Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Юроком 2000 https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ж.к. Никола Габровски 1&markers=София,ж.к. Никола Габровски 1

Юроком 2000

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


представител на управлението

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
3

Заплащането се подобри значително в последните две години, след като откриха, че за без пари нито стоят кадърни кадри, нито могат да бъдат преоткрити такива. Има какво да се желае, не може инженери и продавачи, да имат съвсем малка разлика с общите работници, които пък най-накрая, получават сравнително адекватно заплащане.

За уважение, дума не може да става, щом не си от богопомазаните. Шуробаджанащината е на криминално високо ниво и ако има правилно оценени хора, извън семейния и приятелски кръг Чобанови, то те се броят на три пръста.

Както е писал колегата Иванов, привилегии има, но само за някои, отново от същия този кръг.

Ако не убиеш някой или не откраднеш нещо и си сравнително адекватен, можеш да си напишеш името правилно на ръка, то ще имаш много добра фирмена сигурност. От една страна е добре, защото можеш да се закрепиш и ако си кротък да разчиташ на фирмата. От друга страна това убива мотивацията на кадърните кадри, гледайки капацитети, които видно не стават за нищо или са ставали, но скатават от сутрин до вечер, обядват по 2-3 часа а през другото време пушат тежки цигари. И накрая става един порочен кръг от тупани, които гледат да стане 17:30 (работното време е до 18:00) и да си бият камшика. За съжаление, малко са хората, на които им се работи, още по-малко са тези, които си заслужават заплатата. Накрая се получава "болен здрав носи".

Натоварват се само тези, които все още им се работи, на другите се спускат задачи, колкото да не заспят, подаряват им се топ фирми (които да трупат оборот), а сестра им и управителя на фирмата осъществяват повечето сделки, за да има бонуси на края на месеца. По-голямата част от търговците, разнасят фактури и протоколи по фирмите, отчитайки в графиците си, за успешни бизнес срещи. Разнасянето на календари и тефтери, също е една от най-активните задачи на кръга Чобанови. Затова, не може да става и дума за натоварване. Ако си скатавка в склада, никой не разчита на теб и не те търси, по-добре да спиш под някой стелаж, от колкото да объркаш нещо. За продавачите е същата история, ако сте красива жена, веднага ще ви обслужи с най-голямата усмивка един плешив чичко, но ако не сте евентуално ще ви приветства една намръщена физиономия, която отказа доста голяма част от по-малките фирми, които пазаруваха в магазина. Натоварването там е на същия принцип, който има желание за работа, го натоварват с куп странични задачи, другите си редят пасианс и чакат да стане 18:00... Е поне, не си тръгват по-рано.

Потенциала на фирмата е под всякаква критика, по чудо имаме работа. Дали името или връзките на собственика, не знам, но всички фирми се оплакват от обслужването и компетентността на служителите. Това е едно нещо, което не мога да разбера и до ден днешен, но се радвам, защото заплатата ми зависи от това.

Местоположението е на страхотно място, стига да не те командироват в Чепинци.

Колегите са страхотни, винаги могат да ти забият ножа в гърба, дори без да имат някаква цел или облага, просто за спорта. Интриганството е на толкова високо ниво, че едва ли има фирма, в която да е по-голямо. За клюките да не говорим, и FBI и CIA, биха завидели за възможностите на персонала.

Работната среда бива, не е студено дори в склада. Склад, магазин и офиси са доста странно структурирани, но се свиква. Има и офис в Студентски град, в който служителите му само господ знае какво точно и кога го вършат.

Като обобщение, във фирмата има останали хора, на които им се работи, но са малко. Много такива си тръгнаха или бяха принудени да го направят. Скатавките, интригите и шуробаджанащината са водещ фактор, ако искате да се развивате без да сте роднина или приятел на фамилията Чобанови, много трудно ще стане. Прост пример, от склададжия, през продавач, до координатор в офиса, за по-малко от година... Един единствен такъв кадър, отново близък до вече небезизвестната фамилия. Има само един кадър, далеч от тази фамилия, който е пробил с работа и все още е работник, въпреки, че раменете му са притиснати до земята от работа. Един за цвят...

Защо стоя ли? Защото имам привилегии и добра заплата и не правя кой знае какво. Трън в очите на велможите!


настоящ служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-2
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
-2
Работна среда
1

Заплащането е задоволително. Но за някой. Свободно време рядко има, но пък привилегийте не са малко. Пак за някой. Потенциалът за развитие е огромен. Но хората ги мързи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?