Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Съдърленд Глобал Сървисиз / Sutherland Global Services https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Ситняково 48, ет. 4. 1505 София&markers=София,бул. Ситняково 48, ет. 4. 1505 София

Съдърленд Глобал Сървисиз / Sutherland Global Services

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 801 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 741-750 от общо 801


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До:Бивш Служител (град Аврен)
Комплименти за обстойния и верен анализ! Аз вървя по твоите стъпки. Казваш, че сега имаш "по-добри предложения като заплащане и условия" - имам предположения кои са, но все пак, ще ми пуснеш ли едно мейлче на abv.bg - адреса ми там е rudy102. Гарантирам пълна конфиденциалност.
Благодаря ти много.


23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
3

Първо: Заплатите са много добри, ако се договорите за такива от самото начало. За увеличение защото сте от година, две или три във фирмата - забравете. Ако си поискате добра заплата на интервюто, говорите сносен английски и много добър втори език, - ще ви я дадат. Само не забравяйте още в самото начало да си поискате добра заплата, да не ревете после че поемате големи обеми работа с добро качество и работите по допълнителни задачи за много по малко от колегите си.
Знам със 100 процента сигурност, че има заплати и под 1300 лева :) за хората, които не са се информирали преди да отидат на интервюто.
Пространството е малко, да. Имаше проблем с климатиците месеци - след една стачка беше решен.
На индийците акцента им е най-неразбираемият акцент, който някога съм чувала. Прави изключение единствено човека, който е мениджър в момента. Разбрах, че е индиец след почти година, защото някой го спомена. Разбран е, но вземе ли решение е като диамантена скала. Много учтиво ще ти обясни, но все едно говориш на радиото, нищо не мож постигна с него.
Ще потвърдя комплиментите за шефката на италианския тийм. Имах си работа с нея - наистина е много точна и разбрана. Ако кандидатствате с италиански език - спокойно можете да предпочетете отдела за домашни потребители пред корпоративния заради нея.
Съдърланд дават едни от най-добрите заплати в сектора.
Когато постъпих си дадох зор да навляза в работата и това беше забелязано. Направиха ми се одити, дадоха ми се съвети, обясниха ми се един куп неща. Оцениха желанието ми да се опитам да науча работата си.
Хората са страхотни. Повечето са млади, свежи и интелигентни хора. Няма надувки и тъпаци. Отношението между колегите е много добро.
Понякога работата е множко. Холандският екип за домашни потребители има много работа, но пък заплатите им са 1600 без никакви грижи. Испанският екип за домашни потребители се разправят със супер тъпи клиенти. Немският екип трябва да е поне 5-10 минути по-рано, че в 10:00:05 часа (5 секунди след началото на работния ден) започват да звънят. Италианският екип могат и да позакъснеят, че италианците не са ранобудни, но пък искат учтиво отношение. Английските клиенти са арогантни гадове. Шефката на корпоративния отдел е супер критикувана, но ако сте си свършили работата добре и не я оставяте за после нямате никакви грижи с нея. Никога няма да прояви лично отношение, няма да ви съди според това колко сте и' симпатичен, а единствено според работата ви. Шведският език е също много високо платен, но там няма чак толкова работа.
И т.н. Всеки един екип си има предимства или недостатъци.
Това за почивките до тоалетна е вярно само за един от екипите - корпоративния. Домашните потребители са си наред с ходенето до тоалетна.
На закъснение от 2 минути се гледа супер зле, винаги искат подробно обяснение и в редки случаи - писмено обяснение.
При оплаквания от екипа, не се отказва събрание, където да се обсъдят нещата. Лично видях подобрение след всяко едно събрание.
Мноооооого е гадно като се разболееш. Първите два дни ти звънят по 2-3 пъти да те изтормозят ако може да идеш на работа болен, ама после да си занесеш и болничния. Трябва да сте непреклонни. Да поясните, че сте хора, че трябва да се излекувате.
Със заплатата: винаги абсолютно навреме. За една година максимум два пъти да закъснеят с един ден.
Осигуровките са на реалната заплата. Има болница, в която са ви безплатни нещата, ама са супер големи некадърници. Всичко пропищя на годишните прегледи. Ще направя всичко възможно завбъдеще да избягвам маниакално тази болница. Не съм виждала никога в живота си толкова некадърни лекари, сестри или персонал.
Работа си има нормално. Другаде е ад, в Съдърланд е съвсем търпимо. Позволяват ти някаква свобода на начин на работа, стига клиентите да са доволни и да си спазил процедурите.
Обикновен редови служител бях. Напуснах по разни причини, които ако спомена, веднага ще разберат кое лице пише :)
Абе условията са много по-добри отколкото по другите кол-центрове. Съвсем съжалих по едно време, че съм напуснах, тъй като в следващата фирма ми разкатаха фамилията. Дадоха ми същите пари само и единствено заради опита ми + езиците ми бяха на много добро ниво. Проявяваха непрекъснато лично отношение. Никой не го е грижа, че взимам 57 чата почти без грешка - срамежливата колешка дето се скатава от чатовете и взима 20, като чат с труден клиент не пипа и не я грее, че качеството на фирмата пада - е по-симпатична. Това е. Мълчиш, чупиш се от работа, клиентите са супер-доволни от тебе, но не си им симпатичен. За щастие приключих и там.
Вече ми е все едно за Съдърланд. Имам по-добри предложения като заплащане и условия. Не мога да се оплача от тях, освен от прецакването със заплатите, ако още в началото не си поискаш към 1500 лева ако си с опит, 1300-1400 ако си без опит.
 
