ст.ако искате да ви унижават и да сте им като роби..хванете се на работа но ще съжалявате!Дори да сте прави за нещо,пак вас ще искарат виновен.Управителките в офиса не владеят никакви чужди езици и по цял ден само знаят да викат и да кряскат по персонала,който е вече на преклонни години.Поради липсващите им знания в областта на лингвистиката,не могат да разберат дори какво означава,ако на монитора им се появи съобщението "Page not found!".В такъв случай,прибягват до жокера"помощ от персонала" тоест,викат някой по светнат от тях да им превежда.Любимото занимание на собствениците е да висят по цял ден в магазина и да ви тровят нервите с недоволни физиономии и нови "задачки-закачки" като напр. миене на прозорци,кенефи,мивки,каси,врати,подове и тн.Недай си боже да са станали с гъза на горе..тогава дупе да ти е яко цял ден трябва да си на лексотан за да им изтраеш претенциите и това всичкото за по 400лв,които дори им се виждат много и по тяхните думи едва ли не никой друг не дава толкова!Моето мнение е,че този магазин не е за млади хора,а за пенсионери които така или иначе няма къде другаде да почнат работа!Аз бях служител на фирмата и не проявиха ни най-малко уважение към мен през цялото време..но това е интереса клати феса...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?