Подробна оценка от к.
Здраввейте, някой има ли инфо за позицията Експерт здравно застраховане. Заплата, работа, отношение. Благодаря предварително.
Подробна оценка от Уника = лайна
Никога не постъпвайте на работа в тази абсурдна фирма. За услуги - който е решил да ги ползва по - добре да бяга надалеч. Измамници и половина. Пари от тях няма да видите. Престъпна фирма с тъмни сделчици. Няма да е лошо НСБОП да ви направи една визита.
Подробна оценка от Иван
Не започвайте никога работа в Уника.
Подробна оценка от vatreshen
Стоя тук само заради кредите си, иначе до момента да съм се омел. Колегите са ужасни, подли двулични и завистливи дребни душици, като започнеш от оня кавалджиклиев и минеш през дребния пекинез генчев и техните подлоги като митю каското, на генчев гъзоблизката. Няма да стигне мястото за да напиша всички. така че много внимавайте ако сте решили да кандидатствате за работа.
Подробна оценка от тодор тодоров
Искам да попитам каква е заплатата за новопостъпил служител без никакъв опит на 19 години в отдел ликвидация ? като попитах каква ще е заплатата ми отговориха ,че като за млад човек е много добра :D
Ако някой има представа моля да ми оговори ! :)
Подробна оценка от на по добра работа
Е дойде време и аз да драсна някой ред.След 3 години в Уника.Пиша специално за Административния център, пълно безхаберие и наливане от пусто в празно.Ама ако иската да взимате по 560 (чисто) лева заплата давайте и бъдете сигурни че от тая заплата няма да мръднете.Вярно ако сте послушни ще получите и една коледна и една великденска,но само ако изтърпите:оставане след работно време,работа в събота ,два пъти в годината слухове за съкращения,вечно следене и подслушване на разговори и компютри,поощряване на интригантство и доносничество,и шефка със средно образование от квартал Конски дол,гр.Мадан, Източни Родопи.Последното го пиша за хората с висше образование за да не се чудят като постъпят защо има негативно отношение към тях.(Мойте уважения към жителите на град Мадан.)Иначе парите вървят горе долу така пиша със всички премии средно месечно 630-служител,Началник отдел-1200,Началник дирекция-2000,Разбира се в тази разценка не влизат длъжноста човек на еди кой си,а такива има доста.Това го пиша само за длъжностите Архивар и Администратор и колцентър.В подкрепа на мойте думи ще кажа че за последните 6 месеца са се махнали 5 човека, включвам човека написал предният пост който за мен е много точен,а за последните 3 години около20 човека включително и 4 началника..А на онези които ще кажат че хвърлям кал без да имам основание ще кажа че вече съм си намерил доста хубава работа с далеч по добра заплата и където оценяват знанията и опита ми.
Подробна оценка от Никсън
Искам само да кажа ако има хора, които търсейки си работа видят обяви за административни дейности в Застрахователна компания Уника, просто да бягат надалеч (особено ако са Архивар или Администратор на данни или Кол център). Заплащането е обидно малко, натоварват те с работа извън работно време, доста чест може да е наложи да работиш и като хамалин и като цяло отношението е под всякаква критика. Шефката на отдел Бизнес оперативен център и на архива не знае на кой свят се намира просто не се подлъгвайте по измамно хубавият офис на България.
Подробна оценка от Мария
Здравейте,
какво ще кажете за позицията ЕКСПЕРТ В КОЛ ЦЕНТЪР, каква е работата, какво е заплащането, на смени ли се работи или на пълен раб ден. Благодаря за споделените мнения.
Подробна оценка от Деси
Уника за нищо не стават! Високи цени, нямат мобилна група, централата им е в Пловдив и изобщо не са на ясно тия за какво става въпрос, не знам кой се застрахова там! Мен лизинга ме беше задължил, но колата ми вече е прехвърлена на мое име и това е последната ЗК в която бих се застраховала отново! Страшно съм недоволна!
Подробна оценка от Ani Brezalieva
В тази фирма,работят служители,които изобщо не са наясно с нещата които вършат..В полиците които представят не става ясно какво точно поемат,в крайна сметка поемат нищожни %-ти от сумата,която си платил за дадена услуга!С две думи-непрофесионално и некоректно обслужване.Дано скоро да внесат по-голяма яснота в полиците,които се предоставят на клиентите им,също и прозрачност в това,която изплащат.