Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Американ Ресторантс /img/frontend/nomap.png"

Американ Ресторантс

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

работех в АМРЕСТ до 31.12.2011 в Бъргър Кинг като служител и искам да кажа че колегите бяха страхотни.Мениджърите бяха много коректни и готини хора .Заплатата си беше редовна,но ниска ,но и не знам  къде дават повече пари за такъв тип работа.Почивката си беше регламентирана и се спазваше коректно.Нямам от какво да се оплача. Много съм доволен


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

P.S. А за тези, които все пак проявяват интерес и желание за работа, бих споделил няколко съвета (стъпки за оцеляване), на които всеки в такава атмосфера би трябвало да знае, да прилага и препрочита , за да може да успее (в някои случай да оцелее) А те са :
десет стъпки за оцеляване в амрест
1. Ходете винаги приведени, за да ви уважават всички.Старайте се видимо да показвате, че всичко е ОК! Наведена глава сабя не я лови – думи на един велик философ и мислител (Стамат  )
2.Ако имате собствено мнение, МОЛЯ ВИ - не го изказвайте!просто няма кой да ви чуе!!! Що се отнася до топ мениджмънта на фирмата-такъв няма...
3.Не се обличайте добре, защото ще ви напомнят за "високата" заплата(от 200/560лв)и забравете за увеличение.
4.Вярвайте в големия БОНУС, така както вярвате в живота след смъртта, защото едва ли ще го видите някога.
5.Кради, за да те уважават.
6.Лъжи! За да може да има интриги, клюки и нещо пикантно.Така най-бързо и сигурно можеш да се "издигнеш" до генерален директор или шеф на борда на директорите!
7.Моля не използвайте книжовен език-ЩЕ СЕ ОТЛИЧАЕ ОТ КОЛЕКТИВА. (в пумията всички)
8.Научете се да ближете нечий задник ( или всичките), и ще бъдете сред НАЙ-ДОБРИТЕ във фирмата.
9.Помнете! В тази фирма проблеми няма,а ако все пак успеете да го дефинирате, като такъв, моля ви спасявайте се по единично, защото няма да има кой да ви помогне.
10.И най- хубавото нещо, което може да Ви сполети там е молбата Ви за напускане.Така ще ви уважават всички!!!
P.S. Успех в това ново начинание! На побделителите честито!!! Първа награда получава бонус от 100 пъти словото „работете роби”. Втора награда – минаване през ситото.  Трета награда – шут навънка (еби си майката)
И има една извънредна награда този месец. А тя е –„мерси, благодаря и браво!!!” (утешителна награда)
 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички! Дойде време и аз да разкажа своята приказка! Имало едно време една могъща и велика фирма, която навлезнала на българския пазар с потресаващи сила, та чак направила кратер в земята. Дошла тя с добрите си намерения, да бъде първа и единствена в тоя бранш. Нещеш ли от някъде си от въже и кол се сформирал "екип" от некадърници, необразовани, невежи и жалки същества. Имало обаче и някой други изключения, които попълвали бройката, която вечно по обясними причини не достигала. Станал един от непробуден съм едно човече и решило то да покаже на всички как се работи в БГ, как се постигат съвършени резултати и как се ръловоди бизнес и екип. Понеже бил нов и ненавлязъл в материята, решил първо да опипа добре почвата и след тва да прилага новите си идеи и промени. Решил той един ден да работи в отдел "борба за клиенти и власт" по много странни и необясними методики. За целта били нужни прости хора с прости душички, само че и самия шеф бил такъв и без опит в бранша, но бързо разбрал, че с тъп, но покорен персонал можело много риба да изловиш. Стигнало се дори до там, че за да успее и постигне целите си, се наложило много свестни и можещи хора да си отидат, защото без тях пречките и спънкитее щели да бъдат по-малко. А това от друга страна намалино оскъдния бюджет за заплати осигуровки и данъци. Имало обаче и такива, които започнали да изнемогват от работа, да се чудят къде се намират и защо са там. И не случйно кадърния персонал до някаква степен си беше заминал отдавна, защото когато нямаш нормални и ясни условия за работа и се държат с тебе неподобаващо - нормално всеки да бяга
 Действително къдърните хора са си тръгнали отдавна по т.н. "доброволна програма за напускане". Останали са, основно, хора на предпенсионна възраст или такива, които другаде трудно биха ги взели. Същото важи и за голяма част от т.н. "мениджърски състав", с изключение на "англоговорящите" - те наистина си "разбират" от работата.Главната и съпътстваща роля в бизнеса се оглавява засега от една дама, израстнала в кариерата в резултат от напускането и уволняването на хората над нея. И така започнала и нейната кариера
  От материята на работата не разбира почти нищо, организационни умения = -1, абсолютна липса на концептуално мислене - на 90 % от въпросите се отговаря с "имате си управител или мениджър на смяна". В един момент, причините които ме задържаха в тая фирма се изчерпаха, нервите също и реших и аз като останалите преди мен да се възползвам от "доброволната програма за напускане", която беше най-правилното  за мен.Просто използвах наи-удобния момент за мен от финансова гледна точка. Не съм тръгнал да плюч, когото и да било, още повече някои колеги с които съм работил и съм имал хубави мигове.Просто като един страничен наблюдател описах на какво съм се нагледал и наслушал. За мен интересите на компанията в която работих са били важни! Но те са несъвместими с методиките и начина на управление, още повече, когато имаш и база за сравнение и не се възползваш, а само роптаеш и гледаш в паницата на другите, както се казва. С пожелание за здраве и "ДЪЛЪГ ЖИВОТ" на компанията се разделяме до следващия път, когато най-верояртно ще си затворят сами! Ще повторя причините - необразованост, небрежно и некадърно отношение, шуробаджанащина и простота лъха от тая фирма!
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е дилър на марка на KFC за България.Те са 2 фирми-първата Самекс е от много години,а тази сега навлиза.Бяха пуснали обяви в интернет за позициите Дженеръл мениджър и Шифт мениджър(мениджър смяна)Обадиха се и отивам на интервѝ.Оказа се че преди да стана мениджър трябва да мина 4 месечно обучение като през това време работя на касата и навсякъде другаде за да навляза в работата.Накрая минаваш на изпит и ако го издържиш оставаш.През това време си на базово заплащане и като питах колко е ми казаха че офертата е за всеки различна и ще ми я кажат по-нататък ако ме одобрят.Питаха каква заплата очаквам и аз казах че имам бивша колежка на която мъжа и работи като доставчик в Самекс(пак KFC)и докарва около 1500 лв на месец.Което е вярно.Та отчитайки че доставчик пък макар и с лична кола си докарва толкова би било редно мениджър да взима повече!Мацката която провеждаше интервѝто се разтърси!Много било!Викам и че щом са толкова реномирана компания(тя постоянно повтаряше че са велика фирма)би трябвало заплата от порядъка на 1500-2000 лева да не ги плаши!Още повече че имам огромен опит в търговията,мениджмънта и работата с хора и за да ме привлекат трябва да ми предложат нещо свястно като условия.Казаха ми че ще се обадят дори и да не ме одобрят.Не че ми пука защото се бях отказал вече защото осъзнах че фирмата е смешна,но дори не звъннаха един телефон от коректност.Явно очакват хора които са навити за 500 лева да се спукат от работа.Препоръчвам изобщо да не си губите времето с тия!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?