Работих за тази фирма около година.Всичко беше наред до преди да реша да напусна и ада започна.Заплахи от работодателя Ради Дончев,че ще ме уволни дисциплинарно,не ми позволи да си използвам годишния платен отпуск...обижда работниците си!НИКОГА НЕ ЗАПОЧВАЙ РАБОТА В ТАЗИ ФИРМА!!!!!!!!!!
Подробна оценка от възможност
Започва се с устна уговорка с управителя Ради Дончев за определена сума..Плаща се с един месец назад, и започват удръжките-трябва да имаш 22 работни дни за да си получиш уговорената сума,ако ги нямаш си пускаш отпуска ,ако има много национални празници си прецакан отвсякъде защото не работиш и не можеш да си направиш 22-та работни дни ,но и не може да си пуснеш отпуска защото пък били национални празници.Почти всички се осигуряват на минималната заплата.Позволява си да крещи и обижда служителите.
Подробна оценка от
знаете ли че са изгонили този който е писал предния път-аз работя тук и сега го разбрах.а дали той го е писал се носят слухове но трябваше да има и изкупителна жертва нали така
тази фирма за нищо не става -не ползвайте услугите и
Подробна оценка от подчинен
Еколукс е най-лошото място на което можете да попаднете-казвам ви го от личен опит.Тук хората не значат нищо-те са некадърници,тъпи,женички.Тук те вземат за едно а вършиш друго,плащат ти мизерни пари за които не си сигурен дали ще ги вземеш.Уговорки с Ради Дончев не вървят-работниците не могат да избират какво да работят,а трябва да вършат всичко, което им се каже.Този човек се е кандидатирал за кмет на Казанлък-не го избирайте,моля ви!!!!!!!!!!!1
Привилегии,уважение....... никакви-тези думи са забранени.На хората им се говори като на малоумни .Това е не започвайте работа -ще ви се наложи да скубете фазани и падпадъци ,а може и друго.