Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Съдърленд Глобал Сървисиз / Sutherland Global Services https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Ситняково 48, ет. 4. 1505 София&markers=София,бул. Ситняково 48, ет. 4. 1505 София

Съдърленд Глобал Сървисиз / Sutherland Global Services

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 801 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 621-630 от общо 801


шубе го/я е и не казва!

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Бъзик да става ;) стегнете се малко


бивш служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Работих във фирмата до преди няколко седмици и с изключение на няколко гамена съм доволен от средата, зплатите са добри и се плащат навреме, супервайзорите са окей и колегите са готини. Разпитайте добре за проекта преди да започнете работа...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За Бога, братя, ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА В АМАЗОН!
В Амазон ще срещнете много неща за първи път!
Изключително нагло, дебелооко и просташко отношение към служителите! Унижават хората и се държат с тях вулгарно!
Особено 1 от 3 те изключително "компетентни" супервайзерки - Ева, която ПСУВА хората и ежедневно избълва цинизми!!! Нарича хората, които се справят по-трудно "п**ки" и "идиоти" зад гърба им, но без особена прикритост, така че да е обществена тайна за целия колцентър! Обидно нагла и вулгарна жена, рядко срещано провинциално, низко поведение, а в същото време е ужасно некомпетентна!!!

Другата супервайзерка е дебилно-безпомощна, вечно опулена, застаряваща 30-40 годишна, сбръчкана жена, а третата идва от друг проект и няма хал хабер от Амазон, което я прави на практика безполезна за хората!!!

От време на време през офиса преминава акаунт мениджърът с една блага смирена усмивчица ... Да се чуди човек - този от Марс ли пада, знае ли къде се намира и добър мениджър ли е това, щом под носа му хората са наричани полови органи! Взима ли си хапченца?!

Помощ може да се получи от заместниците им, така наречените SME- та. Те вършат абсолютно всичко, но нямат особена власт, за да защитят служителите! Даже е видно как от тях се изисква да се държат еничерски!!! Тях ги обиждат не по-малко!!! На все пак те сами са си избрали зашеметяващата кариера и 100 лева отгоре!

Амазон върви с повече екстри:
В Амазон не получаваш добро стартово обучение! За да ти е тъпо и да те тормозят после, че си прост!
В Амазон прозорците са облепени с бяло фолио и НЕ влиза естествена слънчева светлина! В Амазон дават заплата около 1400 лева бруто.
В Амазон се работи до 1. 00 през нощта! В Амазон няма ваучери за такси, а само 80 лева на месец за транспорт през нощта! В Амазон не знаят колко струва таксито и казват, че през нощта има рейс! В Амазон унижават човека и го превръщат в подметка! В Амазон почти не се взимат бонуси! В Амазон ще бъдеш обиден, напсуван, ще се държат с теб като с некадърен! В Амазон ще те накарат да се чувстваш идиот или полов орган! В Амазон честичко създават т. н. Група на идиотО, в която събират хората с по- лош късмет, които са получили лоши анкети от клиентите - хората сядат на една редичка и техен колега бива назначен да ги поучава!!! Да! Колега, а не човек от отдел качество или пък супер дупер Вайзер!
В Амазон те обикалят по най- малко 3 пъти на всеки 30 минути, за да те ПОДКАНЯТ да пишеш есе повече мейли или да приключваш чата! 3 пъти на ВСЕКИ 30 минути! В Амазон гонят хората от днес за утре, викат ги и им казват да си вземат якето, прехвърлят текущия им контакт на някой друг!
В Амазон ти обясняват, че можело и да не си вземеш малка почивка от 15 мин, въпреки че супервайзерите изчезват редовно за малка почивка от 30 мин - ей така всички в индианска нишка - да пият кафе и да пушат цигари, пак под нослето на милия меРИНДЖЕЙ!

Добре дошли в Амазон! Вулгарната, дебилната и некомпетентната ви очакват, за да излеят комплексите си над вас!
А милия мениджър ще ви се усмихне веднъж дневно, паднал от Луната и ще продължи да си върши неговите си работи!
Защото в Амазон всеки си е на мястото и върши чудна работа!
За Бога, станете част от Амазон!
Чувствайте се като на трастиката, поробени ... Може и да нямате друга възможност в живота, но пък ще съберете впечатления и огорчение за цял живот!

На добър час!

PS.
В Съдърланд има и други проекти.
Ако все пак изпаднете в положение да работите в Съдърланд, питайте за по- малко зло!


