Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Съдърленд Глобал Сървисиз / Sutherland Global Services https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Ситняково 48, ет. 4. 1505 София&markers=София,бул. Ситняково 48, ет. 4. 1505 София

Съдърленд Глобал Сървисиз / Sutherland Global Services

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 801 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 801


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-2
Работна среда
-4

Относно коментара на Анонимен от 10.02.2022:
Наистина ли могат да нагласят системата така, че на определени служители да им звънят само ядосани клиенти? Кой има такива правомощия?


настоящ служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
-2
Работна среда
1

Така от къде да започна ?

АМАЗОН-ТОТАЛ ЩЕТА!

Най-тъпата работа с най-ниското заплащане което съм имала.

Мизерни стотинки срещу 1 милион изисквания за работа към вас от уж международния работодател СъфАрланд.

Хоум офиса ви струва много на вас, но не и на тях: 15 лв за интернет и 45 лв за кафе, чай ...каквото вие прецените + мега мизерната заплата, която всяка изминала година става по-мизерна. Как ли? Вие се страраете зверски да покривате всякакви постоянно променящи се изисквания, а отсреща получавате заплата по-малка от на общак(общ работник). 2022 година е пълна подигравка да получавате 1300 лева чисто + разни смешни левчета отгоре тип мизерен бонус ЕВЕНУАЛНО от 170лв е нямам думи. Не ми се коментират и понякога годишните увеличения от има. по-скоро ги няма 30 лв. чисто. Може и да ви дадат 60 лева ваучери, САМО ако не боледувате, иначе си ги държаат за тях. Бедна фирма, да не си им работник.Мениджмънт ли е да го опишеш. Не е никак приятно, обаче като разбереш че с колегите работите еднакво пък на вас дали 20/30 лв , а на тях по 100???? Сигурно на база симпатии, че по резултате сте еднакви. Отделно едни започнали на 1600 други на 1100 чисто, независимо че са назначени с еднакви познания и за една и съща работа. Логика аз не намирам.

Текучество голямо, досещайте се сами защо?Съдърланд е най-мисерния работодател. Не се хващайте на хорото, защото освен всичко изписано ще работите на смени и на график.

В моят случай проба, грешка. Не ви съветвам дори да опитвате. Ще изгубите много нерви и време за жълти стотинки>


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тея са само за бой.

Когато работих при тях, те ме накараха да се чувствам много виновен за неща за които не бях виновен. Нагласиха системата така, че само лоши клиенти да ми идват на линията и по цял ден слушах крясъци.

За всеки крясък само мълчах, после клиента дава негативен feedback и обвиняват мен.

Разбиха ми шкафчето и ми изхвърлиха раницата, една от треньорките. Михаела Радоева, няма да забравя името на тази зъбата, грозна кучка.

Никой не се застъпа за мен, даже я защитиха

- Ами не си казал, че това е твоето шкафче
- *Показвам виден чат, където съм писал на мендижъра, че решавам да използвам това шкафче* (Един зализан глупак, не му помня името, май беше Александър)
- Ами, ти трябва да им напишеш по имеил за да си запазиш шкафчето (макар, че това звучи доста неморално защото аз съм писал по чата така или иначе...)
- *показвам видно доказателство, че по времето когато съм писал по чата, че това е мое шкфаче, правилата са били, че може да се пише по чата за да си запазя шкафчето*

... замълчаха си защото нямаше накъде да мърдат.

Малоумници. Много съжалявам, че тогава се оттеглих без скандал, заслужаха най-лошото. Ужасни хора. Заслужаваха бой и аз се оттеглих без бой.

... съжалявам. Истински съжалявам, че се оттеглих без бой.

Работих като специалист в Гугъл Клауд (около 20-30 човека сме специалисти от 300-450 човека) получавах 1750 лева нето.
Мениджъра който ме уволни, го бях хвалил колко е точен, той караше тогава чисто ново Волво...

.... аз нямах кола, аз пътувах по 2 часа да бъда на работа.

