Електрохолд, ЕРМ Запад:
Вместо да използват момента и да се оттърват от прогнилата система и закоравенелите СОЦ другари с болното им мислене и идитско отношение към работата, те взеха, че им вдигнаха заплатите, за да не бягат. Ахахаха, че ВИЕ не бихте могли и метлата да държите, отивайки на улицата, заплати искате. Ако зависеше от мен бих изгонил над 80% корумпираните болни мозъци в тази структира. Зная как да намеря качествени хора, още повече зная как да ги усетя, че са такива. Обаче Татовата система трябва да върлува още десетки години, инак ще трянва да държим метлата и да се чудим какво да правим с нея ....
По настоящем, те се казват Електрохолд България. Бях на интервю при тях за екперт човешки ресурси миналата седмица. Длъжноста беше уж по заместване, защото титуляра е в майчинство Интервюто беше дистанционно. На следващия ден получих обратна връзка, че не продължавам на втори кръг. Още в този момент, бях достта изненадана, след като интерювюто мина уж добре, как толкова бързо са си сортирали кандидатите не знам. Имайки предвид, че бяха коментирали, че до една -две седмици ще ми върнат обратна връзка и това е нали максимума. Сега на следващата седмица са пуснали отново същата обява за младши експерт човешки ресурси, но тука вече в обявата липсва, длъжността да е по заместване. Сами си вадете извода, дали не провеждат псевдо интервюта.
Най-мизерната фирма.Интриги и шуробаджанащина,заплащане тип социална помощ.Отношение нулево.
Подробна оценка от Славов
РТърся електротехници за подръжка на сградна инсталация. Работата е на смени. Предлагам конкурентно заплащане. За инфо [email protected]
Азе мнения няма да давам оти съм доволен .Одим си по цел ден и отчитам ама сакам да се обясня в любоф у ена колежка дека я видех коги бег у юго на помощ.Наденце ща любим яко.Влюбил сам са у теби яко.Стръвим са на теб секи ден коги са сетим за теби.Ма не са ма пущали скоро при неги на помощ.Требе да скоро да я вида оти неомам да спрем да мислим за неги.Я усащам дека и тя е от македонско и ке се разбираме доволно.Она че се омъжи отново ама за мени и че остави онзи катър дека се е излъгала да го вземе.Ке ми роди поне три чавета оти има место у оборо за десет .Тя се прави на лоша и лае сутрин по колегите кат вързано куче ама я знам че го праи за да изглежда пред мени на недостъпна.Ма сигурно сека вечер сънува един сън .Сите колеги ка и се изреждаме коги тя ни се кара дека сме допуснале некоги грешка.Ма то човешко да се греши.Я знам че и тя ма люби и затуй са кара на колегите оти не ме вижда и нги яд на ониз дебелото до него дека станува секи дан и лае пес по мачка.Тя сака да му каже че и тя може.Стръвницата ми.Ще те взема скоро .Язе си мисла секи дан за теби.Да си мислиш и ти за мени.Оти че ми се скине сръцето от любов по теби.Наденце наденце.Ох.Мррр.
Ако кандидатствате за позиция в ЧЕЗ може да не четете какви са изискванията за длъжността а търсете връзки защото интервюто и подбора на кадри е отбий номер.Назначават се магазинери,водопроводчици,стругари,но не и хора който поне малко разбират от ел.
Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 3 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената на тази валута откакто е създадена винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и санувал че цената на Bitcoin ще нрасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1
За краткия ми престой в ЧЕЗ съм доволен,да има си и минуси но в сравнение с други фирми в които съм бил са добре. Дори в момента съжалявам че напуснах,при първа възможност ще се върна отново във фирмата.
За 1000 лв си рискуваш живота всеки ден...и за смешните 60 лв купони за храна.
Много зле откъм заплащане,не е сериозно.
Колкото и да обичаш работата си,с тази заплата се подиграват с професионализма и професията.