Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Пощенска банка / Юробанк България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Околовръстен път No 260&markers=София,бул. Околовръстен път No 260

Пощенска банка / Юробанк България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 200 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 200


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Колкото и да се бъхтиш като магаре до припадък никога не е достатъчно и доволно. Липсват служители, не можеш да ядеш не можеш да излезеш отпуска защото няма кой да работи, оставаш до късно, всеки е претрупан с работа и е изнервен и си за всичко виновен. Който има самоуважение не издържа над всекидневното мачкане и унижение, остават само тези с дебели връзки и протекции, за които подритването не важи и са по-привилировани, за които има и издигане иначе за останалите простосмъртни това е мираж. Шефовете се държат все едно си терорист особено единият рапър с арогантно и унизително отношение, който дори орязва бонуси на служители на над 10г в банката, но не взема предвид недостигът на служители в клонова мрежа. Нямаш никаква защита и за всичко се оправяш сам защото всеки си има по-важна работа и си гони неговите цели. Нямаш право на мнение и желания единственото, което трябва да правиш е да работиш яко като послушно магаренце и робот. Постоянно се търсят служители и същевременно мисията и целите им са да си изгонят служителите вместо да се задържат и повишават. Да има бонуси, но бюджета е доста висок и трябва да правиш някакви вудо магии. Нечовешко и надменно отношение на ЧР и висшестоящите, просто за тях не си човек и няма никакво значение колко години и нерви си отдал на банката и то за неголяма заплата.


настоящ служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
-3

Здравейте,

В случай, че кандидатствате в ИТ дивизията на Пощенска, това инфо може да ви е полезно. Всъщност едва ли ще можете да кандидатствате преди есента, предполагам само
Работа има много, овиквания често, драматизации също. Не знам, как е по Бизнес звената, но тук при нас има напускащи. От повече от половин година, отделът е съставен от хора от Пощенска и ново-дошлите от Пиреос, които си търсят усилено работа, не че са и единствените, които го правят.
Хора няма достатъчно, по цял ден се занимаваш или с тикети и мейли, или ходиш нон-стоп по срещи. Поне за около два месеца станаха виртуални, но като че ли се увеличиха.
При нас има галеници, на които им се увеличават много заплатите, при това по няколко пъти в годината, чувам за разни пичове, дето не са в нашето помещение, а в една по-малка стаичка че взимат почти по 2 на мен и колегите ми, а не бих казал, че са на по-висока длъжност или знания, има също така и парашутисти. Повечето колеги са ок, има и някои, които тотално не знаят, какво правят, което доста дразни, особено, когато става въпрос за връзкари и не можеш да си свършиш работата.
Заплатите, като за Банковата сфера, мисля че са на средно и малко над средното, по клоновете си нямам идея, но там май са ниски, даже не знам как стоят. Офиса е опън спейс, сега не знам дали ще го преработят поне малко. Почти цялото ИТ е в няколко огромни зали. Започвам с тази при CIO Васил Панчев – човека си разбира, има опит с Банките, проблема е че обича да мачка хората, особено ако усети, че са зависими от заплатата си, понякога и с нервите си има проблеми, но за неговата позиция и постоянен натиск е може би нормално. В помещението са няколко шефчета, инфраструктура, Десктопи, Server Group и т.н и т.н. Има работливи мравчици, има и почесващи се от време на време, но работа си има доста, често се изисква да останеш извън работното време. Овъртаим се плаща, понякога обаче вече забравяш, че си имаш семейство.
Съседната зала, са главно т.н ПМ-и, ходят по срещи и ни викат най-вече нас, че без нас са за никъде. Има и други в тяхното помещение, примерно като изтече лиценза или трябва да преподпишем нещо. Ей там беше най-големия парашутист – Стефан Станчев, близки приятели с Васил Панчев, като само го гледах, как нон-стоп ходи до кабинета му, да получава мъдри указания, ама нонстоп. Стефчо, както всички му викаха, не ставаше за тази работа, ама никак не ставаше. Бяха го сложили за шеф на ПМи, всичките договори и бюджети и беше отгоре на над 15 човека. Изкара около 9 месеца, преди лично изпълнителната директорка П.Д. да се обади на Панчев и да го махне. От днес за днес, ще остане в историята, като човека, който си чати нон-стоп по време на срещи, плюе и храчи, бъркането в носа също. Бил съм пращан на няколко срещи с него и това НЯМА как да не ти направи впечатление. Понеже си работим с колегите му, те казаха, че това наистина е нон-стоп при него. Държането му беше като на тиинейджър, нещо не беше съзряло момчето, опитваше се да е напористо, ама нон-стоп беше в кабинета на Панчев за указания. Той е вече в историята, много хора напуснаха заради него, когато си говоря с колегите от там, всички казват, че е било твърде късно изгонването му. Не е хубаво да се пише за колеги така, но той беше особен случай. Имаше само една колежка с джуки, която беше добре при него, ама тя е с джуки, а ние не сме. Хората, които бяха докарани от Стефан, са си все още тук, ама не им стана приятно.
Стига толкова, че стана малка драма и трябва да се довърши спешно нещо, ще се включа пак и за другите колеги!