Ако не искаш да бъдеш третиран като парцал, не работи за Sutherland. Мръсни животни са, само със синджира има оправия за тях.

Минаха се години и аз не забравих как ме третираха. Смятай как са ме третирали.
Турчин идва, не е работил като ИТ, ПРАВИ ГРЕШКИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, допреди 2 седмици е продавал коли - става мои мениджър. Започва да се смее на глас докато аз говоря с клиент от часове който има много сложни проблеми. (това се случва след моето работно време да е свършило, аз живея на 30 километра от офиса и трябва да си взема такси след това, НО АЗ СЕДЯ И БАЧКАМ И ТОВА МРЪСНО ГОВЕДО СЕ СМЕЕ)

Аз му казах да не се смее, (има служители които са отстранявани за подобно нарушение) той написа протокол срещу мен в който пише, че аз съм развалил дисциплината в залата. Всички колеги отрекоха. Аз бачкам, той се смее точно до мен все едно е в бара... кой разваля дисциплината.

Мениджъра който хвалех, подписа на договора, че това е истина, макар, че той не е бил там.

- Не мислиш ли, че не е етично, да говориш на прекият си ръководител така?
- Прекият ми ръководител прекрачи правила за които отстраняват служители. ТОй развали дисциплината в залата
- * мълчание, няма какво да ми кажат... *

Насилиха ме да подпиша документ на който глася, че това на протокола е истина защото ако не го подпиша, се счита за истина, но ако го подпиша, ми дават един А4 лист да обясна какво се е случило...

... най-вероятно след това са го хвърлили в кофата, този лист...

БИХ ПЛАТИЛ ИСТИНСКИ ПАЧКИ АЗ ИМ ГО ВЪРНА ТЪПКАНО!!!! Ако ги видя някъде на улицата, не гарантирам, че ще ги поздравя по европейски, най-вероятно ще ги поздравя по български.

Не работете за Sutherland, те са ИТ еквивалента на това да работиш на строежа за 300 лева и по цял ден да ти крякат докато ти влачиш каманяци на 30 градуса температура.

FULL PERIOD.


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
-2
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-1

Работя в Съдърланд от близо 4 години, смених 2 проекта там - Амазон и Google. Като скоро бивш служител, ми се иска да споделя и своето мнение за фирмата.

Започнах, за да изкарвам пари като студент. За студенти работата е добре, заплащането със сигурност може да е по-добро. В проекта на Амазон бях с немски и английски, заплащането не беше много хубаво, но позицията беше back-office, тоест нямаше никакъв пряк досег с клиенти. Работата беше chill, не беше натоварваща. Да, беше много монотонна и скучна...тогава вземах 1200лв НЕТО за 8 часа. В проекта имаше готини колеги и мениджъри, поне в началото. В Амазон не съм имала проблеми с мениджърите или колегите.

После се преместих в Googlе, проект, който слава богу, скоро няма да го има. Там бях само с английски на слушалка, чат, имейл, всичко. Заплатата ми се повиши с 200-300 лв, и взимах 1400 лв на 8 часа. Да, беше само с английски, но работата беше 2-3х повече от в Амазон. Клиентите, които се свързваха с нас бяха малоумни, но пък с големите изисквания. Както и да е, в този проект единственото хубаво бяха колегите - срещнах много готини хора. Мениджърите обаче бяха кой от кой по-зле. Имаше няколко горини мениджъри, но те бързо напуснаха и останах само най-лошите. За 2 години в Гугъл на 1:1 срещите с всичките мениджъри, които се смениха, не чух една поощрителна дума за работата свършена от мен. Само лоши неща - това не си направила, онова е можело по-добре да стане. Никой не признаваше тези cases, в които си дал всичко от себе си и реално си свършил добра работа, гледаше се само лошото.

Май месец 2021 в Индия отвориха нов офис за Гугъл, след което качеството на работата спадна много благодарение на новите агенти, което се отрази и на нас. Колкото и да флагвахме всички проблеми направени от индийците, винаги ние излизахме виновни и ни се казваше, че не сме си свършили работата както трябва.

