Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Рафел Груп АД /img/frontend/nomap.png"

Рафел Груп АД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
3

Нали знеаете поговорката " на калпавия ... и т.н"
Аз работя във фирмата. Всички които са си отишли досега макар и привидно да са напуснали, всъщност бяха освободени /грешката на мениджмънта е че за да не наранят чувствата на "служителя" не го изхвърлят за некадърност, а по други причини/. Вярно е, че поради неправилен подбор на екс General managera де що имаше тъпо и некадърно същество беше взето на работа при това на доста високи заплати за да си клатят краката /и за да може сега да плачат за загубените лесни пари, да злобеят и да плюят/, но сега сме останали 25 човека в Българския офис - които работят /и не носим другите на гърба си/. Да, кафето в сградата е "скъпичко" /кока кола-1 лв- Ужасссссс/- то е взвто под наем и като всяка друга фирма трябва да се избие разхода. За сметка на това никой не е принуден насила да слиза да пие кафе. На 3 етаж от офисите има машина с безплатна минерална вода за служителите /студена и гореща/, а в шкафа до водата винаги има кафе и чай. Освен това заплатите са едни от високите в града и дори и "напусналите" винаги са си получавали заплатата, независимо колко са навредили на фирмата с глупостта си. Менаджерите - те са 6 на брой от висшето и средно управленско ниво. Важното е, че от 30 човека 25 все още продължаваме да работим там, и не ни съчувствайте - ние сме добър екип и получаваме повече от средното за града. А за фалит - ха, фирмата има 3 етажа собствени офиси и стотици други имущества. И най-важното - има работа и хора, компетентни да я свършат.


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
1
Работна среда
-5

Дано прочетете това преди да се набутате в тази фирма. Не започвайте работа в Рафаел. Собственика е кипърец, а в офиса в Бургас има много мениджъри, от 30 човека фирма - 10 са шефове...Естествено не могат да се разберат помежду си! Заплати от 1 година насам са давали 2 или 3 пъти на време. Постоянно ги бавят! Нямат никаква заинтересованост за работниците!Има голямо текучество на персонал.А и постоянно уволняват някой и забележете - не защото не се справят с работата, а защото си съкращават разходите!!!Аз напуснах и сега си работя в нормална фирма... Наистина във фирмата нещата не са добре. Май скоро ги очаква фалит. А кафето в сгарадата е направено, за да печелят от персонала. Скъпо е като кафе на пъпа на центъра! Ужас!!!А и новия финансов директор за нищо не става, ама за нищо...Със стария си беше 10 пъти по-добре. Да не говорим за legal department - там се е настанила една усойница, която само обърква работата във фирмата. Жал ми е за колегите, които все още са там! Дано се осъзнаят бързо!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?