настоящ служител

23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-1
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
2

Преадели, това е поредната капиталестическа изедническа фирма, която е дошла за да точи живителните сокове на клета майка България и да се подиграва с народа!

Парите са ненормално ниски. Въобще не знам кой се навива на такова мизерно заплащане… около 400 лева за чистач на половин работен ден.

Аз лично още не съм оспял за 1 бентли да сабера. Ако си стодент 1 курс става, ама после не.

Всеки ден се пращат едни файлове, в които пише кой кога трябва да диша! Защото дишането е по график. Ако някой диша без разрешение, го изкормват и пращат червата му за съставки на китайската храна в мола.

Излишно е да споменавам, че на интервюто се държат много зле. На калеко ми чинката кандидатстваше и тя принципно е най-талантливата мома в нашето село и е ходила на кръжока по електротехника, и не я взеха. Очевидно го направиха, за да я забият!

Паркоместа - абсурд! Ако имате хеликоптер или НЛО, въобще не ви дават да го паркирате, за подводница да не говорим. В 21-ви век, в Европейския съюз ако една подводница не можеш да паркираш, не те смятат за човек.

Натоварването е огромно! Седиш там и работиш през цялото време. Освен когато си почивка. Аре от време на време може да отвориш 2 сайта или да полафиш с колежките, но като цяло повече се работи.

Въобще - не кандидатствайте, не си струва. Просто тая работа не отговаря на вашите невероятни възможности и уникален талант.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здвавейте! От известно време съм загледала обявите за Social Media Consultant for Spotify. Позицията ми звучи много младежка, музикална и свежа. Но на фона на чутите и прочетените мнения, доста от които негативни, за други проекти на Sutherland, се чудя дали моето първоначално впечатление за Spotify не е погрешно. Някой, който работи по този проект, дали би могъл да разкаже за него - как е като натовареност,работно време, смени, отношение към служителите, мениджърите на ниво ли са? Комуникацията с клиентите в действителност ли се свежда само до социални мрежи и мейл, или се провеждат и телефонни обаждания? Човек получава ли реално възможност да си поупражнява чуждия език, или се използват предимно шаблонни фрази? Много благодаря предварително!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Споделете какво е работното време. Фиксирано ли е за цялата фирма или е плаващо според проекта, има ли нощни смени, работи ли се през уикендите? Ако кандидатсваш за позиция с френски или италиански задължително ли е да владееш и английски на много високо ниво


настоящ служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
2
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
3

Здравейте, всички,
 
В отговор на последните два въпроса:
 
Иване, интервюто по телефона е основно на български език. Но със сигурност ще има и част на английски, за да преценят колегите какво е нивото ти. Ако кандидатстваш с друг език, колегите ще проверят и него. Ако се справиш, следва покана на интервю в офиса, където ще си поговорите в повече подробности. Тестовата част е различна в зависимост от проекта, за който кандидатстваш. За Customer Support позициите е нещо елементарно, за да се провери писменото ниво на езика ти. За Technical Support вече има и по-технически въпроси, които си зависят от конкретния проект и позиция. Но ако имаш опит/интереси в IT областта не би трябвало да имаш проблеми!
 
До предишния въпрос на кандидат - след като си поканен за интервю в офиса, то ще имаш максимум още едно такова с мениджъра на съответния екип. За твоя проект се набляга и на двете неща - технически познания + комуникативни умения (ниво на английски език).
 
Поздрави,
Стефан
 
 


