Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет
Подробна оценка от горски пътник
Здравейте!
Във връзка с една от последните обяви за електротехник ще бъда благодарен ако някой може да сподели какви са заплатите както и условията на труд.
Пише, че се работи на смени дневна нощна, с два почивни дни; плаща ли се извънреден/нощен труд, дават ли се почивки компенсации за натрупаните часове...
Откъм изисквания са поставили всичко, но за заплащане се мълчи, което не е много добре според мен.
Поздрави!
Работих преди 2 години във фирмата. Отношението на някои от висшето ръководство е отвратително. Гърбят те, като въобще не оценяват труда , който си вложил. Заплатите са средни за района и града. Не си заслужава да си пилеете времето там.
Подробна оценка от Tosh
Здравейте! Кажете нещо повече за хотела след като стана RAMADA. Коректни ли са като работодатели? Какво е нивото на заплащане?
Подробна оценка от мустафа
Отнася се за ДЕДЕМАН ТРИМОНЦИУМ ПРИНЦЕС ПЛОВДИВ с истинското си име БАЛКАН ТУРИЗЪМ СОФИЯ ЕАД -
Искам да ви кажа, че съм работил близо една година в тази фирма като висш управленски кадър. Първо заплатите са прекалено много ниски, когато нямат работа или хотела им е празен почват да дават неплатени отпуски. Не се учудвайте, ако получите в края на месеца половината си заплата. А платените отпуски не може да си ги взимаш ти, т.е когато те решат. Ако искате да вземете петък или понеделник абсурд не ти дават. През седмицата по един - два дена ти гърмат отпуските. През лятото на екскурзия или море не може да идеш - това го забравете. Управляващите са прости и доста от тях нямат висше образование. На входа и на изхода те претърсват като куче все едно че си крадец. Тонер няма, хартия няма и абсолютно нищо не се купува. През зимата не се пуска парно и с якета се седи. А през лятото климатици не се пускат и вътре в хотела става 50 градуса като сакото не ти разрешават да свалиш и си вир вода. След изпитателния срок почват да пишат доклади срещу теб и това го правят с цел да те уволнят дисциплинарно, когато на тях им е удобно. Всеки работи всякаква работа. Самия принцип на фирмата е да уволнява служители и тези, които остават на служба да вършат всичко. Менажерката по Личен състав има повече правомощия от шефа. На всичкото отгоре като си бил на работа от 9 до 17.30 ( 8 часа ) те карат пак да идваш на работа от 22 до 4 - 5 сутринта и отново да си на линия в 9.00 до 17.30. Като решат да те махат от работа , слагат два листа на масата - единият е за двойно споразумение, а другият за дисциплинарно уволнение. И в двата случея обещетение няма. Хич не се заемайте с тях, за да не си губите времето или ако сте интриганти или ви се забавлява с простаци може да опитате от свръх селящината.
Подробна оценка от Н
Първо здравейте на всички бъдещи служители на Дедеман Тримонциум Принцес . За краткия период в който бях в Тримонциум ще си изкажа мнението :
- работата : не е тежка работа според мен ( с изключение на времето окло баловете ) , но понякога ти поставят задачи който не трябва да се изпълняват от теб
- клиентите - общо взето добри хора , тук таме някой VIP , рядко нахалници
- заплащането - това което видях и чух - средно ниво , но сега около месец май имаше проблеми и хора напускаха ( управителка , бармани ) Осигуряват те на пълна работна заплата
- Шефовете - с тях нямах мнгоо общо , управителите - Т е страхотен , много точен , Р е строга но справедлива
- кухня - залага се на обслужване , по - малко на качество
- колеги : хубави , точни , помагат винаги във всяка трудност ( поне тези с които се запознах )
- отстъпки за персонал - мисля че храната беше безплатна в стола , след работа иамш шкафче и душ ( без да лъжа мизерия )
- САмо едно нещо ме притесняваше - собственичката на хотела - разказаха ми мнгоо лоши неща за нея от персонала
- Хотела е на чудесно място в центъра на град Пловдив
- леко бях разочарован от видяното вътре , но името работи за него
Общо взето мога да кажа че е място с плюсове и минуси , за да работиш там трябва да си търпелив , сдържан , малко инатлив и най - вече оптимист
Подробна оценка от
Сега хотела е с друг управител и може би нещата ще се развият по-благоприятно за новия шеф.До преди една година състоянието на хотела и персонала му бяха плачевни.Назначаваха се и се поддържаха колеги,които бяха в близки отношения от всякакъв вид с определени мениджъри,а такива дал господ колкото щеш.Много може да се каже за предишното ръководство,но надявам се новото да няма нищо общо със старото и да просперира този хотел-емблема на града ни
Подробна оценка от TRIMONA
Отлично местоположение, заплащане: ниско, уважение: горе долу, сигурност: почти никаква, никаква възможност за развитие, постъпват все нови неквалифицирани хора мислещи само зя ядене и пиене и от къде какво да си вземат(откраднат). Работната среда е просташка и на много ниско ниво.
Подробна оценка от electrified
абсолютно съм съгласен с второто мнение. хотелиерството е за хотелиери. мойте уважения към ..... - страхотен като човек, но не е хотелиер и много се води по свирката на ...... ..... пък е арогантно ..... дето ако си гледаше само финансовия отдел, щеше да е къде по добре.
заплащането е печално.
целия хотел седи и боксува на едно място от години, нещо което при един по добър мениджмънт, местоположението на хотела и най-вече легендарното име можеше да е къде по напред.
ама това е Костов навремето го е продал на турци вместо на австрийци или японци.
Подробна оценка от някой си там
Докато хотела е управляван от ..... и ......., няма да го бъде. Жалко е, но фактите са очевадни. А би могъл да бъде НАЙ-добрия.