С това статистиките, които влизаха за бонуси и тн., бяха почти невъзможни за постигане и имаше периоди, в които 70% от екипа ми не взимаше бонуси с месеци, защото все нещо не беше изпълнено.

Да, може би тези неща не зависят от нашите преки мениджъри, но все си мисля, че те все пак могат да се застъпят за своите агенти, но не. Може би 2 или 3 от мениджърите реално са били агенти в проекта и работеха работата, която и ние от време на време. Но всички останали, които не са имали и един час онлайн, винаги ни правеха проблеми.

Много проблеми имаше в този проект и мениджмънта и всичко...никой не се застъпва за агентите. Работата беше много и много натоварваща, включително се е случвало да има calls с клиенти, които продължават с часове.

Добре, че проекта го затварят.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

След като не бях одобрена от тази "страхотна" компания за работа след 3 или 4 интервюта(последното беше с продължителност един час), кандидатствах за работа в чужбина. Обадиха ми се веднага и ми разясниха условията на работа. Едно от първите неща, които ми съобщиха беше работната заплата. А в Sutherland след поредица от интервюта така и не споменаха трудовото възнаграждение. Е, приеха ме на работа в чужбина! Така че благодарая на Sutherland, че не ме одобри. Явно в чужбина критериите за наемане са по-ниски, отколкото в България.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички.
Прочетох доста негативни мнения и вече сериозно се разколебавам дали да продължа с кандидатстването си. Ако някой има възможност дали би споделил информация за проекта за съпорт на McAfee? Благодаря предварително.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Приятели ето начин, как да си докарате малко допълнителен пасивен доход. Аз лично съм доста доволен, като си докарвам до 200$ на месец а и не изисква кой знае колко време да стоиш пред компютъра;
https://www.coinpayu.com/?r=cuculcan


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
1

If I could give -50 stars I would. The review will be in English just for the sake of the foreigners that might be reading this.

I started in the beggining of 2020 as a Customer Support Representative for the Google Workspace Project.

The Salary that this company provides for this specific project is a JOKE. 1400 leva net is not enough for the amount of work you do for them.

They require you to work in a fast paced technicall oriented environment that requires knowledge on the entire product, they constantly change you teams and expect you to adapt and deliver the same results as tenure agents working that position. They do so with no regards to your personal opinion. I have been through all channels of communication, email chat and phone and have been switched around in 5 different teams.

The internal processes change every month or so.

They force you to do things that are not officialy asked by Google and if you do not comply they give you strikes. 3 Strikes you get so called Protocol Letter which can affect your internal career developement(not that there is one to begin with)

They lie and hide information relative to the Agents about firing people or when they are closing down a project that results in YOU the agent getting the information in the last possible minute.

In 2 years of work I had an increase of 8% in my monthly salary.

They are paying 60 leva food vouchers which is normally 80 leva in ALL respective companies and they pay it out every 3 months.

They were providing 60 leva Edenred card as extra cash and + 80 leva on top if you worked an evening shift which is GONE since home office kicked in.


You have "managers" that have NEVER set foot on the frontline tell you how to do your job because they got "DATA". Motherfucker I been doin this on the frontline for 2 years I got more knowledge on the product than you will EVER have, how the fuck you come to me and tell me how to do my job?

The curent bonus is a measly 220 leva split in 110 bonus incentives which means that if you fail 1 of the 2 you only get a piece of the bonus which is TAXED, thats not the NET bonus you get, so why even TRY to get that joke of a bonus?

The KPI's required for the bonus are almost UNREACHABLE in certain teams.

The current management is INCOMPETENT, disrespectful in all aspects and manner, managers, senior managers and directors, and if you submit an official complaint to the HR they have their seniors to cover their asses. They pretend that they listen to you when you are on the One on One session but everything goes inside one ear and comes out the other. More than 20 employees the past month that I am aware of have quit for the current manager managing the Specialist Team. I hope you are reading this you tragic wanna be "manager". Don't bash your agents every fucking morning at 7:00 am I am too tired of having to deal with fucking indians to have to deal with you as well.

