Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Канор/Kanor /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не съм доволен от фирмата! Става дума за покупка на врата.
1.Не си спазва сроковете. Казват ти по-кратък с цел да не се откажеш, а после каквото стане. В моя случай на 10 септември давам капаро. До 10-тина дни вратата щяла да дойде /била в гр.Бургас,но според мен си е била точно в Китай/, а в документа им пише 2 седмици. На 26-ти септември ги търся АЗ и ми казват - "ще се забави още около седмица" /т.е. доставката не е никакви 10 дни, а си е месец/. Ако знаех,че ще отнвеме толкова време, щях да си я купя от някоя от другите 5 фирми, които я предлагат.
2.Идват на оглед /след като са взели капарото/ и се оказва,че вратата щяла да струва със около 150 лв повече. Но огледа не е преди да ти вземат капарото, промените в цените ти се казват после.
3.Връщат ми капарото през октомври месец, обаче казват, че трябва да си платя "техническия оглед". Оказва се,че неговата цена е 40.00 лв. Въпросният оглед трае около 90 секунди, за да се измерят с рулетка на 5 места отворите. Действително на сайта им пише,че ако не си вземеш продукт от тях, им дължиш пари за огледа, но никъде не пише каква е сумата. За сравнение другите фирми работят на цени от 15-20.00 лв за оглед, което си е напълно нормално за разкарването.
В крайна сметка не се сърдя толкова за мизерните 40.00 лв, нито че 1 месец стоя без врата заради тях. Но ако си пазят реномето можеха да ми се извинят за забавянето и сами да предложат да ми върнат пълният аванс, а не да си слагат 40.00 лв ,защото са дошли за около 2 минути до вкъщи.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вашата фирма е най-несериозната от всички с който ми се е налагало да имам взаимотношения.Преди около 4 месеца порьчах врати от вас,който вие монтирахте с месец и полвина закаснение!И когато след 1 седмица една от вратите ми овисна и ви се обадих вие ми казахте,че ще се обадите да се разбем кога може да доидете.Този момент с обаждането го чакам вече втори месец.БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА КОРЕКТНОСТА !!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Желая да науча повече за фирмата.
Дали става, дали има потенциял във всяко едно отношение и т.н.
Предварително Благодаря

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?