И нека бъдем реалисти: никой не ни плаща да си клатим краката и да си говорим с приятелчета по скайп. Изискват високо качество на работа, но заплатите са им от най-високите + голяма коректност спрямо договор, осигуровки и т.н.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако не ви одобрят няма да се обадят - правете си сметката.
Нека видим дали това мнение ще бъде изтрито.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бихте ли ми казали точния адрес на офиса?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Скъпи Дон Периньон,
Мисля, че доста пълно си обрисувал сегашната атмосфера,като че ли с времето, вместо нещата да се нареждат и оправят, като във всяка нова фирма,тук, както всяко нещои това е точно обратното. Успешно мога да допълня твоя списък,но ще се въздържа,иначе рискуваме да си останем без нови колеги,а на мен ми писна да правя по 100 контакта,защото "няма хора".Не мога обаче да не спомена,че в новия офис ( в които сме от декември) климатизацията все още не работи и след като вън стана 20',вътре респективно 30'- смрадта и недостига на въздух подтикнаха хората да направят няколко подписки-резултатът- една машина за охлаждане,от която излизат 4 въздуховода-маркучи от по 20 метра,които се търкалят по пода и ги прескачаме + 10 вентилаора по 20 лева,които само все повече разпръскат вонята.
Иван за другите проекти ще попитам:
-Влизал ли си драги в стаята на CISCO? А знаеш ли какви са условията в DELL? Нещо ме кара да мисля,че или си отскоро в "обора" и всичко ти е все още доста непознато и розово,или лееко се опитваш да замажеш обрисуваната картинка. Мнооого прозрачно драги :-) Неуспешен опит :-) 


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
3

Не мисля, че хората, които са писали мненията си през последната година дават обективна оценка на качеството на работа и условията, тъй като фирмата предлага различен вид работа и е подизпълнител на други големи фирми. Дотук не видях да има мнение на някои от по-новите проекти, а става дума единствено за първородното отроче (проект). Та аз бих критикувал единствено пространството и старостта на сградата. Колегите, мениджмънта и условията за мен са добри, дори повече от това. Имайте предвид, че проектите на фирмата са няколко, когато кандидатствате за работа в Съдърланд.