-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички.
Реших да споделя моят скромен опит с кадидатсването в Sufferland, по обява Technical support night shift, engl..., която върви от месеци!
Като за начало, получих обаждане от HR отдела от момиче, направихме бързо интервю по телефона, всичко мина ОК и се разбрахме в определен и час да ми изпрати няколко теста който да направя и да върна.
Супер уговорено! Чакам обаждане (както сме се разбрали) в определения ден и час, чакам, .... чакам... след като минаха 15 след уговореното време, се обаждам аз, номера е зает - ОК, след още 30 мин (без обратно обаждане) се обаждам пак, този път свободно но без отговор. След още 1 час вече пробвам за последен път, отново разбира се свободен сигнал без отговор. Вече ми е ясно, че майййй няма да има връзка и така след като си направих други планове за оставащата малка част от деня получавам обаждане от заветното момиче(това е поне 1.5 след моето последно обаждане), много се извинявала, но забравила да ми каже вчера, че днес нямало да може(да ми прати един мейл...).
Както и да е викам си хайде, за да не чакам следващият си свободен ден който също може да се окаже опропостен, да направим теста.
Да обаче, тя щяла да бъде в офиса след още 20 мин(пак казвам, просто един мейл трябва да бъде изпратен), ОК чакам... Най-накрая след 40 мин получавам заветното писмо (вече е 16.00часа).
Тестовете са 4-ри, аз много трудно се събрах във времето(1.5часа).Върнах ги обратно, получих обаждане по-късно на същият ден, че ги е проверила са ОК, минаваме към следващ етап.
Интервю с баш ПР-а (по skype). След ден размисъл реших да отида на място, (понеже прочетох доста различни неща тук) да се видим на очи в очи.
Този път всичко беше ОК, поговорихме си и си тръгнах. Щели да ми проверят резулататите от тестовете(отново?!?) и да се обадят... След 30 мин получавам майл, че не съм одобрен. ОК няма проблем, беше ми интересно защо? И получих отговор, че англииският ми не бил добър :)
Живял съм 5 години в САЩ, работя от 3 години с клиенти в Лондон, колко да ми е лош англииският :)?!(като се има предвит нивото на англииският на ПР-а)
Краен резултат: Лош опит с тази "Интенационална Компания", радвам се че не бях удобрен!!! В момента има доста фирми на пазара, който търсят кадърни хора, не се занимавайте с непрофесионалисти и най-вече НЕ СЕ ПРОДАВАЙТЕ евтино!
Поздрави


настоящ служител

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Здравейте, от няколко месеца работя там по проекта Гугъл и мнението ми е негативно:
- мениджмънтът е неадеквватен. Буквално на 2 седмици се правят кардинални промени и се сменя работният процес. Повишават се некадърните за сметка на можещите. На 15 работника се падат поне по двама преки началници, които не работят с клиенти, а само гледат таблици с числа и ти казват потискащи неща от рода на "Другият вендор на Google има по-добри показатели от нас. Не работите достатъчно здраво"! 
- заплащането е мизерно. Ако не сте на зор, по-добре не кандидаствайте. Около 1200 лв. нето. Постоянно се оплакват служители, че съм им преведени по-малко пари от очакваното. Коледните бонуси са мираж в пустиня. На Коледа дойде Senior Managera и ни подари по едно шалче. Заблуждават служителите, че плащат тройно на национален празник и какви ли още не мизерии.
- служителят по презумция е винаги виновен. Ако получиш негативен feedback от клиента не по твоя вина (напр. клиентите често си изкарват гнева от продукта на нас, survey-а който попълват е объркващ и.т.н.) започва едно мрънкане
- стресът е на много високо ниво. Обучението е слабо и постоянно изглеждаме некомпетентни в лицето на хората просто защото никой не ти обяснява какво точно иска от теб.
- Всяка седмица има т.нар. Huddles, които са срещи с Team Manager-a в извън работно време разбира се, за което не е нужно да казвам, че не се плаща.
- Като цяло цари хаос. Всеки прехвърля топката на другия, наподобявайки държавната администрация.
- Обучението е 1 месец и се води от обидно затлъстяла и арогантна жена, която вече е командирована в Колумбия и заменена от надута млада госпожица с аграрно поведение и отношение към бъдещите работници.
- От служителя изискват да се държи мазно и лицемерно с клиента, който е прав само защото е клиент на Google, макар и да иска хладилникът му да е вързан с Google Apps.
- Екипът е предимно млади хора. Голям плюс е, че винаги може да попиташ някого за нещо техническо и той/тя няма да ти откаже. Проблемът е, че днес питаш този отдел за този въпрос, утре се обръщаш към друг отдел за същия въпрос.
- Заплатите се дават навреме. Понякога закъсняват Compliments Card парите и ваучерите за храна, но те идват от друга фирма, за което Sutherland не са виновни.
- Бонусите за performance и качество на работа са така направени, при такива условия, че е по-вероятно да получите от умрял писмо, отколкото бонус от Sutherland.
- Накратко казано. Ако не сте много на зор, ама наистина на зор, направо хазяйнът да ви чука на вратата или ЧЕЗ да са ви спрели тока, не си правете труда да кандидаствате. 
- За тези, които ще започват работа там мога да им пожелая много спокойствие и здрави нерви.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой ще сподели ли интервюто по телефона какво представлява цялото ли е на английски? СЛедващата стъпка каква е? Трудни ли са 2та теста, какво представляват и тн. Благодаря предваритеелно 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?