Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Олимп - ЮВ / Olimp - UV /img/frontend/nomap.png"

Олимп - ЮВ / Olimp - UV

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 69 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 69


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Утре ми предстои нтервю в тази фирма, но като чета коментариите се замислям дали изобщо да отида или директно да се обадя, че се отказвам. Все пак коментариите са стари и моля ако може някой да ми даде по нова информация. Длъвността за която кандидатствам е: ТЪРГОВСКО - АДМИНИСТРАТИВЕН СЪТРУДНИК. Благодаря предварително!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми г-н Цонев,
не разбираме защо и в качеството си на какъв Вие си позволявате да обиждате нас и собствениците на къщата, като казвате че е незаконна. Вероятно нямате никакви юридически познания, в което всъщност няма нищо лошо, но пък невежеството Ви не Ви дава право да обиждате! Състоянието на документите на един имот към датата на огледа му не означава непременно, че собственикът му или агенцията, която го предлага искат да измамят потенциалния купувач към датата на сделката. Обикновено собствениците изчакват да се "появи" купувач, за да започнат да си уреждат документите, защото всичко струва пари, а и по-голямата част от документите са срочни, което означава ново харчене на пари след кратък период от време - в случай, че купувач все още няма.
Каквато и да е конкретната ситуация, Вашето поведение е непристойно! Обадихте се следобед, настояхте за оглед още същата вечер, настоявахте да Ви изчакаме след края на нашия работен ден в офиса и дори не ни изслушахте като дойдохте, а започнахте да ни се карате и да ни обиждате. Когато човек не разбира от документи, а иска да купи "нещо", е редно предварително в самото начало да се каже: търся къща с Акт 16 и т.н. - всички Ваши изисквания, а не като Вас - искам директно да я гледам, без да питате, без да изслушате, а после се сърдте и обиждате. Не разбираме и защо пишете оплакване в сайт, който е за служители - бивши или настоящи и за работодатели.
Дали изобщо сте "купувач", както сам се наричате или някой друг...?!
Пожелаваме успех и доста късмет на Агенцията, чийто клиент ще станете, както и на продавачите, които ще имат "късмета" да харесате техен имот!
За некоректното Ви поведение и безпочвените Ви обиди сме сезирали нашите адвокати.
Екипът на Агенция "Олимп ЮВ"


клиент

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички, четящи този форум. Предния ден бях потеницален Клиент на фирмата - търсех имот за покупка. Арогантното им, некоректно и пълно с лъжи отношение ме отблъсна. На практика съм благодарен, че си показаха "доброто" отношение още в началото и по точи начин си спестих множество бъдещи неприятности и най-вероятно - загуба на пари. При контакта ми с тях излъгаха за следното: размера на парцела бе с около 25% по-малък от обявения (видно от справка на ИКАР), и това, че къщата в парцела е изрядна - не е - няма акт 16, няма разрешение за строеж, няма проекти.
По отношение на мнението на г-н Петров (30.06.3014) - бивш служител, мога да кажа че едва  последните 3 изречения много точно описват и моите впечатления и мнение! Арогантни, самодоволни и лъжливи- недопустимо отношение. Има една малка подробност - аз бях потенциален клиент  (какво остава за наемни служители). Скоро ще разберат, че клиентите са им работодатели, а не обратното.
Със здраве!


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-5

     Здравейте на всички бивши и настоящи мъченици..на боговете от Олимп...НЕ започвайте работа там, независимо колко добри ви се струват условията - те не са такива, каквито ви обещават че ще бъдат.Ще работите много, ще правите по няколко неща едновременно, ще ви крещят и унижават, няма да имате обедна почивка, ще ви гледат на кръв и никога няма да са доволни. Мениджърите(ако изобщо могат да се нарекът такива) са под всякаква критика и без грам възпитание, избиват си комплексите на всеки, който им се връзва. Роднинските връзки са най- малкия проблем, просто няма да имате желанието да се върнете там, камо ли да прекарате цял един ден в тази тягосна обстановка. И накрая - за БОГОВЕТЕ на ОЛИМП мога само да кажа, че селския манталитет и комплексите можете да си ги проявявате някъде другаде, най- добре на село, откъдето сте дошли.