The upper management is a JOKE as well and that bold cocksucker that sits in the sit of the CEO of the company is also a JOKE. When you people gonna learn that in order to receive RESPECT you need to GIVE respect to your fucking EMPLOYEE.

When talking to the Director in a so called Open Friday that discusses the issues of the company. After asking the directly if they have a business plan to try and retain employees that quit for companies with better salaries and better conditions the answer that I got to describe it as best I can was:

We want to keep our Client and we will not be intimidated by companies that act as bullies and provide higher salaries to attract people since then these people end up getting fired. WTF are you talking about ma man, what did you smoke or injest before uttering these words from your mouth?

You fired 40+ employees in the summer of 2020 because of a chat room. You fired more people then and you have the audacity to talk about other companies firing people?

And as I was expecting the project is getting canceled worst that Cowboy Beebop got canceled from Netflix.

The moment I quit I felt so happy and euphoric you have NO fucking idea.

Stay away from Sufferland and for those who left I hope you are in a better place.

Bad projects
Bad management
Fire people in masses
Joke Salary
Almost impossible KPI's to reach
Bonus incentives are a JOKE to even try to get them
No empathy by the management
Have their heads so far up their asses that they have gotten shit for brains.

Overall -50 starsбивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Стихотворно е как още обявяват заплатата на кандидата в БРУТО. Мили яйчари, нас не ни интересува каква ни е заплатата с удръжките, вълнува ни какво постъпва по банковата ни сметка. 1300-1400 лв нето за позиции, изискващи чужд език и други умения са обидни. Видели сте предполагам билбордовете на Лидл, как ще коментирате, че предлагате заплата на касиер в магазин? И после ми хвалите имидж на фирмата и прочие. Циркулира обява от Вас за ДевОпс сега из ФБ за нов проект. Нали сте наясно, че ДевОпс взима поне 4К на месец? Нещо се съмнявам, че това ще предложите, щом за НетАп, където ги чупите от CLI конфизи давате НЕВЕРОЯТНИТЕ 2100. Анимационни герои сте. И вземете обяснете на служителите си, че годишното увеличение е просто базирано на COLA индекса, а не на постижения. И вземете верно го изравнете с реалната инфлация. Индийска фирма сте, факт, ама и тука не е Пунджаб.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Две загубени години в амазон София. Започнах на 1300 бруто. За две години увеличението ми е общо 50 лв нето, яко работа и хиляди постоянно променящи се изисквания за начина на работа. През две седмици се работи по едни начин, след две седмици по друг начин. От вас се иска да помните тези неща. Постоянен натиск защо правите грешки и да пишете обяснения и до там, после никакъв отговор от така нареченото ръководство. Работи се по едни написани менюали, който обаче са във ваш ущърб. Не важат когато одиторите имат собствено мнение, което не е съобразено с въпросните менюали. Глобяват ви от бонуса при грешки на одиторите, не ваши забележете, защото вие си работите според изискванията, но на одитиращите вашата работа никой не смее да посочи грешките. Честито всеки месец от “големия” бонус 220 бруто, който между другото не е променян по мои данни вече 10 години ви се правят удръжки. И да ако няма работа също ви глобяват. Освен смешните заплати, бонуси и увеличения, на които би трябвало да сте доволни има 19756899… постоянно променящи се изисквания за работа. Подиграват се с нашите знания и то доста нагло. Дадох им шанс, но след две години стига вече. Пълна подигравка с хората и труда им. Само изисквания а на края на месеца смешни финансови постъпления. Заслужава си единствено ако получавате доход от другаде или нещо учите, защото ви трябват смени на графици. При всеки друг повод- твърдо не! Не си заслужава дори да опитате. За две години събрах доста информация относно заплати, увеличение на заплати и евентуално развитие. Картинната е трагична..само загуба на време. Толкова ниски заплати няма и в хранителните магазини вече.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?