Подробна оценка от работник от хес
Добри работници/за това говорят числата от финансовите отчети/,но от плодовете се възползват само богопомазаните от бог Бъчваров.Господи огледай се защотото си заобиколен само с лъжци и маниполатори ,страхливци за стола на който си ги поставил.Така наречените ръководители те лъжат всяка секунда от работното си време.Да вземеш да отвориш СЕМБАТА ,дето ти я внедри и виж за какво иде реч.Подсказвам ти /явно имаш нужда/,проследи някой ордер по движенията като време и ще се усетиш надявам се.Детайлите са на стенда за изпитание физически,а по СЕМБА вече са в склада готови за експедиция.Всеки ден те лъжат мижитурките и те заблуждават колко са велики,а ти не се усещаш.Назначил си най великите некъдърни олигофрени да ти управляват производството.Жалко за златните работници ,които експлоатираш безогледно,но и на теб ще ти те се отмери подобаващо и справедливо.Има кой нищо ,че се щанеш за БОГ
Подробна оценка от иванов
добра фирма-слаби ръководители
Подробна оценка от Отдавна Напуснал
Като чета мненията, разбирам, че нещата в тази фирма отиват все по на зле.Наистина да го е срам човек,че е служител на ХЕС.Помня, правиха ни на луди с тези обяснения за всевъзможни ситуации,бях написал на един лист В КЕНЕФА СЪМ за да не пиша обяснения после,ако не дай боже някой шеф е забелязал, че ме няма до машината в момента!Никой не те пита можеш ли да дойдеш на работа в събота,направо те пишат в списъка, няма немога, няма недей!Некадърен нормировчик е определил времето за обработка, и после ни изчисляваха на базата на него слабо уплътняване на работното време.И въобще отношението на големите шефове към редовите служители е като към роби.Няма профсъюз, синдикати да те защитят!Чудеха се как да ни тормозят, режат заплати без обяснение,така те бил преценил прекия ти началник.И тази велика подигравка с подписването на молба за напускане още с назначаването ти! Е, не се наложи да я използват, напуснах си сам и сега си получавам еврото и се чудя що съм си губил времето в тази гнила фирма.Нека да им бачкат сега циганите,може да им вдигнат производството и качеството!
Подробна оценка от дарете пари-спасете на4алник
Не съм съгласен с негативизма,който лъха от тези мнения.Та нима е малка тази награда да ба4каш и да даваш труда и здравето си за някои хора(в слу4ая нашите мили ръководители).Нищо 4е тези пари за които работим са малко,нека помогнем на тях ,скъпи колеги да натрупат милионите,да си построят палатите,да си покарат скъпите коли и да се наживеят.Моля Ви не бъдете злобонамерени към тях . Та те толкова много ни уважават за това ,4е им помагаме да постигнат вси4ко онова за което са ме4тали. Аз предлагам даже да основем един фонд и всеки ,кой с колкото може да помогне.Моля Ви ,ако трябва вземете заем но дайте да им помогнем на тея добри души.Името на фонда ще е може би ... ДАРЕТЕ ПАРИ-СПАСЕТЕ НА4АЛНИК!
Подробна оценка от полет за по добър живот
В тази страница за Хес няда да намерите нито едно положително мнение за фирмата,която кара своите служители да се срамуват от факта ,4е са неини работници и ас ще ви кажа защо!Къде по света ръководителите на дадена фирма взимат 100 пъти по- високи заплати от нас (работниците)и забелжете тва не е само един 4овек.Те са няколко такива.Но какво говоря аз,тва не са хора.На всеки от завода му е известно 4е те си имат свои фирми4ки които работят като взимат работата на завода(прословутите кооперациики)Как е възможно един на4алник цех, който е завършил там някакав ПУЦ да взима примерно 10 пати пове4а от работника.Гарантирам ,4е никой от нас няма и 5%стимул да работи в тази фирма.Стимулът идва от заплащането ,от уважението на на4алниците,от потенциала за развитие,от условията на труд и т.н.А в Хес нито едно от тези неща е налице!Тези хиени (на4алниците)използват момента ,4е хората са бедни и от4аяни,потънали в заеми борейки се за своето оцеляване.Каквито са ни политиците такива са ни и на4алниците.Единственият изход за излизане от кризата в България е...ЛЕТИЩЕ СОФИЯ!!!!
Подробна оценка от one of them
Хес-АД!!Тва е едно пошло предприятие защото тея хаидуци като г-н Върбанов и като г-н Бъ4варов,които е боса на фирмата и експлоатира бедния 4ове4ец като му дава там некви парици да си плати тока и да оцелее до другия 20-ти.не мислят за хората долу в цеховете които работят
там.Колегите са прекрасни профисионалисти,но един по един си заминават ,защото никой можещ 4овек няма да стои там за бог да прости..Ще стане така 4е ако евентуално Хес продалжи ще останат само циганите там .Тогава ще трагнат пак да обещават мазно.А тва те много добре го могат.Имаше много добри специалисти наистина!Управниците нестават .
г
Подробна оценка от survivor
Ас все още сам в Хес.-АД..Искам да кажа 4е заплатите са малки защтото ние самите не си ги устояваме... Всеки го е страх да не го изгонят и затова и те се гаврят с нашия труд.Докато има хора да се хващат на работа за 300лв.така ще е драги ми колеги!Никои не ние е виновен 4е стоим за жалти стотинки в тва предприятие.За на4алнците нямам думи.Тва са банда разбойници,шайкаджии и крадци.!!!Тва го знае всяко хлапе .Какво ти уважение,та те не ни смятат за хора бе колеги !Тва е разширен формат на шоуто Сървайвар..Никакво развитие..!!! Та там има машини от втората световна война..за какво разжитие става дума.Та мисалта ми е ,4е в изжестен смисал ние сме си виновни.. МАЛ4АНИЕТО НА АГНЕТАТА!!!
Подробна оценка от Чуди се защо още етам!!!
За да не заблудя някой, искам да се коригирам понеже в предходното мнение по погрешка съм дал оченка 4 за заплащане. Реалната оченка е -4.
Подробна оценка от Чуди се защо е още там!!!
Колегата от предходния коментар е прав. Всеки работник с подписването на договора си подписва и молба за освобождаване по взаимно съгласия.И когато решат че не си им нужен просто вписват в молбат дата и си тръгваш без предизвестие. Питам аз, каква е тази държава в която работодателя има право да се гаври по този начин с работниците си без наказание. През последните два месеца точно по този начин бяха освободени иколо 200 човека, уж заради кризата - без предизвестие, без обезщетение просто ти съобщават, че по взаимно съгласие от утре не си на работа. А на тези, които им се дава златния шанс да останат да работят в едно от най проспериращите предприятия в България (по думи на ръководството) са възнаградени с намалени заплати и без какъвто и да е бонус за Коледните празници (не сме в парламента)единствената привилегия, е че имат право на Коледно тържество, което обаче трябва да си заплатят сами. Ето така стоят нещата в "най-големият производител на хидравлични цилиндри в Източна Европа".
Подробна оценка от shed
гавра със служителите .Безхаберие ,а за лояност неще и дума. Работниците още с постъпване на работа си подписват смъртната присъда като попълват собственоръно написана молаба за напускане без изх. номер и дата.И при нужда от съкращение просто ти слагат примката на врата и ти казват ти днес написа ,молба за доброволно напускане слагат ти датичката и номерчето и ти бият шута. По този начин не можеш нито да получиш нужното ти обешетение от бюрото по труда нито месеците които са по-закон при съкращаване.