Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЧЕЗ /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 55 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 55


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
някой  може ли да сподели какво представлява теста при кандидатстване за работа в ЧЕЗ?


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вече нещата не са така на интервюто,както преди.
Първо е теста,после самото интервю.
Казват ти че обучението е 3 месеца,като през тях заплащането е минималната раб.заплата и ако преценят ,че се справяш-тогава ти преподписват и коригират заплатата.
Причината за това е че хората не издържали на напрежението и напускали още в 1 месец.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Все пак не става ясно, за кое от дружествата са тези коментари, тъй като макар да имат шапка -ЧЕЗ България, има ЧЕЗ Разпределение и ЧЕЗ снабдяване.............и още няколко-лаборатории и т.н.
Гледам една обява за юрист в шапката, имате ли представа за какво възнаграждение (или около какво) горе долу иде реч?


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-2
Работна среда
-5

Продължение на психоанализата на дребното човече докопало се до ръководна длъжност.
22.Не казва нищо на екипа си или дори по-скоро нарочно ги държи на тъмно с информацията.Оперира по схемата "казвам на когото кавотото искам и само колкото трябва да знае".ТОЙ е шефът,само Той може да знае всичко, а те да се радват,че и толкова зная,не стига че си прави труда да ги подбира.....От тях се иска само да  продължават да си вършат работата, обща картина да оставят на Него.
23.Има навика да възлага повече работа на служителите си, отколкото Той сам върши,В крайна сметка, кой е шефът?На Него са зачислени хора, окито да работят за Него и каво сега ,да вземе да си свърши всичко сам?!Той може спокойно да си ходи по вечери и срещи, а пчеличките-работнички ще се погрижат за останалото.Това е част от това да бъдеш ръководител.
24.Непрекъснато кара хората си да работят извънредно и по никакъв начин не ги стимулира.Е какво, малък стимул ли е , когато им каже, че ако не останат през уикенда, докато не си свършат работата, ще ги УВОЛНИ?Всички велики екипи са работили много,те какво, да не искат всичко на готово?
25.Обича да припомня стари грешки и издънки на подчинените си.Тези , които забравят грешките си от миналото, са обречени да ги повторят.
26.Хората често се чудят как въобще е попаднал на тази позиция и Той страда от параноя , че всеки момент ще Го разкрият.
27.Никога не е прочел нито една статия, да не говорим, за книга , с която да опита да подобри мениджърските си способности.
28.Никога не казва "БЛАГОДАРЯ".
29.Някой хора казват, че не е добър слушател, но Той просто не разбира от къде на къде?Той слуша.Служителите Му непрекъснато мрънкат или реват за нещо и Той слуша ли , слуша...Даже, когато Му споменат за това, за лошият слушател миналата госина, прекара цели 30 минутив обяснения защо това не е така...
Надявам се, че четящите тази статия ще разпознаят главният герой описан в нея.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чешкото контраразузнаване обвини ЧЕЗ, че заобикаля закона Компанията опроверга, че нарушава закона за обществените поръчки
24 авг 2012 13:20
ЧЕЗ отрече да нарушава закона за обществените поръчки в Чехия. Чешката контраразузнавателна служба BIS обвини няколко фирми, включително енергийния гигант ЧЕЗ, в който държавата има 70 процентен дял, че заобикалят закона, предаде Ройтерс.
"Някои от търговете в енергийния сектор имат формален характер, понеже победителят е предрешен. Използва се процедура, която позволява заобикаляне на закона за обществените поръчки," заяви в доклад BIS. Службата всяка година предоставя общ доклад на обществеността и детайлна информация на премиера.
В доклада се казва, че ЧЕЗ е използвала свой филиал, за да прави директно поръчки в случаи, когато иначе би се наложило самата компания да обяви търг.
"Групата ЧЕЗ винаги е спазвала напълно изискванията на закона за обществените поръчки," заяви обаче говорителката на ЧЕЗ Барбара Пулпанова. Дори дъщерната фирма е искала винаги от всички големи играчи на пазара да представят оферти, добави тя.
Тайната служба посочва, че разполага с дълъг списък на държавни фирми, вкл. орган, отговарящ за стратегическите петролни резерви, които използват непрозрачни и нестандартни практики. Сред подозрителните практики е продажбата на активи по занижени цени.
Службата добавя, че корупцията се шири в няколко градски управи в провинцията, което затруднява изправянето на нарушителите пред съда.
Чешкото правителство спечели доверието на инвеститорите с усилията си да намали държавния дълг и да подобри законодателството за обществените поръчки, но загуби няколко министри, заподозрени в корупция. ЕС спря временно тази година субсидиите за развитие, които отпуска на Прага, заради лошото им управление, припомня агенция Ройтерс, цитирана от БТА.
 
