Почти вече сме 2016г.,но в Алианс Принт всичко си е както преди.Не е МРЪДНАЛО!!!Все така ужасяващо за работниците!
На мениджерско ниво нищо не е както трябва не се знае кога има работа а когато има не е пресметната за колко време трябва да се свърши,
Лошо отношение към работниците от ръководния персонал Румяна трябва да стане шефка според мен.
Подробна оценка от оставка
Толкова години след последните мнения - положението остава същото без промяна, даже по-зле става...ако имате възможност - НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ТАМ РАБОТА дори през бюрото по труда по т.нар "програма"
За норм. пари, актуализиране на заплата, свободно време, почивка - забравяте; сменитете са "прекрасни" и се случва след 2-ра на др. ден да си първа с 4h сън...
И да Деси и един друг пичага от предпечата, за мижави пари носят на ръце всички поръчки за листов печат
Подробна оценка от Buffalo soldier
Алианс Принт ЕООД една тъжничка и СИВА ФИРМА.
Използват се механизми като ; Здрава ЕКСПОАТАЦИЯ и лошо отношение,
Започнеш ли там щезабравиш за ПОЧИВНИ ТЕ ДНИ,Постояно на работа.
Извънредните приходи и социалните придобивки са мъгла.
Има Служители с 5-6годишен стаж и нито лев актуализация на дохода.
Дойде ли време аз заплата,хората се МОЛЯТ този път да неге глобят много.
Закостеняло ръководство и неефективна междо отделова комуникация.
И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО.
Подробна оценка от Кеприела
здравейте, това което прочетох ме изненада много! бях чувала какво ли не за печатницата , но не предполагах че ште бъда толкова разочарована от това което видях и чух! Не мисля че човек би могъл да издържи повече от 8 часа без почивка и малко въздух в тези помештения в които се работи там. Това е лично мое мнение. за втория етаж бих казала само че има хора които не знаят какво и как да работят , това за което са ги назначили.
Подробна оценка от flash
В момента работя в тази така наречена месомелачница,и ще помоля Стоянчо да спре да пиши неверни работи за АП(той работи там като човешки ресурси).Защо не напишиш колко са надолу заплатите за последните няколко месеца(моята е с над 30%).Или за крещянето по хората за щяло и нещяло,псувните,работата над 12 часа баз да се плаща и незачитането на труда на хората.
Подробна оценка от Овена
колкото толкова, на теб ще ти кажа само да се спасяваш докато е време! Горова може да я плюваха, но наистина си вършеше работата! Радвам се за нея, че си тръгна, като пич! Радвам се и за себе си. По- рано трябваше да се изнеса, ама овена си е овен! Надявах се, че нещо ще се промени... От момента в който постъпих, заплатата ми мърдаше, ама надолу. Личен живот и планове- ЗАБРАВИ! Там на пангара. До последно не успях да си преброя началниците. Венци, като цяло е пич, ама се е заобиколил с некадърници, дето да му чешкат егото. А и май не е научил, че като бърдака не върви се сменят к...е, а не креватите. В момента се освобождават работници и се назначават директори. Евалата! Напред към разруха!
Подробна оценка от alliance print exworker
За съжаление, управлението на фирмата е под всякаква критика. Работиш като луд по 15-16 часа и накрая ти заявяват, че просто не умееш да си организираш времето и че обедната почивка е за всички. Е. през почти двете години работа там съм ползвал само 2 пъти обедна почивка, а през останалото време - яко сдухване. Та управителя никога не успя поне едно Браво да каже или да е доволен. Иначе признавам - много умен човек, с големи интереси и големи инвестиционни планове, но всичко прави отзад напред. Е, той си знае.
Иначе фирмата не е лоша - но липсва отношение към персонала.
Подробна оценка от коко
Горе на вторият етаж е страшно,някои технолози въобще не подозират каква им е работата, те не са чували за нищо а самочувствието им до небесата ама без никакво покритие.В предпечата е останало едно момиченце,което ги носи всички на ръце а боса я държи на някаква мижава заплата.Финансови кризи и други безумия се бълват само.Намерете си друга работа и ги напускайте е моят съвет.
Подробна оценка от Радостина Горова
Ето ме.Аз съм Горова.Единствената,която си написа името.......Мили мои, нито страдам от мания за величие, нито ще пиша мнение за себе си без да се представя.Имам доблестта и честта да се лигитимирам(за разлика от вас).В "Алианс принт" никога не съм била добрата, а и никога не съм страдала от това че не ме обичат.Не съм дошла тук да се обичаме,а да работим.Така че......стига тъпотии и мнения без автор.....не е възпитано и достойно.А и мнението на хора, които допускат балъшки правописни грешки едва ли е важно за мен и развитието ми.Който иска да ми каже каква съм, моля да го направи лично........или да излезе тук "на светло" и да сподели.