Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТМ Инокс Еоод /img/frontend/nomap.png"

ТМ Инокс Еоод

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствам за работа като шлосер но гледам че,в последните години няма никакви отзиви за фирмата.Някой да напише какви са условията,отношенията,основната заплата и т.н.Чакам мнениятя ви.


настоящ служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-3

 Типичен и безусловен пример за сивата икономка в България.
Псевдоуправление,
Интриги,
Негативизъм,
Липса на професионализъм,
Безпринципност,
Некомпетентност,
Текучество-за 1 година 4 Директора Производство и в момента- най-неподходящия,
Субективизъм,
Ценят се хора без професионални качества и лична ценностна система, които не могат да работят другаде.
И в допълнение- измислена търговска фирма, която е мнооооооооого далеч от ... всичко професионално и рационално
Несигурност,
 


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-1
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
5

tomika metal otnacalo bese dobre,plastaneto dobre-no sega bukvalno se podigravat s horata.rabota ima no pari nedavat nikakvi.ili ako ti dadat to e kolkoto da ne umres ot glat.tova cesno li e kazete.ne gi e griza ce nqmat horata s kakvo da karat.vsicki v tozi ceh se pravi na nacalnik-vseki gleda da se podmaze za da vzeme povece pari,a tezi koito nemogat da se podmazvat obirat ogriskite.tova e samo v balgariq-nikade drugade


настоящ служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
1
Работна среда
0

Томика-Метал АД е създадена като фирма, която се занимава с монтаж и производство на съоръжения в областа на хранително-вкусовата, винарската, козметичната, химическата и фармацевтична промишленост. Произвежда неръждаема арматура за хранителната промишленост. Днес Томика-Метал АД разполага със собствена производствена база, състояща се от три завода - в Пловдив, Свищов и Чирпан с обща производствена площ от над 35 000 м.кв.

Заплата: Подържа заплати малко над средното ниво в браша. Но не се заблуждавайте. Това става с няколко хитри хватки. Инзвънреден труд например. Работейки до изнемога се получава вече прилично възнаграждение. Средно на седмица се набират между 12 и 16 часа инзвънреден труд, без да се спазват разпоредбите по Кодекса на труда и условията на здравословен и безопасен труд.

Уважение: Никакво! За рботодателя си само средство за бърза печалба. Отнощението е по-лошо отколкото към средствата за производство. „Хора има достатъчно, ще ги подменим! Пазете машините!”

Привилегии: Да полагаш инзвънреден труд. Който се заплаща само ако си ангажиран в производството. Да ползваш само пет дена отпуск.

Фирмена сигурност: Томика-Метал АД е голяма фирма и има гарнтиран пазар факт който дава сигурност, но не се заблудавайте, тази сигурност не е за Вас. За да подпишеш постоянен договор, подписваш молба за напущане по собствено желание.

Съотношение работа/свободно време: Нормална раборна среда.

Потенциал за развитие: Има възможности за развитие. „Тук можете да получите необходимите познания и да заемете мястото си в компаниятa, участвайки в развитието и на фирмата и във вашето лично професионално развитие като част от успяващ екип.” /цитат/. Не добрата проследимост от страна на преките ръководители и решения на парче според ситуацията пречат за нормалния ход на нещата. Няма стратегия за развитие на место. Има промяна в последните години, но това е изключение.

Местоположение: Натоварено с движение в пиковите часове.

Колеги: Добри взаимоотношения между колеги които не се изживяват като „началници” и „собственици”


Работна среда: Хубава модерна сграда, но не подържана поради малкия състав на хигиениските.


настоящ служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-4

ТМ ИНОКС ЕООД е търговското дружество на Томика метал АД. Това е семейна фирма, в която основно работят семейно обвързани хора, на пример собственика, жена му, племенниците и от двата рода, чичовци и лели. Външните лица във фирмата също са с по няколко члена от семейство - баща и син, брат и сестра и под. Затова и раобтната среда е много усложнена. Това определя специфичното малодушие у хората, защото ако изгонят единия член, изхвърча и другия. Ако собственика иска нещо да свършите, то съпругата му ще ви иска обяснения, защото тя няма да одобри исканото от мъжа й. Това е често повтарян проблем. Ако нещо не се хареса на съпругата на собственика, тя налага парични глоби в качеството си на финансов директор. Осигуровките са минимални. Започващия работа да е подготвен за работа без договор известно време. Повечето служители са млади, без опит и без претенции.Така търговският отдел се състои от 5-6 технически сътрудници, които всъщност са младежи завършили индустриален мениджмънт. Подобна е ситуацията и с конструкторите. Йерархията тук е на принципа на обърнатата пирамида - повече шефове и по-малко подчинени. Всеки получава купони за храна, които му се приспадат като стойност от заплатата, а фирмата получава от това данъчни облекчения. За фирмена сигурност не може и да се говори - цари пълен хаос. Иначе в общи лини работното време е от 8 до 5 и се спазва, но за пълен отпуск за една година не може да се мисли. Няма никакви възможности за развитие, кой където се намира от старта си - така си и остава. Промени във сумите като заплата почти няма, освен ако не сте глобен. Ако вината ви не може да се докаже и се опитате да отстоявате правата си, ще бъдете подложени на постоянен психологически тормоз, главно от финасовия директор. Жената на собственика следи да не посещавате интернет сайтове извън тези по задължение и глобява всеки, който се отклони от работата, дори и за минутка да искате да покажете снимки на колеги. Фирмата се намира на брезовско шосе и съпътстваната от това мръсотия и ужасните задръствания, в дъждовно време кал и локви. Сградата на фирмата изглежда нова, но от вътре е доста занемарена, защото както се сещате чистачките са вътрешни хора и не се престарават. Основния начин на комуникация е крещенето.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?