Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ариста-2 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Ариста-2 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


клиент

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
0

Моето мнение е че служителите на тази компания са неудоволетворени и ниско платени съдейки по отношението спрямо клиентите. Наскоро бях в магазина който се намира в ТЦ Боила. Занимавам се с изработка на бижута и ходих да търся един 3Д гел...както и да е ... Първо продавачките бяха изключително нелюбезни,некомпетентни (спрямо моето изкуство) , а да на говорим че едната от 2 -те ме гледаше и следеше така сякаш съм някакъв клошар и съм дошла да крада. Съжалявам да го напиша тъй като в този магазин наистина видях неща които ме зарадваха,като например материалите на "Пардо" и т.н.  Наистина е много неприятно да влезеш в един хубав магазин и да се срещнеш с такива мрачни и неотзивчиви хора , което за още по - голямо съжаление не е само там , а почти навсякъде.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Браво на "много разочарованата"!Като се дава мнение обаче,добре е то да почива на факти!
1.При назначаване,както навсякъде има договаряне м/у работник и работодател.Няма обещания,има изисквания към Работника,който или ги приема или не.
2.При това договаряне точно и ясно се определя възнаграждението,което е твърда заплата+процент от оборота определян по проста и точна формула-известна на работника.Твърдото възнаграждение не се различава от нивото на възнагражденията в подобни фирми,а само за 2008г. увеличението му е с 26% спрямо 2007г.
3.Клиентите ни-това са всички професионални художници и хора,които се занимават с изобразително изкуство.Ако един Енчо Пиронков,един Андрей Даниел или Греди Асса или всеки един от българските художници са хора с "с психични , или с физически заболявания ",то "много разочарованата" просто си е сбъркала професията-трябвало е да стане поне психоаналитик-при толкова много и известни клиенти просперитета и благополучието й е повече от гарантиран.А да наричаш подобни хора на изкуството "РАЗНИ ТАПАЦИ И КОНТЕТА КОИТО СА ВИ РАЗКАТАЛИ ФАМИЛИЯТА С ИЗИСКВАНИЯТА И ОБИДИТЕ СИ,ЗАЩОТО СА КЛИЕНТИ"говори достатъчно красноречиво за интелектуалният багаж и възпитание на"много разочарованата".Става кристално ясно и друго,че подобни елементарни хора просто не са си били на мястото в подобна фирма.Тяхното място е на село,на нивата или при кравите,които нито страдат от психични заболявания,нито ще им "разкатаят фамилията с изисквания и обиди".


шубе го/я е и не казва!

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
0
Работна среда
-5

За съжаление в началото започваш с много обещания , които в крайна сметка не се сбьдват. Заплащането е нищожно и е обвързано с "постижения" , които е не възможно да се постигнат . Работната среда - клиентите са или с психични , или с физически заболявания , колегите са принудени да се дебнат един друг и в повечето случаи да сплетничат за другите . местоположението е горе-долу - според това дали ще те пратят в центъра или на края на града . колкото и да се опитваш да постигнеш нещо винаги си прецакан - щото не си направил еди какъв си оборот и съответно нямаш бонус . минаваш много интервюта и , ако те изберат минаваш на интервю при шефа - бившо ченге - сами си правете заключения .ако си в централния магазин трябва да внимаваш да не срещаш шефа нервен - щото " всички са боклуци и мижитурки , путки и т.н." . НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОЙ ДА ХОДИ ТАМ , АКО НЕ СТЕ ЧЛЕН НА СЕМЕЙСТВОТО ! АКО НЕ ВИ НАПСУВАТ , ТО КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ЗАПЛАТА ЩЕ ВИ СЕ ДОРЕВЕ , СЛЕД МЕСЕЦА ,В КОЙТО РАЗНИ ТАПАЦИ И КОНТЕТА СА ВИ РАЗКАТАЛИ ФАМИЛИЯТА С ИЗИСКВАНИЯТА И ОБИДИТЕ СИ , ЗАЩОТО СА КЛИЕНТИ ! КОГАТО ТРЪГВАТЕ ДА НАПУСКАТЕ ИМАТЕ 3 МЕСЕЧЕН СРОК !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?