бивш служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, имам малко свободно време и реших да се позабавлявам като прочета сайта. Искам да споделя мнението си и аз, тъй като съм работил в Олимп. Започнах работа направо от Университета. Бях кандидатвал на много други места, но тъй като нямах опит, дори не стигах до интервю. Но от Олимп ме поканиха. Минах 3 интервюта, наистина много обстоятелствени, но ме взеха. Кой друг ще вземе юрист с 1000 лв. заплата плюс допълнителни проценти и то без никакъв практически опит? Останах много доволен. В Олимп работих 5 години, докато получа необходимият стаж, за да стана адвокат, какъвто съм и в момента - на свободна практика. За времето при тях научих много безценни неща, получих огромен опит. Искам да кажа, че в Олимп се държи изключително много и на първо място на перфектното обслужване на клиента. Налагало се е да оставаме след работно време, но как иначе да сме адекватни и клиентът да е доволен? Очудвам се на злобните коментари на "бивши служители" по отношение на работното време - нали затова получавахме допълнителни проценти? Прави ми впечатление, че 99 % от критиките са от бивши  офис сътрудници или технически сътрудници. Не ме учудва това, защото госпожиците, кандидатстващи за тези позиции явно нямат никакви амбиции, освен да бъдат СЕКРЕТАРКИ. Разбира се, че ще са разочаровани щом видят жена - интервюираща, та те са очаквали да се срещнат с "големия бос", около който да се "усучат" - но уви... Защо няма критики от бивши брокери или юристи? Аз лично съм свидетел как когато сме били в сделка и сме "под пара", сътрудничките се "крият" зад компютрите си, мърморят, че не били длъжни да сервират кафе, камо ли да мият чашите от изпитото такова, а да ни обсъждат нас, клиентите и шефовете, да въртят интриги и клюки - могат. Ще ви кажа едно - момичета, няма да сте вечно на 20 г - млади и "красиви", за да сте все секретарки. Какво ще правите като станете на 35 - 40 - без навици, умения и очевидно липса на амбиции? Лесно е да "плюеш", трудно е да си от другата страна! Дано имате шанса да сте там (както съм аз, защото вече имам 2 служители в кантората си), да ви питам каква песен ще пеете! Желая ви успех!


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Само искам да кажа, че тези хора сега си патят от липса на здрав разум. Имаха най-добрите брокери, които може да иска една фирма за недвижими имоти, но параноята, психарията и изключително деспотичното им отношение ги оставиха без нито един. Останаха с "своите си хора" от което, по скоро губят, отколкото да печелят нещо към днешна дата. Заобиколиха се от лицемерни хора, които ги лъжат в очите и прехвърлят вината на по-нискостоящите от тях служители. Най-яркия пример - Елка Маркова :)
 
 


