Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕТ РУМЕКС-ЕМИЛИЯ ТОДОРОВА /img/frontend/nomap.png"

ЕТ РУМЕКС-ЕМИЛИЯ ТОДОРОВА

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Случайно попадам във тази полемика и това което се изписа тук ме кара да си мисля ,че някои служители май забравят от къде тръгват и до къде могат да стигнат.....В даден момент започват прекалено много да си вярват и главозамайват,стигайки до там че да губят реална представа за това което се случва.Въпросния господин който така "ласкаво" се изказва за бившите си работодатели заслужава да бъде подведен под отговорност за действията си и това е моя съвет към бившите му работодатели.Като клиент на въпросната фирма и техен дългогодишен партньор мога най-отговорно да заявя,че изказвания от въпросния бивш служител и действията от негова страна заслужават само едно - пожизнена професия БЕЗРАБОТЕН.


бивш служител

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Дааа Димитров , или по скоро Тодоров ;))))
Навремето и аз мислих така , до момента в ,който не си показаха рогцата , тогава ми стана ясно , с какви дребни душуци си имам работа ! Ако наистина си Димитров , а не Тодоров , в което много се съмнявам , ще ти кажа да не допускаш моята грешка и да не им се доверяваш напълно , защото ще те прецакат , както прецакаха мен !Или по-точно , както се опитаха да ме прецакат !!! Защото ,вместо да ми извадят очите , ми изписаха вежди ;)))
От такива тъпаци ,като тях, излиза лошото име на "Българския работодател "!
За мен , тия хора вече не съществуват , но искам те да знаят ,че никога няма да забравя ,как постъпиха с мен , как се подиграха с мен
след ,като дори ги финансирах с кредит от банката ,на мое име !
Имахме уговорка , парите да се въстановят 3-4 месеца след тегленето и година и половина след това , въпросния господин "Тодоров " ми заяви " Какви пари аз нищо не ти дъжа " само си представи ,колко нерви ми костваха тия думички !!! Едва след намесата на адвокатите ми ,семеиство Тодорови ,ми въстановиха сумата !
Ти си умно момче , сам си направи изводите !
Емилия е свястна жена , но Иво Тодоров е "апендикса на обществото"


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако има Фирми с правилно изградена политика и култура на продажби,с радост мога да кажа,че аз работя в такава по точно ЕТ РУМЕКС-ЕМИЛИЯ ТОДОРОВА.Изключително съм доволен,че работя и развивам себе си в една благоприятна среда която ми е предоставена от работодателя.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?