Спортни магазини Умбро /img/frontend/nomap.png"

Спортни магазини Умбро

Точно 4 дни издържах в този скапан магазин и избягах с писъци. Първо системата им на работа е под всякаква критика всичко се запосва на хвърчащи листове абсолютно всичко каква стока идва, какво се е продало касовите бележки се вадят от касов апарат като в стара бакалия. Второ спестовността е най-важното за въпросния господин там се спестява от всичко включително и от пари за кърпи за почисване магазина се почиства със стари тениски, а на някой обекти дори с боксерки.Трето няма регламентирани почивки и една сърдита лелка Цецка звъни за да те пита колко пъти си излизал и да ти напомни че за всяка цигара глобата е 10.Предполагам че повечето са запознати със законите за почивките така че няма да изпадам в подробности в общи линии излизаш от магазина когато и за колкото те ти кажат. Четвърто получаваш заплата за изработените, коеото значи че ако господина и гореспомената сърдита лека решат да работиш по малко по определени от тях причини може и да не вземете и минимална заплата.
Ако сте се насочили на там не си губете време само колегите са готини но нямате време да се опознаете тъй като малко са тези които издържат там.

Всичко което прочетох тук е самата истина. Нямам думи за тази фирма магазин умбро на витошка ужас. За 26 работни дни дават заплата 400лв а уговорката е за 550лв и като питаш какво става защо така,отговора  е "емии няма работа" Плус това закъсняват със заплатата по 1 месец. Само дето човек изхабява толко много нерви. А пък върхът е като  вместо пари ти платят с дрехи захабени,защото видиш ли ти си виновен за тяхното състояние и сега вместо заплата ще вземеш тях. Не се лъжете да ходите там.

Здравейте,прочетох коментарите за въпросната фирма и даже се чудя защо са толкова малко,ако всеки който е прецакан от тази фирма и управителката Цецка беше написал поне един ред,едва ли щяха да си намират още шаранчета за работа. Просто на хората не им се занимава,а трябва. Нещата с две думи са следните: Работи се 26 дни в месеца за заплата 500лв.(на интервюто кават повече,това е лъжа) Не може да се почива събота и неделя. И големия проблем започва с ревизиите който се правят постоянно и лъжите,че липсват многоо неща, разбира се започват да взимат от заплатите( заплати който закъсняват с цели 2-3 месеца). Постоянно уволняват хора на който после не изплащат заплатите и управителката се крие. Ако пък решите да напуснета,нещата пак стоят така,няма да вземете никакви пари. Дано приди да се решат да отидат на интервю хората влязат и прочетат. Не се захващаите,дори много да сте го закъсали,то смисъл от тази работа няма,като не ви се плаща.

Хора,всичко написано тук е самата истина.Не се подлъгвайте по първоначалното отношение към вас(недай си Боже се хванете на хорото),всичко е с цел да ви замажат очите.Постоиш ли малко виждаш за каква "мизерия" става на въпрос.Нищо не е като хората,нито колегите са като колеги(е винаги си има изключения 2-3 човека),нито шефовете са като шефове.Висиш по цял ден(по 10 часа),правиш 24-25 работни дни и накрая ти дават някаква заплатка от 400 лв с обяснението-"Еми,то сега така....,нямате работа,ама нали другия месец сигурно ще има... и ще се увеличат..."!НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!!Заплатите там не се увеличават,ТЕ НАМАЛЯВАТ(но това естествено не се казва).Започваш УЖ на "твърда заплата" първия месец,ама и тя е толкова твърда....Затъваш все повече и повече....

Няма да кажа нищо по различно от това, което се пише до момента. Не знам вие може и да сте получили поне някакви парирно аз за 30 работни дни, "управителката" Цецка ми каза,че нищо няма да получа,защото разбираш ли не съм спазила срока на предизвестие. Голям смях, кой го казва,те нали спазиха всичко и са толкова изрядни. Като ми го каза това направо ми идеше.......Какво да кажа,хора четете коментарите, ако на другите места си пишем просто ей така тук всичко е истина, не се прецаквайте много ще съжалявате. Аз не знам след толкова много оплаквания как нищо не са им направили на тези,ами продължават да експлоатират хората. Това никъде го няма

Много сте прави хорааааа!Който се усети навреме,избяга и евала за това!Тук няма бъдеще,няма накъде да се развиеш!Просто не им се връзвайте на глупостите и обещания,всеки може да обещава,но като се стигне до изпълнение....нямат равни

Само дето си изхабих нервите като отидох до прословутия магазин "на интервю".В обявата пишеше,че CV-та се приемат на място в магазина.Много се чудих да отида ли,но влязох.Просто смешна работа."интервюто" се състоя насред магазина срещу отегчения персонал и между клиентите.Една намусена лелка те пита какво си работила и те гледа все едно пари и искаш.После ти казва,че ще се обади ако "те хареса".Ама какви са тия смешки,бе!Аз съм с висше образование,имам 3 години стаж като продавач-консултант и не ми стига това,че друга работа не мога да си намеря,ами и някаква,която може би не знае как да се държи с кандидатите,камо ли с клиенти,ми провежда "интервю"насред магазина.Всяка една уважаваща себе си фирма,би провела интервюто си поне в склада.Смешна работа.

Много се радвам, че попаднах на форума - преди интервюто :) Всичко казано тук е напълно вярно - аз все пак отидох на интервюто, да за се посмея . Беше пълна пародия - условията са доста неясни, работното време е ужасно , изобщо ........ Отново благодаря на хората тук , а на тези, които ще видят това- истина е , не си струва , насочете се към друго място :) Успех !

Хора, не се лъжете - на този магазин му е практика да не плаща на работниците. Забележете, че всеки месец пускат обява в джобс.

Бях там на импровизирано интервю, на което една женица ни разпитваше 5-6 души. Беше малко съмнително.....Защо ли ????? Та тя се съгласи всичките да почнем на пробен период от 2 дни, в които да преценим дали ще харесаме работата, нямаше претенции относно опит, комуникации, умение за работа и т. н. Работната заплата била 600 нето за първия месец, после било на изработени часове!!! Така и не ми стана ясно колко часа трябва да работиш за 600-те лв. Гнила работа ми се вижда! Не се връзвайте по-добре!!!