Атаро Клима ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,Район р-н Северен, бул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 272&markers=Пловдив,Район р-н Северен, бул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 272

Атаро Клима ЕООД

Здравейте,искам съвет за администрацията на тази фирма в София ,как стоят нещата,има ли някой който може да ми даде съвет дали са добре нещата има ли смисъл или да не се захващам в тази фирма изобщо

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете паричките със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес

представител на управлението

Само некадърници в тая фирма.Всеки мощно сере по обектите,работниците крадът и разпродават материали като за световно.Служебните автомобили се използват като за лични коли за транспорт, лична работа и товароразтоварни дейности. Шефовете не виждат по далеч от задника си,но дори и да виждат нищо ме могат да усетят защото на втория етаж няма никой...

Атаро клима... това щеше да е една страхотна фирма с минимално текучество ако ръководните постове се заемат от лидери подбрани за това, а роднините бъдат освободени! В тази фирма се толерира робовладелски начин на управление -то си тяхна собственост! Стойно (брата ма шефа) ще те кара да тръгваш за командировка в неделя въпреки, че това е почивният ти ден и деня няма да ти се плати защото ти само си пътувал и не съ работил. Ще ти реже извънредния труд защото му се сторило много сумата която си си изработил на националния празник на който, той те е накарал да работиш! Тони Гешева (дъщеря на шефа) я сложили да управлява цял сектор представи си, тя не и стига акъла да си върже правилно обувките шеф ще го раздава. Тая същата ще ти крещи като на олигофрен, ще ти се обажда в петък в 16:30 да те заставя да работиш събота, а ако имаш планове или здравословни проблеми ти обеснява че едвали не я лъжеш! Сменя си мнението на 10 минути и ти нищо не може да и кажеш защото тя е дъщеря на шефа, а ти като идиот просто трябва да казваш "ами Тони явно аз не съм разбрал" Инстромента с който трябва да работите е от миналия век, пълна скръб и срам пред клиентите. Служебните бусове нито един не е наред, но началника ти вика "карай така" и ти какво да правиш рискуваш си живота карайки по магистралата тия гробници. Изключително се ценят интригантите и доносниците-те са на почит!Повечето работници са от олигофрен на долу, което е нормално предвид факта, че наемат всеки който може да стигне сам до базата и да сложи хикс на мястото на подпис на трудовия си договор. Пълно е с мангали, алкохолици, измекяри а личната им хигиена е на нула- направо си смърдят! Ежедневно псуват началниците, обаче пред тях и свирка ако трябва ще им извъртят.Осигоряват те на минималната заплата и ти дават под масата уж премия която допълва мизерната ти основна заплата. Не се рязрешават отпуски и болнични -може но само ако ония боклук Тони Гешева прецени. Гешко Гешев (мъж на дъщерята на шефа) -абсолютен изтръпняк, не случайно му викат Грешко. Тос едно правилно действие няма, сигурно и като си обува чорапите пак бърка! Христо Рогачев (син на шефа) уж наследява фирмата, а същия ръб като останалите-дреме му за хората, боли го шмайзера те са на принципа няма незаменими хора! Теодора Пенева кадърен кадър но за жялост системата я принуждаваше да бъде като останалите, а в момента в който излезе в майчинство след което се върна на работа разбра, че вече няма да заема поста който заемаше дълги години и само защото неладърната дъщеря на шефа Тони Гешева не иска до себе си човек който видимо си разбира от работата 100 пъти повече от нея. Ама нормално е,когато махнеш умния и сложиш тъп до себе си автоматично ти изглеждаш умен! Пукат те от работа, всеки ден работиш минимум по 1 час извънредно което не се заплаща. Лятото когато е пика на работата в тази свера ти дигат парите за да не напуснеш, а зимата когато никой не търси работници в тази свера ти намалят парите защото знаят, че няма къде да идеш. А когато тази голяма "престижна фирма" прави банкети, ами тогава работниците плащат за това. А банкетите им са, сбирщина на алкохолици и пропадняци. Ако претърпиш трудова злополука (а работата предразполага и това се случва често) преди да си стигнал болницата ти се обаждат да ти обеснят, че ако пишеш трудова злополука за теб ще стане страшно. А като излезеш в болничен, поради злополуката ти ще получаваш по 18-20 лв болничен защото както казах си осигорен на минималната заплата. Ако излезеш в малко по-дълга отпуска пак същото, направо се връщаш в първи клас със впечатляващата съма от 25 лв на ден.Работниците крадът на поразия, от склада, изписват какво ли не и после всичко се разтоварва по къщите и мъзетата на хората. Медни ръби, фитинги, инструменти, скелета, стълби, материали няма значение всичко се краде и диря няма. Ама началниците, за твърде заети за да го забележат, ама то и акъл трябва. И това е само една малка част от "прекрасния колектив и управление" в Атаро Клизма!

шубе го/я е и не казва!