УВАЖАЕМИ КАНДИДАТИ ЗА РАБОТА В ЧЕЗ - ТОВА Е ЦИТАТ ОТ ПРЕСАТА И НАЙ-ТОЧНО ОПИСВА ОБРАЗА НА ФИРМАТА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
-5

Поради неимоверният интерес към психоанализата на един дребен тарикат бих продължил с още негови черти ,но поради факта ,че може би дългите пипала на октопода са обхванали и свободата на СЛОВОТО не ми разрешават да публикувам.С което още веднъж се доказва за мащабността на операцията по обсебване на както на служители на ЧЕЗ така и извън Дружеството.Ако четете тази статия ,то имаме напредък.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
-5

Психоанализа на един Дребен Тарикат-настоящ ръководител.
Ж.Започва кариерата си на началник да бъде кофти шеф за неудобнте си подчинени.И това е изумително колко бързо се превръща в такъв индивид.Той се е родил такъв и му идва отвътре,не може дори да се опита до победи някои от лошите се навици,които го слагат в тази категория.Както знаем,трудна стъпка за човек,като него с проблеми е да признае съществуването им.Затова ще Ви предложа долния списък с черти и гледни точки на префърцуненият нарцис Манекена.
1.Дава на директните се подчинени малко и никакви насоки за целите на плрановете на фирмата.Планиране?Кому е нужно?!Работи в твърде динамична фирма и предпочита да взима решения в движение.Дългосрочно планиране  даване на инструкции за индивидуалните и груповите цели на екипа му не е за него.Това е отживелица.
2.В задълженията му влиза да прави ежегодни анализи и да оценява постиженията на служителите се до най ниско ниво и не пропуска тази дейност.А когато администрацията Го принудят да Не го прави,винаги казва на екипа си ,че това е за добро.Гледа на тази задача като на светая светих,защото у него е ножа и сиренето.
3.Харесва Му да тормози подчинените си.Ненавижда,когато членовете на екипа Му се държат вежливо и им говори на "БЕ".Ама какво му става на младото поколение в днешно време?!Някой трябва да ги приземява от време на време/дори постоянно/,за да не забравят къде им е мястото.
4.Прекарва цялото работно време в сплетни и бистрене на офис политика,за да осигури следващото повишение,вместо реално да върши работа.Хей,ама нали за това е глава на "Н–ие",За да има кой да работи вместо Него.
5.Винаги когато е възможно ,си присвоява чужди заслуги и възнаграждения.Тези хора работят за Него,съответно,каквото е тяхно е и Негово.Освен това идеите,които представя за Негови,всъщност наситина са Негови,тъй като в един или друг момент и Той е мислил за тях,така че няма нищо лошо да си направи презентация по тях.
6.Единственото което прави е да критикува членовете на екипа си,и то пред останалите,и никога не казва нищо положително.Ако започне да ги тупа по гърба за всяко нещо,те ще се самозабравят!От друга страна,когато се издънят,трябва да им се натриват носовете,и то публично,за да заслужат за назидание.Важното е да се всява страх!
7.Никога не греши за нищо.Всъщност Той е изключително близо до гениалността,което прави пребиваването около Него малко трудно понякога...Все пак Винаги е прав.Ако някой някога си е помислил,че Той е в грешка,то той чисто и просто не е слушал какво точно е казал.
8.В екип,който ръководи има постоянно текучество на кадри.Хората непрекъснато напускат или искат да бъдат прехвърлени по други отдели.Какво пък -промяната е хубаво нещо,а свежата кръв помага за обновяването на идеите и преспективите.Всички напуснали просто не са били на висотата на Неговмото изискване и не сас ставали за работа,защото НЕ СА СЛУШКАЛИ.
9.Когато има допуснат грешка,Той е изключително бърз в посочването на виновника и той най-често е от неговият екип.Ами когато някой е виовен,той трябва да се понесе последствията.Той не случайно ги предупреди да са внимателни/в лични разговори,макар и с заплашитерен тон/,още когато нямаше проблем.Сами са си виновни,че не са Го послушали.
10.Той е царят/царицата на микроменажирането.Вижда незаменима полза от това непрекъснато да виси над главите на подчинените си.Нищо не се случва ,без да го редактира поне три пъти,дори ей така,за спорта,и мотото му е:Без мен не можете да свършите никога нищо,защото Аз съм и Началото и Края!?!".
11.Пропускам умишлено да коментирам личният му живот на работното място,защото Го размахва като фиш с шестица от тотото.
12.Повишава тон повече от един път на ден.Какво толкова:това е начинът,по които са възпитавали и Него.Ако човек идса да бъде чут,той трябва да се изказва високо и ясно.
13.Лъже.Макар,че звучи малко прекалено-предпочита да мисли за подхода си като за намиране на разрешение на проблем.Той не вижда света само в черно и бяло,живеем сред нюанси на сивото.
14.Превъзходен е в подмазването.Според Него комплиментите и тупането по гърба на висшестоящите карат света да се върти.
15.Предпочита да отлага,вместо да взема решения.Че защо трябва всичка да се решава на моменто?Нека да изчакаме,може да направимоще малко проучвания и анализи,можем да говорим с колеги от съседния отдел,за да разберем какво мислят те...Въобще за къде да бързаме?
16.Една от причините да мрази годишните оценки за екипа е,че всъщност Той не е в състояние да посочи силни и слаби черти.Неудобно Му е да говори насаме с хората си,а и без това не знае кой с какво точно се занимава.И асо трябва да им формулира цели за близка бъдеще...ами Той не се сеща за това кой беше точно,къде са учили,дали са женени и как се казват половинките им../Той не може да научи дори територията за която отговорят подчинените Му/.
17.Предпочита да назначава некфалифицирани хора,които няма да Го засенчат пред началниците.Тъй като Той самият е средноват ръководител,няма как да наема топ кадри,защото:1.могат да се окажат достатъчно умни и опитни,за да прозрат,че Той всъщност не е за тази позиция;2.могат да направят така,че да изглежда зле в очите на Неговите шефове.
18.Винаги казва "Аз" и никога "Ние".Като казва "Аз" всъщност има предвид екипа ,нали всичко тяхно е и Негово,все пак.
19.Отмъстителен е.Никога не забравя прегрешениата срещу Него и при всеки удобен случай кара хората да съжаляват,че са се захванали с Него.
20.Толерира лошата работа и хроничните скатавки,тъй като си има любимци/ПОДЛОГИ/ в екипа.Има няколоко човека сред подчинените си,които по всяка вероятност не бива да са там,но те са Му стари "приятели" и това е положението.
21.Хората казват,че понякога превърта.Има неща,които Го изкарват извън кожата и тогава няма място за умерено поведение. 