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отговор на г-жа Иванова
Не е ясно защо възмутената г-жа Иванова не се е осмелила да си напише пълното име, но все пак й отговарям:
Г-жа Иванова е дошла на работа в първия си работен ден, за да се занимава с това, което й е казано на второто интервю, проведено с нея. Тя може и да е кандидатствала за друга позиция във фирмата, но след като за тази позиция вече има одобрен кандидат, й е казано ясно какви възможности за работа във фирмата има и какви са условията за тази работа. Въпросната г-жа Иванова е приела тези възможности и се е съгласила с условията, които са й били казани на второто интервю от Милена Стратиева. Считам, че затова тя се е явила на работа в уговорения ден. Ако не са й харесвали предложените възможности, защо е дошла изобщо на работа? Спокойно би могла да се обади, че няма да дойде, да не я очакваме. Би могла да не дойде за работа и без да се обади. Никой не би я обвинил в нищо. Това е почтено и честно отношение както към нея самата, така и към бъдещите й работодатели. В този случай най-лошата последица от това, което е направила г-жа Иванова, е, че е заела мястото на някой способен, интелигентен, почтен, работлив и амбициозен човек, който би работил с удоволствие и би се опитал да се докаже със своята работа и своите качества. Такъв човек би получил и възможността да се развива и израства, включително да се издигне във фирмата до такава позиция, която да му носи не само финансови резултати, но и удовлетворение от постигната реализация.
Оставам с впечатление, че г-жа Иванова е решила, че може да заблуди както себе си, така и бъдещия си работодател. Явно не е имала нагласата да работи добросъвестно. В такъв случай мога да кажа само: съжалявам.
Оставам на разположение за въпроси от бъдещите работодатели на г-жа Иванова:
Елка Маркова, управител отдел “Продажби”,
пряк ръководител за 1 ден на г-жа Иванова


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема госпожо Мария Иванова Хетемова, не съм изненадана от мнението Ви, защото поведението Ви предварително предполагаше подобни действия от Ваша страна! За пореден път се убедих, че човек пати от добротата си. Автобиографията и предишния опит на г-жа Хетемова не отговаряше на нашите изисквания. Стана ми жал обаче, че млада жена с дете на 3 години, без съпруг и подкрепа, е без работа. Обсъдихме това с колегите ми и решихме да я поканим на второ интервю, на което да й предложим работа, с която според нас тя би се справила. Поканихме г-жа Хетемова, обясних й подробно какво предлагаме, многократно повторих изискването ни да ходи на по два предварителни огледа на ден, още от първия ден, независимо от метереологичните условия. Казах й да не подценява факта, че идва зима, ще има минусови температури, ще вали сняг и дъжд, но тя толкова беше вглъбена в идеята да я вземем на работа, че беше съгласна на всичко. Определих й дата за започване, тя обаче каза, че не може да започне на тази дата, защото имала да си довършва лични неща. Приех и това, като смятах, че наистина срещу мен стои човек, който оценява какъв шанс му се дава. Когато г-жа Хетемова дойде в понеделник на работа и пряката й ръководителка й организира първия оглед, наистина валеше проливен дъжд. Но това не е нещо, за което аз предварително не съм я предопредила. Тъкмо напротив.
Това, че г-жа Хетемова смята, че нещата са такива, каквито сама си ги представя, излизайки от реалността, си е лично неин проблем! Тя не определя правилата в тази фирма, а трябваше само да ги изпълнява, ако разбира се е дошла да работи, а не с други мотиви!
Може би, госпожо Хетемова, е добре да се информирате, че кандидатствате в частна фирма, в която няма нужда да се правят "фиктивни конкурси", както Вие си мислите, за да се назначи протеже на работа. Тук всеки може да покани на работа когото пожелае и да назначи на работа "свой човек" - близък, познат, непознат, приятел, неприятел или който и да е друг, без да има необходимост да си губи времето по интервюта с кандидатури, подобни на тази на г-жа Хетемова.
 Не на последно място, г-жо Хетемова, записвайте си, когато някой Ви говори неща, отнасящи се до Вашите задължения, щом не ги помните. Вие в телефонен разговор с мен отрекохте да съм ви казвала, че ще ходите на огледи, а изразеното Ви в този сайт мнение, противоречи на това. Когато решите отново да си търсите работа, преценете предварително дали сте готова да работите по правилата. В противен случай Ви желая успех да си направите сама фирма и Вие да назначавате служители, които да отказват да направят това, за което сте се договорили, а да искат те да променят условията във "ВАШАТА ФИРМА".
Уважаеми работодатели, ако при Вас кандидатства г-жа Мария Иванова Хетемова, преценете сами дали си струва да си губите времето, назначавайки я на работа! Успех!
Свържете се с мен лично, в случай на нужда от "препоръка" за г-жа Мария Иванова Хетемова.
Милена Стратиева, търговски директор в Агенция за недвижими имоти "Олимп-Ю.В.-Недвижими имоти" ООД