Хахаххаха чак ми е смешно да пиша, Атаро Клизма, ще го кажа най-разбираемо, НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ПРИ ТЕЗИ ПЕДЕРАСИ И КУРВИ!!!!

Атаро Клизма - Най-долната фирма!

Работа:
Изключително стресова,физически и психически натоварваща.Носите като хамали каквото ви кажат, 200,300 кг няма проблеми, с важета се вдигат НА РЪКА, и има доста травми. Бригадира си има някви негови норми, и трябва да си скъсате гъза за да се изпълнят. Но разбира се неговия коефицент е 3.00 а вашият ако имате 10+ години стаж ще е 2.70 но като начинаещи, ще започнете на 2.00 а кога ще ви се увеличи не се знае.

Работна среда:

Лятото умираш от жега, зимата от студ. Пълен леш!!! Вали,духа, гърми, трещи ти на работа, кво им пука че ще се разболееш, нали болничния е 20лв на ден,пълен смях.

Колеги:

Честно казано, по-тъпи и неприятни хора не бях срещал. Все едно със конкурс за грозота и идиотизъм са ги избирали без зъби,миришат на лайна,то лъха само като диша,камо ли като проговори.Няма да обяснат като хората кое как се прави, а веднага започват да ти се зверат,на който са му къси нервите ще пребие някой, имайте го в предвид. Колегите ви са првдимно селяни и то злобни и гадни, алчни. НО имаше и МАЛКО изключения!!! Във цеха, оле майкооо,посрещат те 3,4 мангала ама от ГНУСНИТЕ, вътре някво недоразумение женско, върви и търси тръби, въздуховоди, крещи в истерия че тъпия мангал незнае какво да направи, леш!!!

Привилегии :

Телефонче, тва оновa,климатиче хахаха гледат как да те омаят, ама то за вълка и козината нали знаете??? Никакви пари, нито за пътни, нито за храна, нито ваучери, нито гориво, нищо. Алоо ама как искате да седят хората в тая смотана фирма ве господин млад меринджей Рогачев ли си клоун ли си?? А ама кво та е.бе за работниците, нали не слизаш от каруцата за 250 000лв. Ама фирмата няма пари хахахха смешници алчни!

Бонуси:

Значи на който каквото му трябва, си го взима. Изписваш си профили, видий, силиконче, т-профили, абе каквото ти трябва. Може те да ни цакат с парите, ама пък ние си ги взимаме по друг начин™®™®

Работно време:

Ето това е пълния абсурд. Не не нее не започвате в 8:00 както е нормално,и ви лъжат на интервюто, започвате в 7:20 дааа тия 40мин са за тварене, няма по долно нещо от това, и не си мислете че свършвате в 17:00 а във 17:15. Понякога закъсняваъе с 30мин час ама никой не ви го плаща !!! Сметнете си за един месец със колко пари и време ви еб@ва Атаро Клизма.

Фирма изтъкана от гъзолизци, мъжки п.утки, страхливци и злобари. Е разбира се ако сте роднина на Рогача(баси селската фамилия) ще ви е добре, по цял ден ще си барате, каквото имате между краката и ще взимате хубави пари. Но това е проблема на прекрасната ни иначе държава. Всичко е корупция, кражби, мафия и лъжци.

И да уточним: НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ЗАПОЧВАТЕ РАБОТА ТАМ, ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ХОРАТА КОИТО НЕ СА КАТО ПОВЕЧЕТО ТЪПИ СЕЛСКИ БЕКОВЕ, ДЕТО САМО РАКИЯ И ЧАЛГА ИМ ДАЙ. НЯМА СМИСЪЛ!!! ОНЯ ЩЕ СИ КАРА ТИСЛЪТЪ А НА ВАС ВСЕ ТАКА НЯМА ДА ВИ СТИГАТ ПАРИТЕ.