кандидат за работа

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
2

Здравейте, който се интересува от работата в Кол центъра в Плевен, мога да споделя информация относно това как преминава интервюто и теста.
На интервюто всичко е нормално, задават ти логични въпроси като цяло, свързани с CV-то ви и ако отговаряш на техните изисквания те канят на тест. За теста ти изпращат по e-mail необходимата информация, която трябва да прочетеш и след това ти дават 5 отворени въпроса на които трябва писменно да отговориш в рамките на около 30 мин. След това ако си се справил добре ти изпращат финансово предложение и необходими документи за започване на работа при тях. Ако ви устройва подписвате и започвате работа.  Финансовото предложение за Плевен е добро. Работи се на смени, като графика се прави 6 месеца напред. В началото има 1 месец обучение. Има 6 месеца изпитателен срок. И 1 месечно предизвестие ако решите да напуснете. 
На кандидатите успех.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

искам си АЕЦ-Козлодуй


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Некоректна в всяко отношение фирма,която е изградена на тотален
ганкстерски стил.Надписва сметките колкото си иска и както си иска,
нали е монополист без да обръща внимание за мнението на хората.Тя /Чез/,явно е част от енергийната мафия,щом никой нея закача и не
прави впечетление на управляващите,в други държави и при други обстоятелства тя
отдавна да е извън този пазар.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?