Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ДЕКОРА ООД /img/frontend/nomap.png"

ДЕКОРА ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !!! Тоя е ПЪЛЕН ПЕДЕРАСТ! Некоректен и неприятен. Това е актуалния сайт https://dekora.bg/


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Никога не съм срещал по-нечестни и всъщност доста некомпетентни хора от ръководството на тази фирма. Лъжливи и използващи личности с големи претенции и самочувствие, по-големи от селото, от което идват. Никога, ама никога не се забърквайте с тях!!!!


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Заплащането е минимално в сравнение с работата.Ако решите да работите някога там се пригответе да правите всичко от монтаж на мокет до кофраж.Единствения начин да го избегнете това е да се подмазвате и топите колегите(ако сте мъж) или да спите с шефа и управителя(ако сте жена).Работното време е такова че не ви оставят почти-никакво свободно време,а в повечето случаи ви ангажират и него без да ви го заплащат.Ръководните фигури във фирмата са некадърни,некомпетентни,глупави и нагли които не ви предоставят никакъв шанс за развитие от страх за местата си.Повечето колеги са интриганти и доносници.Привилегиите както за персонала така и за клиентите са никакви даже в повечето пъти сте излъган.Работната среда е ужасяваща.Работи се почти без инструменти а и сигурноста на работа е ужасна защото работите с отровни лепила а маски няма.Местоположението е на околовръстното и много трудно може да стигнете.НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ В ДЕКОРА.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте, аз съм бивш служител на тази фирма. Тя се занимава с продажба и монтаж на подови настилки. Работих там в продължение на 8 години. Минах през всички структури на фирмата. Това е място където не бива да ходите при никакви обстоятелства. Заплащането е смешно на фона на работата. Карат ви да работите с вредни и опасни за здравето лепила от които ви прилошава, маски не ви дават под предлог че са много скъпи филтрите. Извънредният труд не ви го заплащат, а много често ви карат да работите нощем или да ходите командировки за по 20-30 дена. Шефовете нямат и грам уважение към персоналът, много често ще ви обиждат. Въпреки че е забранено, ви карат да дигате рула мокет които тежат по 400 и да ги носите на ръце от едно място на друго, въпреки че има уреди за тази цел. Въпреки дългогодишните ни молби да ни се закупят основни инструменти, не го правят, но за сметка на това наказват ако се случи нещо което не им изнася. Не ползвате никакви привилегии при закопаване на артикули от фирмата им. Стоката я внасят на смешна цена, след което я увеличават с 200%, цените на мокетите там започват от 40лв./м2, най-високи в цяла България, а ги копват за 1,50 едро/м2. Не разполагаш с никакво свободно време, често ти отнемат и малкото свободно време без да ви го заплатят. Не ви дават никакъв шанс за развитие, аз бях студент и ми се каза че нямам право да ходя на лекции или изпити, въпреки че в кодекс на труда има записано че може да ползваш отпуска заради лекции или изпити. За държавния изпит трябваше да си взема болничен за да се подготвя.
Заплащането не отговаря на парите на които ви осигуряват. Когато сте болничен ви се изплаща едва 180 лв. Място на което работите е на околовръсното и е много неудобно за придвижване. Колегите са кофти хора които се портят един друг пред шефовете заради издигане, въпреки че такова не ви се предоставя. Работната среда наподобява средата в някой военен лагер, държът се с вас като с роби, непрекъснато ви дебнат и наказват. Вечно се оплакват че нямат пари а редовно си копуват скъпи автомобили. НЕ ХОДЕТЕ ТАМ, даже и като клиент, много често лъжат клиентите си, лъжат всички.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?