настоящ служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Следващите редове са за тези, на които им предстои интервю или се чудят дали да отидат на такова...
Хора! За Бога! Бягайте докато е време. Казва ви го един наистина потърпевш служител. Работя от Май месец 2008ма, т.е. от самото начало. Повече от половината неща, които Буллърк ни казаха и обещаха се оказаха лъжа!!!
Единственото хубаво е заплатата. Да, наистина. Средно заплатите са 1500 чисто. Но струва ли си, драги колеги?
Ето няколко факта:
1.Ако закъснееш - голям проблем (ама това, че имаш основателна причина никого не го интересува) - давай обяснения в устен, а понякога и писмен вариянт.
2. До тоалетна можеш да ходиш само в почивките (ако си си изкарал почивките, а имаш спешна нужда... стискаш)
3. Ако си говориш с някой колега/колежка и недай си Боже станеш от компютъра си за 5 минути веднага ти се прави забележка на висок глас, така че ако може и Гошо, който е на 50 компютъра от теб, да чуе.
4. Наблъскани сме 100 (ако не и повече) човека в една ужасна зала - на едни им е топло, на други им е студено... на едни им е светло, на други им е тъмно...
5. Офиса се намира до Централните гробища - старият офис беше в кв. Лагера и дори в малката почивка човек можеше да си свърши някаква работа, а сега освен в безобразно скъпото и мизерно кафе в сградата и бутката на спирката на трамвая (с предимно развалена стока) няма от къде какво да се купи. А това да отидеш до банка, до магазин или където и да е просто забрави, ако нямаш кола. Но и това е рисковано, защото после пък не можеш да си намериш паркомясто.
6. Държат се с теб като с утрепка. Думата ти не значи нищо. Постоянно идват някакви индийци, които те контролират дори от разстояние. Всеки един от вас, който е пътувал по света знае, че индийците са най-ниско квалифицирани и вършат най-мизерната работа, за това тези, които са ни "шефове" тук се имат за богове.
7. Уволняват на поразия и то на лична основа. Ако някой от супервайзорите или тим лидерите не те хареса - спукана ти е работата, колкото и да си добър.
8. Българският мениджмънт също куца отвсякъде. Набутали са се само връзкари (тука искам само да похваля супервайзорката на италиянския екип!!! това е жена на място). Ако си кажа мнението такова каквото е за останалите супервайзори и тим лидерите... мнението ми ще бъде изтрито.
9. Проблем с отпуските. За да си вземеш и един ден само и то за след 2 месеца, трябва да попиташ всичките си колеги, после супервайзора си, след което другите супервайзори, после тим лидерите, после мангал... оп тази дума няма да я пиша.. и след това евентуааааално ти е одобрен този един ден. Като разбира се като денят настъпи всички са забравили и цял ден ти звънят да те питат защо не си на работа.
10. Един човек върши работа поне за двама (това е предполагам за да спестят някой лев).
11. Да продължавам ли?
......
Правете си сами изводите. Атмосферата е толкова непоносима на моменти, че не се издържа. В тази малка кухня дето са направили на сред нищото обикновено има по 10 човека, които се прескачат, за да си вземат нещо от машината.
Това е най-трагичната фирма, в която съм работил и слава на Бога махам се скоро!! Пожелавам го на всички (готини) колеги.
Ваш,
Дон Периньон


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преместили са офиса в Хаджи Димитър...., Боже Господи, добре че напуснах..., това е малоумие.
 
Не съветвам никого да кандидатства там, ще ви изпилят мозъка и ще ви накарат да се чувствате втора ръка хора, а за индийците и техния английски няма да говоря въобще, защото е трудно да се опише с думи.


настоящ служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
2
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
2

Относно въпроса на ПИТАЩ???
Какъв е проблема да кандидатстваш през BULWORK ? Този коментар, предполагам, е от чиста омраза към девойките в BULWORK. Доколкото знам не взимат такси и даже се опитват да ви съдействат на 100%, за да започнете работа - все пак от това им зависи хляба. Със сигурност от чиста злоба са тези коментари.
Отделно, имате няколко правописни грешки - трябва курс по български език да изкарате.
Относно Sutherland Global Services, да, разбира ce, като всеки  call center си има своите особености и специфика на работа. Като всяка корпорация си страда и от корпоративни болести. Но, колеги, най-важното е, че имате работа, добре платени сте, никой не ви е резнал социалните придобивки (за разлика от това, което се случва в HP и Adecco). Радвайте се на това, което имате, защото вече има фалирали компании в сектора в България.


настоящ служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
-2
Колеги
3
Работна среда
3

Ох, леле, та мале.
Това, българина, дай му само да лае, ше знайш, но не и да работи.
Ако ви четат тук външно хора=ще си кажат "леле, мале".
Колко от вас могат да си сложат ръка на сърцето и да кажат, че работят съвестно 8ч. от 8, че не сърфират в непозволени зони по време на работа или че не ползват Скайп при положение, че е забранено?Ми това са правилата, бе, брат, не мое да вземаш 1200-1300-1500 и да си клатиш....каквото имаш за клатене.
Да, местоположението на новия офис е кофти, но...си преценяваш и решаваш кое за сметка на кое можеш да преглътнеш. Ми я вървете, та работете по 10-12 часа за 700 лева и на непълни осигуровки?
А това с напускането, хехе, колко народ плаши, па нищо не прави.:))Ми напуснете, ние сме готови да не ни наемат други хора и ше опъваме, ако ни разпределят вашите заплати:)))
П.С. Да не си помислите, че е писал супервайзор или тийм лийд и пак да почнете да ги плюете, гОрките.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?