ТАКА, НАЙ-СМОТАНАТА ФИРМА ВЪВ КОЯТО СЪМ РАБОТИЛ!! Не се лъжете да започвате работа при тези СЕЛЯНДУРИ, 95% СА АБСОЛЮТНИТЕ ГЪЗОЛИЗ@ЧИ , ПОМИЯРИ И СЕЛЯНИ ОТ ВСИЧКИ КРАИЩА НА СВЕТА, МИРИЗЛИВИ, БЕЗ ЗЪБИ,ГНУСНИ, УСТИТЕ ИМ МИРИШАТ НА Л@ЙНА! РАБОТАТА Е ПОД ВСЯКАКВО НИВО, ДЪЖД, СНЯГ, СЛЪНЦЕ, ТИ РАБОТИШ МАЙНА, НЯМА ТВА ОНОВА, БРИГАДИРИТЕ- НАЙ-ДОЛНИТЕ ГОМН@РИ И ГЪЗОЛИЗ@ЧИ , КАКВОТО ИМ КАЖАТ, ПОНЕ ПРИ ТОЗИ ПРИ КОЙТО БЯХ, ТРЯБВА ДА СЕ СВЪРШИ ХАХАХАХА МАЛОУМНИК! ОНЗИ ПАЛЯЧО СТОЙНО И ПРАСЕТО КОДИНОВ НЕ ПРИЛИЧАТ НА ХОРА НО МНОГО ЗНАЯТ ДА ГОВОРЯТ ПАЛЯЧОВЦИ, КАКТО И ВСИЧКИТЕ ТАМ ШУРОСПЕРМОЯДИ. НАЙ, НАЙ, ДОЛНАТА ФИРМА АТАРО КЛИЗМА, БЯГАЙТЕ НА ДАЛЕЧЕ, ОСВЕН АКО НЕ СТЕ НЯКАКВИ РОДНИНИ, ДАНО ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ ИЗРОДИ МРЪСНИ, АКО НЕ ВАС ТО НАЙ-МИЛОТО ВИ УРОДИ МРЪСНИ, ДОЛНИ, СВЕЩИ ДА СИ КУПИТЕ СЪС ПАРИТЕ, ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ!

шубе го/я е и не казва!

За управлението на фирмата:
Собственик е Атанас Рогачев - атаро нали се сещате... :) Като цяло добър човек. Идеалист, но за съжаление като всеки милионер - евтин на брашното и скъп на триците, което на моменти му прави лоши шеги... Не обича за се вслушва в служителите си, освен ако не е някой доносник(чка), специално назначен за това!
Брат му Стойно Рогачев - абсолютният селянин. Никакви задръжки и възпитание! Хората които си ги е назначил си ги пази, без значение че са бадна идиоти (като например Пламен Кърлежа, Марияна Такова, Краси Влахов, Жоро Стойновски и др.), а останалите ги мачка както може. За съжаление успява да влияе на мнението на брат си по негативен начин.
Христо Рогачев - сина на Атанас. Добро момче, но за съжаление няма достатъчно правомощия да се справи с всички проблеми, особено от семеен характер, като чичо си например или сестра си - Тони... а и май не му пука особено...
Смейество Гешеви (Тони и Гешо) - не знам защо Атанас ги дъжри там, по-добре да си стоят вкъщи...

За колегите:
като цяло банда идиоти, но има и добри хора, а има и добри специалисти макар и да намаляха, стига да поданете на тях. Ако имате този късмет - добре, ако ли не - пригответе се за ежедневни интриги, злословие и като цяло гадна работна среда. Между другото по този въпрос ръководството на фирмата не прави нищо, напротив назначават се разни парашутисти, които хем не са квалифицирани, хем създават тази гадна работна среда и плетат интриги.

За заплащането:
горе долу става, но с много забележки. Например ако редовно някой от семейството реши да Ви глобява за нещо...

За локацията:
не е в центъра на града, това има плюсове, но и минуси...

Потенциал за развитие:
ако не сте лицемер и г*золизец - нямате шанс за израстване, а дори и тогава пак не е сигурно...

Фирмена сигурност:
няма такава - утре решават и Ви бият шута... или пък ви писва и вие сами си тръгвате... никой няма да се опита да ви спре!

Натоварване: ако има как да работите нон стоп, при това за без пари ще е добре... за тях!

Здравейте! бих искал да ви попитам като бъдещ кандидат какво ви е мнението за механиците(монтьорите)
Благодаря предварително!

Е, хайде сега само минусите пишете :) защо не споменем и плюсовете, от които до сега недоволни няма!? Малък плюс ли е това, че служебните коли/бусове се разкарват ежедневно до всички точки на града за лична работа без значение от маршрута,продължителноста или времето за това!? Има gps-и но всички знаем, че толкова се гледат и лесно се лъжат тея дето ги гледат :)
Ами това че, всеки си изписва от склада, каквото му трябва за вкъщи в промишлени количества?!Уж се записват на лисчета/системи, обаче всички знаем, че куче влаче рейс!Цял месец трупаш материали и в края на месеца разтоварваш буса в двора на къщата си-чиста работа, всички знаят как става!
Или месечната премия от медни тръби!? Няма значение дали са парчета или цели кангали покрай сухото гори и мокрото, всичко се продава/предава!Ами бруталното надписване на нарядите и спането по обектите?!Те ни лъжат, че ни плащат, ние ги лъжем, че работим-всичко е точно! Ами служебните смартфони,които са доста високи класове -подарък от шефката?!Е не за всички са подарък, но то всеки сам си преценя колко изразително да се подмазва :)
А климатиците на преференциални цени!?Абе, не са много на преференция и монтаж ти таксуват, но пак бива!Тези плюсове малко ли са!? :) И хубавото е, че винаги е било и ще бъде така, защото шефовете са прекалено фокусирани в това, да ти отрежат извънредния с 5лв, но прекалено заети да забележат и отстранят всичко от по-горе :D :D Живи и здрави да са :)