Боклук фирма.За нищо не става.
Не плащат.Работиш постоянно.
Само за съд.
Подробна оценка от Poredniq
Kакто казаха и други колеги в мармет нямаш никакво мнение за каквото и да е питаш за увеличаване на работната заплата и ти отг "дай другия път ще говорим" и така докат не те уволнят или те накарат да си заминеш. Работиш много скъсваш си гъза от работа и за да разбереш че ромите взимат повече от теб....Съвет към ВСИЧКИ, който иска работа гледай само да не е в Мармет. Идваш с нормално финансово състояние след няколко месеца вече си на прага на бедност това не е работа това е гавра с хората.
Подробна оценка от бастуняга
с две думи-МЪРШИ ОТ КЛАСА.ПО СКАПАНА ФИРМА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ.КОЙТО Е РЕШИЛ ДА ПОЧВА РАБОТА В МАРМЕТ ДА СИ ОПИЧА АКЪЛА И ДА БЯГА КОЛКОТО МОЖЕ ПО НА ДАЛЕКО.В ТАЗИ ФИРМА КОЙТО ПОЧНЕ РАБОТА САМО МОЖЕ ДА ЗАГУБИ
Подробна оценка от бастун
С това мение искам да помогна на всички млади колеги, готвещи се да започнат в тази фирма (казвам млади, защото на по-опитните би трябвало да е ясно за какво става дума). Опичайте си акъла на време, за да не загубите прекално много ценно време в извършване на хаотични несвоиствени дейности, определяни от фирмата като инженерни позиции, за които разбира се има куп изисквания. Изпитвам облекчение след като си написах молбата.
Подробна оценка от някакъв бастун
Наистина прекалено много обещания и всичките напразни..В тази фирма ако умееш да лавираш и да се измъкваш от отговорности, ще си добре. 3-те изречения, които трябва да владееш като кадър в фирмата: 1.Той така ми каза. 2.Аз нищо не знам. 3.То така беше.... Ако наистина покажеш, че можеш да работиш това неизбежно довежда до огромен обем от работа с който те затрупват и ти гледат сеира, чакайки да намериш решение (колегите). Хората които работят там са наясно с цялата система и ако искаш да се луташ правейки нищо смислено ще ги слушаш и ще си вземаш заплатката. Има на какво да се научи човек и то доста полезно, което можеш да приложиш навън вземайки хубави пари. Разпределението на задачите за деня е под всякаква критика, разбираш какво трябва да правиш към обяд, защото вирее некомпетенция за справяне с времето и обема от работа, зададен от различни инвеститори и подреждането му по важност. Среднощните АВАРИИ са нещо ужасно, особено когато си част от екипа отговорен 24 часа 365дена за половината България. Заплащат се(тези през нощта и в неработно време), но това се случва след месеци и сумата се определя незнайно как, но е възможно да бъдеш "пропуснат" и да си искаш парите. Проблем също може да са и някои колеги от Добр*ч, мислейки се за върха на пирамидата и давайки некомпетентни мнения през цялото време. Интриганти, клюкари и хора без елементарно възпитание, без колегиално отношение, необяснимо алчни и завистливи, инфилтрирани в фирмата от себеподобни. Успех на бъдещите служители, вземете максимално много знания(защото има какво да се научи !!), изтърпете всичко и се реализирайте на по-добро място. Поздрави.
Подробна оценка от tarikatche
една от най-долнопробните фирми които могат да съществува в България.Работа много,не се прибираш в къщи по цели месеци особено ако работиш в София.Заплатите се бавят с по 2-3 месеца.Като напуснеш (като те изгонят) това което трябва да получиш като заплата и командировки потъва в дън земя
Подробна оценка от ТРОПЧО
Заплащане: никакво, гледат да получаваш колкото се може по-малко. Ако не отидеш да се молиш и просиш за повече пари, никой няма и да се сети за теб.
Уважение: никакво, шефът е краля слънце, синчето е принца, останалите са роби. Е ако си роднина, може и да получаваш малко уважение.
Привилегии: никакви
Фирмена сигурност: голяма, защо да те уволняват, когато работиш много за малко пари.
Съотношение работа / свободно време: никакво, не се знае утре дали няма да трябва да ходиш на работа, не можеш да планираш нищо.
Потенциал за развитие: има какво да се научи, но май най-добре това да се ползва в друга фирма, в тази смяната на позиции става много трудно
Местоположение: добро е, има къде да си оставиш колата
Колеги: има 2 типа, такива на които може да се довериш - печените и останалите - клюкарите. За 1ви път виждам на едно място толкова мъже клюкари. Тук подмазвачеството и снасянето на шефа е много добре усвоено, така че ако идва някой нов, трябва много да внимава в началото.
Работна среда: важи казаното по-горе, то колегите правят работната среда.
Подробна оценка от ТРОПЧО
Хей ЧЕБУРАШКА- ти за коя фирма говориш ? Май не е за МАРМЕТ.
Уважение-такова нещо няма там(колкото и както и да го свършиш се е малко , и ще се появи някое "специалистче" да ти обясни как стават нещата ).
Квалифицирани кадри -къде ги видя !!!
И защо закриха форума на фирмата-след две мой откровенни мнения(май ги настъпих по мазола) ?
Подробна оценка от НЕДОВОЛЕН
Не знам кой дава тези положителни оценки за фирмата, но явно е някой нов или много заблуден. В началото обещанията са големи, но впоследствие се разбира за какво иде реч...Сещайте се сами...Много са и началниците...Не се знае колко на брой се падат на един работник. Направо ужас...Не знаеш кого да слушаш и на кого да вярваш. А за развитие във фирмата да не говорим. Както започнеш, така и ще си останеш, ако ще 10-20 години да работиш. Все ще се намери някой да те смачка...Успех на тези, които искат да работят в тази фирма и да правят кариера...
Подробна оценка от
ne6to stra6no nikoga ne sam 4ul ne6to istinsko i vqrno v tazi firma vsi4ko e vapros na sluxove i podmqtaniq