бивш служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
3

Преди време като служител на банката винаги ми е било интересно как една колежка СББ от НДК постигаше неестествено добри резултати в сегмента и в крайна сметка какво всъщност в последствие разбирам, сега вече е управител на бизнес център, живее на семейни начала с Недко Начев който е шеф на малкия риск и бивш главен експерт в отдела но въпреки че са в адски финансов конфликт на интереси никой от шефовете не им казва «копче» по темата.
Негласно всички в банката знаят за свързаните лица и по-предприемчивите както и тези които имат материален интерес насочват по-големите си сделки към въпросната колежка за да са сигурни в нейното последващо одобрение.Недко Начев е близък с Цветан Янев който е шефа на продажбите, съответно той одобрява подходящите цени и параметри, кредитна администрация обработва с повече страст документите за да остане доволен клиента и така всички по веригата са щастливи но най-вече се ражда легендата за успеха.
Мисля че ако се направи една инвентаризация на сделките за периода на връзката на свързаните лица ще излязат много интересни одобрения не само на НДК но и на други толерирани региони в банката.За съжаление в управлението на този сегмент няма нищо професионално,там е и основният хаос, преди и сега, затова и много качествени колеги напуснаха банката а други са на път да ги последват и накрая ще останат избраните и по-младите които все още вярват в идеали.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз съм в Моменто от миналата година и мога да ти кажа, че съм като другите служители на банката. Взех си 13-та заплата а пък си мислех, че няма да ми дадът, защото бях още в началото. Тук разправят, че понякога има и 14-та ама тази година не знам дали да се надявам в тая криза. Отпуската е 25 дни и хубавото е че е задължителна две седмици накуп и всичко да изчистиш. Мултиспорта е малко скъп 40 лева е и си го плащаш сам, но останалите неща са ок като цяло.особено ако попаднеш на читав началник, аз не мога да се оплача. Обаче имай предвид че таргетите са много големи и няма да можеш да си почиваш и да се скатаваш което не е проблем защото колкото повече продаваш, толкова повече пари взимаш.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Викат ме на интервю в Пощенска банка за тези центровете Моменто – според една позната се изкарвали добри пари там, сестра й е в мола на Стамболийски и аз затова си подадох документите. Някой знае ли по-подробно как е заплатата ако има процент колко е от цялата заплата. Аз ще ги питам на интервюто, но исках малко по отрано да имам инфо. Също така чух, че тези на Моментото нямат привилегий като в клоновете, с тринайсета и четринайсета заплата и даже не се водят официално в банката – вярно ли е това и ако е така да не ходя въобще да не се занимавам.