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,"Гергана Иванова".Служител с такова име не сме имали,затова ще помоля да ползвате истинските си имена,или ако не в сайта на отношения с фирмата има опция "шубе ме е ,не казвам"ползвайте я.След 6 месеца явно ще продължим с лицето Николай Лазаров,който не е подписал трудов договор.При нас пробния период е с граждански договор,възлагат се определени задачи и ако се изпълнят се заплаща договореното възнаграждение.Всеки доказал,че е подходящ за определена позиция минава на трудов договор.На провежданите интервюта това ясно се обяснява.Въпросният господин си работеше като "креватен брокер"както сам се наричаше,а виждам,че продължава и в момента освен имоти продава и какво ли не гуми,чанти,коли,гоблени и т.н. да не изброявам всичко.Та при нас Николай не успя да изработи нищо,защото беше зает с личния си разнороден бизнес,затова не е получил възнаграждение.Ние все пак сме фирма за недвижими имоти,а не БЧК.Няма как да назначаваме на трудов договор всеки официално безработен,да му плащаме осигуровки и заплата,а той да си върти далаверки и да не допринася нищо за фирмата.Спрете с грозните си писания, защото ще заведем дело за клевета.Само,че първо трябва да потвърдим Николай ли е Гергана Иванова или някой друг без доблест.


кандидат за работа

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
0

След проведено интервю с мен, преди две седмици за позицията „ДЕЛОВОДИТЕЛ – ОРГАНИЗАТОР”, останах с много приятно впечатление от работата, която ми се предлага,
За съжаление, на второто интервю на което бях поканена пак за същата позиция, ми се каза, че от мен се очаква да ходя на огледи на обекти в околностите на София и независимо, че нищо такова не ми беше споменато първоначално, аз казах, че не възразявам. /Оставайки с впечатлението, че НЕ това ще бъде основното ми задължение, разбира се, в противен случай, не бих приела!/
Не предполагах, обаче, това което ми предстои да изживея, в резултат от отношението към мен на служителките в офиса на фирмата.
След като вчера /първият ми работен ден/ в 11 часа, след само двучасово „обучение”, бях „изстреляна” в поройния дъжд на оглед с градския транспорт в с. Кривина, с информацията, че след това ми е подготвен втори такъв оглед за деня, привечер ми беше съобщено, че ще работя на граждански договор, за неизвестно колко време и неизвестно откога /Изрично обяснение на управителката беше, че се работи САМО НА ТРУДОВ ДОГОВОР ОТ ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН/!
Исках лично да разговарям с нея днес. Оказа се, че това е невъзможно, но в замяна, бях залята с поток от ругатни от нейната подчинена Милена Стратиева, като разговорът ми с нея започна с думите „Ще мълчиш и ще ме слушаш!”! Аз естествено не смятам да търпя подобен унизителен тон, от когото и да било....
Оказва се:
1.Въобще не съм била извикана на второ интервю за същата позиция!!! /Беше коректно някой да ми беше казал това! На позицията, за която аз кандидатствах вече е назначено протеже.
2. Цитираната от страна на управителката коректност в трудово правните отношения ИЗОБЩО ЛИПСВА!
3. Ни ми беше заплатено за вчерашния работен ден, независимо, че аз си свърших работата на добро ниво.
4. Служителките, които провеждат „интервюта” /тъй като моето не бих го нарекла така/, си позволяват доста неконтролируем речник и поведение!
Накрая, не беше нужно да „ме избират измежду 500 кандидатури”, за да се опитат да ме направят на глупак и да ме заблудят изцяло!
Жалко за доброто впечатление, с което останах при първата среща, тъй като го загубих изцяло, благодарение на служителите на фирмата!
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?