"АКБ Форес" /img/frontend/nomap.png"

"АКБ Форес"

По-хаотично и дезорганизирано място не съм виждала.
Липса на всякакъв ред, правила и професионализъм.
Добро място за мишоци, склонни да се скатават и имитират дейност.

шубе го/я е и не казва!

Интересува ме мнението на някой, който е работил 2013 г. в Централата на АКБ Форес. Атмосфера, заплащане, има ли изобщо човек, занимаващ се с човешките ресурси?

работя в полимери АД и товва е едно от многото предприятия на г-н Банев . в полимери АД не са се плащали заплати от миналата година септември месец и държавата в която живеем не може да вземе никакви мерки , карат ни да работим едва ли не на сила с тзкива лъжи които повечето хора нямат да чуят през живота си но вече е късно днес ще идват журналисти на портала на полимери да говорят с работниците  като излизат от ПОСЛЕДНИЯ СИ РАБОТЕН ДЕН защото просто без заплата няма как да жовеем в този объркан свят.

Здравейте, търся актуална информация за АКБ ФОРЕС ХАД, интересувам се от атмосферата на работа и нивото на заплащане, прочетох дадените мнения, но ми се иска да са с по - нова дата, все пак живеем в динамично време.

О виждам още един изпатил си от тази компания!!!!
Нека и аз да кажа, че това е поредния парадокс на българската комунистическа партия- в лицето на собственика.
Аз също съм работил около 1, 5 м. и вярвай народе- не зная как оцелях.
Единствения персонал, който се задържа са стари кадри от соцвремената, които и днес живеят по този начин, всички останали си тръгват бързо, защото това е цирк, а не холдингова структура.

Здравейте всички,
пиша за АКБ фОРЕС, защото до скоро работих там и няма нещо в живата ми, за което да съжалявам повече.
1. Собственика на фирмата уволнява дисциплинарно без всякакво основание
2. Налага глоби до 100% от възнаграждението за всяка глупост, за която се сетите и никога до сега не е дал и лев бонус, за някакъв празник или за добре свършена работа.
3. Изпраща в командировка всеки от работещите без право на отказ в периоди до 30- 40 дни(ама съвсем сериозно) без да осигурява храна или командировъчни във всички точки на страната.
4.Тук повярвайте ми няма шанс за развитие освен ако не крадеш, защото това наистина е възможно- пълна анархия. Никаква организация или добър мениджърски екип(защото всички кадърни хора си тръгват до 2- 3 месеца), остават само чеда на консумола, които да поддържат егото на тъй наречения ОСНОВАТЕЛЯ