Най-пропадналата фирма,в която съм бил . Плащане на ръка,без фишове. Хора регистрирани на борсата , работейки с граждански договори и куп други незаконни неща.
Хора не си губете времето.Български начин на управление - увикване , лошо отношение,мрънкане и въпроси от сорта , аз как да ви платя и откъде да дойдат парите като не работите... безмислено. НО на интервюто всичко звучи много хубаво :) не се лъжете :)
Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес
Една от най-пропадналите фирми в които съм работила някога. Не случайно имат 3-4 огромни машини които не раотят от години, защото не могат да намерят 4-5 човека за да работят а тях.Няма и да намерят. Лъжят при интервюто, че трябва да поработиш няколко дни без договор, за да видят дали ставаш.Тези няколко дни стават месец, два, и на въпросите кога ще има договор отговарят: Спокойно - утре. Когато съответно решиш да напуснеш, не ти изплащат нито заплатата, нито компенсациите.Не се лъжете да ходите изобщо на интервюта там. Съдейки по ежедневните им отчаяни обяви за работа които пускат постоянно, никои не иска и да чуе за тези измекяри. Пожелавам на фирмата скоро и тежко да фалира.
Подробна оценка от Христо Русанов
Ех Валя, толкова лъжи на едно място. Жалко е да трябва да лъжеш всеки ден, за да запазиш работата си. Но, както и да е. Само няколко неща:
1. Лъжа е, че съм произвеждал брак. По простата причина, че не съм произвеждал нищо. Обучавах се, за 3 дни основно гледайки и помагайки на обучаващия, който си работеше с 200.
2. Лъжа е , че цеха и машините са нови и сега търсите работници. И цеха и машините са на повече от 3 години, но дори единствения който се беше навил да работи там, го изгонихте.
3. Лъжа е , че съм се държал грубо със секретарката, или пък с колегите. Всъщност единствения колега, е обучаващия, който вече не работи там. А да се държиш грубо със секретарка , която те вика на интервю? Не разбирам, Валя, това ли измисли?
4. Лъжа е, че сте ми платили, веднага и без пробле. Истината е , че бяхте решили нищо да не плащате, и само моята твърдост ви убеди, че си нямате работа с поредния баламурник.
5. И накрая една истина: не ставате, не препоръчвам на никого да си губи времето с вас.Пожелавам ви бърз фалит, и все така да ламинирате и каширате на ишлеме, защото никой не иска да работи с вас.
Подробна оценка от Валя
Здравейте! Искам да отговоря на мнението от Христо Русанов. Да, господинът дойде на интервю в Алианс Принт. Интервюто беше проведено по съвсем нормален начин, с уважение към кандидата, въпреки грубото му отношение, за което сигнализира офис мениджърът на фирмата, който му се обади, за да го покани. Управителят на фирмата се съгласи с изискванията и нуждите на Христо, след което привикахме Христо за обучение, което е нормалната практика преди започване на работа. За въпросните 3 дни, Христо ни направи лошо впечатление, не само като комуникация с колегите, но и като техническа работа. Честно казано създаде доста проблеми с продукцията, но няма да изпадам в подробности. Чухме се, и го уведомих, че не се нуждаем повече от услугите му, което беше деликатен начин да му кажа, че не се справя с работата. След това, въпреки, че не сме изкарали пари от брака, който той създаде, му платихме за трите дни напълно коректно и в кратък срок - отново както той пожела. За жалост трудно се намират съвестни служители. Ние сме отворени да наемаме и хора без опит, с желание за развитие. На каширащата машина, за която споменава Христо, не работи никой в момента, защото търсим обучител. Въпросният цех е сравнително нов. Първоначално се закупуват машини, следваща стъпка е да се намерят подходящи служители, които да се обучават. Това е нормален процес в бранша. Съжалявам, че сме оставили лошо впечатление у Христо, но вярвам, че всеки интелигентен човек ще си направи сам заключенията от начина, по който той е формулирал мнението си за фирмата. Желая му всичко добро!