39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

И аз съм настоящ служител! И нямам проблеми нито с колегите, нито с комуникацията с шефката си. Разбира се, и с изпълнените на служебните си задължения, които не бих нарекла „малко“. Вероятно съм била присъединена към екипа на „любимците“, без да разбера. Единствения ми проблем е с нивото на заплащане, но… приела съм го.
А сега сериозно: с какво ти помагат едни грозни лични нападки, които нямат нищо общо с истината от човек, който е бил освободен в изпитателен срок поради несправяне със служебните си задължения, да не кажа поради пълна некадърност? Дали екипът е сплотен е видно за всички в банката, които ни завиждат за приятелските отношения и хубавата атмосфера и съжалявам, че теб никой не те хареса – а не че не харесваме или уважаваме Силвия! За професионализма ясно говорят резултатите, наградите и признанията и това е видно от всички. Но ако някой не успява да учи, да се развива и да се справя с професионалните си ангажименти, едва ли неговият ръководител е виновен. От мен толкова по темата.


настоящ служител

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Настоящ служител в маркетинговия отдел в централата на компанията и съм потресена меко казано. Търся си усилено нова работа. Шефката на маркетинговия и ПР отдел Силвия Костова е изключително злобна жена,която използва всеки един удобен момент да те унижи, да ти се развика по един много унизителен начин.Позволява си държание, което нито отговаря на позицията й, нито на професионализма, който претендира, че има. За всичките си години трудов стаж, толкова злоба и жлъч събран на едно място не бях срещала. Прави забележки за абсурдни и дребнави неща, които като цяло нямат нищо общо с работния процес и често си позволява да крещи все едно си й дете. Инфантилна до мозъка, явно се бърка, че сме й децата. Няма дори елементарни познания как да ръководи екип и да възлага задачки, защото не може да обяснява, говори с половин уста и после си мисли, че има добри ораторски способности и как не сме я разбрали. Има си любимци и често прехвърля повече работа на останалите съвсем преднамерено. Често след като е възложена задачка те пита защо всъщност го правим, за да може да защити мнението си пред шефовете, ако те са изразили съмнение, а и защото самата тя не помни, защо ги е възложила. Атмосферата е изключително тягостна и това отношение търпят всички колеги, които щом се обърне и почват да говорят зад гърба й. Самата тя го прави със CEO-то на компанията Петя Димитрова и постоянно изнася техни разговори пред екипа, често с подигравателна цел или прави снимки по време на работните си среши и ги коментира във вайбър групата. Това не само не е професионално, но и добавя изключителна негативна атмосфера като цяло. Няма никакво обучение,с в същото време има голямо текучество на екипа. Тежка и тромава система, в която никой не желае да те обучава, но ти трябва да знаеш всичко предварително. НЕ препоръчвам на никого да започва работа там. Просто, не си заслужава да търпите унижение за каквито и да е пари. Особено от човек, който е некадърен и агенции и екип движат отдела. Между другото и всички агенции, с които работим са пропищели от работата си с нея. Зъл човек, няма как да изгради успешен и сплотен екип за съжаление. Благодарение на работата на агенциите, с които работим се прикриват доста гнили неща в отдела като цяло.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях извикана на интервю за работа като консултант на клиенти за дигитални услуги. На интервюто първото нещо, което ми беше дадено, докато все още изчаквах другия кандидат беше тест по математика. Стори ми се странно предвид, че позицията е основно за работа с клиенти, а не пряко свързана с финансите, но го приех като част от изискванията им, все пак става въпрос за банка. След теста бях извикана при двамата интервюиращи - мъж и жена, крайно нелюбезни и държащи се към теб все едно си виновен за нещо ученик на изпит. Започнаха да ме разпитват изключително подробно за предишната ми работа, защо съм напуснала и дали няма вариант да се върна пак там, защо имам прекъсване в трудовия ми стаж от няколко месеца и още много други въпроси, които няма нужда да уточнявам, почти не давайки никаква информация за себе си и предлаганата от тях позиция, условия, заплащане и работно време. Докато течеше разпита от въпросната госпожа, мъжът до нея мълчеше и слушаше и най-накрая реши и той да се включи като все пак даде някакво разяснение какви ще са задълженията по съответната позиция, като от тонът му си личеше, че от мен се очаква вече да съм експерт и да знам в подробности всичко за тяхната банка, като ми беше казано, че поне от "обща култура" трябва да знам всички възможни видове кредити, дигитални банкови услуги и т.н. Няколко пъти се опитах да ги попитам дали предлагат обучение за позицията като така и не получих отговор на този въпрос.
Цялото им държание беше крайно надменно и неуважително и те карат да се чувстваш все едно си по-нисш от тях.
Не си хабете времето освен ако не искате вместо интервю да бъдете подробно изпитвани като в училище и то по най-неуважителния начин.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До всеки кандидатстващ:
Когато отидете на интервю ще бъдете оферирани да започнете работа в клона Дондуков-София. Защо ли ? Защото там за 1 година има текучество от около 15-20 нови служители, които ако издържат над 10 дни са герои. В този офис цари една ужасна колегиална обстановка. Зам.-управителя на офиса е там, за да Ви скъса всички нерви, да Ви обиди пред клиентите колко тъп сте в нейните очи и как нищо не става от вас. Имате желание да се преместите в друг клон ? Хаха, никога няма да Ви преместят. Ще си седите там докато не напуснете. В клона работят служители от 10 години и са направили една повече от токсична обстановка за нови служители, в която няма да оцелеете. Имам предвид следното: на първият ми работен ден там, никой не знаеше, че аз отивам на работа. Бях като изненада за всички. Управителя на офиса разбра, че има нов служител след 3 седмици от назначаването ми, не защото е в отпуск или болничен, а защото не и дреме. След като започнах работа за съжаление моята баба почина и аз не бях на работа два дни, разбира се с документ за това. Тогава регионалния мениджър Ивана ми се обади и ми каза- кви са тия глупости искаш да те махна ли .... Това е изключително жалък човек и това ще бъде един от шефовете ви. Ще я видите на интервюто, тя е тази която ще си пише на лаптопа по време на интервюто и ще ви говори пренебрежително без да откъсва поглед от важната работа на лаптопа и. Пожелавам Ви успех и мноооого мнооого здрави нерви.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ще изкажа моето много обективно мнение като бивш служител. Работих като ЕКО в мобилен екип , което е заместване и постоянно работиш в различни офиси от повереният ти регион. Заплащането е 1400 лв Бруто , като има 13та заплата Декември и 14та заплата в Май , което си е плюс и не във всяка фирма го има. Заплащането за другите позиции като ЕКО , ЕИБ, СОК е още по-смешно и ми е жал за хора с образование как седят и си губят времето в такава токсична среда. Като колеги както навсякъде има готини и много компетентни и с желание да помагат , но по-голямата част са с мания за висота и кой от кой по велик и знае повече . Системите за работа са доста мудни и две на брой , който с която му е по-удобно да работи , което е малко каша според мен и не е правилно. В централата те обучават на базови операции и процеси и като идеш в клона - осъзнаваш колко тъп се чувстваш и нищо не знаеш. Може да се научи доста , но с мъки, досаждане, много питане по различни колеги. Бавни процеси на работа , клиентите те плюят постоянно и на никой не му пука и всеки ти вика ЧАКАЙ , а ти си пред клиента и висиш и нищо не можеш да направиш освен да чакаш някой да те съпортне , който е зает с още 10 неща и когато му дойде времето.... След 17ч като затвори клона ,някои колеги нямат личен живот и започва един лаф и едно бавене и тръгването понякога е в 17,30 и чак до 18ч сме седяли да си чешат езиците за да ти кажат чао приятна вечер и те си седят още... Докато се развиеш и искаш нова позиция - шанс няма да мръднеш . Като пуснеш молба за напускане , звънят от къде ли не да те питат , защо, какво , как и оферират . Жалко защото аз като кажа чао значи чао и ми стана още по тъпо , както се казва " От вратата да ме върнат обратно". Има соц придобивки , мултиспорт, ниски лихвени проценти за служителски кредити- 1,5% и после роб до живот защото ако напуснеш става на условия за клиент.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?