Подробна оценка от Христо Русанов
Не препоръчвам да се занимавате с тази фирмичка. При кандидатстване се срещате с някакъв чичак, Бунджаков ли е нещо такова. Та този чичак, който не знае на кой свят е, ме пита някакви неща, къде съм работил и тн. После вика каква заплата искаш, казвам му, той се усмихва и вика, добре. После му се обажда неква секретака, вика ела вторник почваш. Отивам вторник, идва неква Валя, нещо шеф производство, вика ето отиди с това момче за обучене на машината. Викам ок, ама нешо договор тва онова. Тя вика, нема грижи, после. Минават 3 дни, обучавам се аз на тъпата им машина, имат две и не работят защото никой не иска да бачка за тях. На третия ден ми се обажда тая Валя, вика за утре ще ти звънна в колко да дойдеш. На другия ден не се обажда, звъня и аз, тя ми вика няма да имаме нужда от теб повече. Викам и ок, идвам за парите за 3 те дни. Тя ми вика, ти па кво си свършил за 3 дни? Тука вече няма да описвам подробности, само ще кажа че запалих колата, и след 30 мин бях на място и си бях взел парите вече. На напиканото мушкато, дето го играе охрана ма шефа, ще му кажа само да се моли да не го срешна някъде случайно. Това е колеги, забравете за тези слески мошенници, цялата фирма за лъжци и ошенници. Лек ден.
Може ли актуална, но по възможност безпристрасна оценка на фирмата и взаимоотношенията вътре?
Работници Няма.Един човек върши работа за трима.Назначават се само шефове,началник смяна,отека,началник цех и какви ли не още излишни хора.Друга е темата,че хората на тези позици просто неструват.Налага се да търпим,не само некадърниъе назначения ами и стях вървят,лъжите и интригите.Има хора,които работят неуморно......но какво от това?....?.Работим като луди,а за пари няма да коментитам.Просто няма смисъл.Няма смисъл и да споменавам собственика.Просто...........Ще кажа,първата работа която ми попадне......ще се разкарам за секунди.
Някой има ли информация какви са условията при търговците? Заплата, екип, експлоатация? От доста време публикуват обяви. Заслужава ли си?
Ето нещо актуално.Отиваш на интервю,общо взето протича нормално.Обявяват,че са те харесали и ти изброяват няколко машини ,на която ако искаш да работиш.Ииииии започва увъртането.Казват ти че ще започнеш една седмица без договор,за да видиш дали ще ти хареса.Веднага ти светва червената лампичка,защото така се нарушава трудовия закон.Не можеш да започнеш работа без трудов договор.А на машини не можеш да работиш без удостоверение от лекар,че си здрав и без да са ти прочетени инструкциите за безопасност,и съответно си се разписал в книгата.Реших да видя за какво става въпрос.Влизаш в цеха.Първото впечатление е,че е светло,сравнително чисто ,много машини ама малко хора.В книговезкия цех,има нови машини от 2013 година по европейски програми.Има вентилация но усещаш как устата ти се изпълва с прах,явно не е ефективна.Работата не е нищо особено.Всеки средно интелигентен човек ще навлезе максимум за две седмици.Разговаряш се с колегите и кирливите ризи започват да излизат.Вместо една седмица,те държат без договор два,три месеца.На интервюто обещават 800-1000лв,на банкомата излизат 500-600.Осигуряват на 500лв заплата.Не ти дават едно елементарно шкафче където да се преоблечеш.В цеха е горещо а няма един елементарен диспенсер за вода.На интервюто казват че се работи на две смени през деня,а се оказва че смените са три,включително нощна.Работи се редовно и в събота и неделя.Заплащането е като в нормален работен ден ,а не-1.6 и 1.75.Когато отсъства някой колега,което се случва често,блъскаш до припадък 12 часови дневни и нощни смени.Няма място за отдих на персонала.Храна си носиш и ядеш на тротоара пред фирмата.Наоколо няма заведения за хранене,което е проблем.Общо взето,хората които срещнах са приятни.Ако ви удовлетворяват тези условия и искате да започнете там,задължително изискайте договор,който след внимателно прочитане разписвате и чак тогава влизате в цеха!!