Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Инфогард /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


настоящ служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-5

Хора, щом чуете имената на Стефан Недков, Ваня Недкова, Ясен Недков и т.н. от тази фамилия - бягайте далече. Този човек Стефан Недков може спокойно да ви гледа в очите и да ви лъже. Толкова е безскрупулен и изпечен мошеник. Лъже че ще ви плаща, а не дава и една стотинка. Банките му дишат във врата за дългове, затънал е до шия и сега само търси наивници които да му повярват че може да правят бизнес с него.
Клиенти  - също забравете да имате нещо общо с този човек! Няма да ви плати с месеци, да не кажа с години. Той е за затвора така че му е все тая колко ще го заплашвате.
Фирми като Берлиц, Инфогард, Инфодар - не стават. Изтърбушени са отвсякъде.
Работа има колкото искаш, но този "шеф" не знае защо изобщо се занимава с бизнес.
Заплати няма - или по 50-100 лв на месец!
Айде със здраве. Успх на наивните студентчета и спокойна дрямка на  пенсионерите.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Моят наи-искрен съвет към всички е - не ходете в Инфогард да работите.Смешна фирма със жалко управление. Шефа Ст. недков по принцип добродушен и незаядлив човек,но никак не успява да ръководи фирмите си. А те са поне 2 на едно място - освен Инфогард има и някакво издателство Инфодар,което и то не знае какво издава и защо издава някакви книжки.Фирмата бавно и уверено върви към сигурен фалит - така е вече от повече от година и половина.От персонал над 20 човека сега са останали има няма9-10, като от тях само 2 вършат работа, останалите са само зам. шефове или пенсионери, или неквалифицирани служители, които не вършат никаква полезна работа, а чакат само да свърши работния ден.Уж се водят IT търговци, а дали има някакви продажби, никой не знае,пълна мъгла.Плащането откакто е кризата толкова е зле,че няма на къде - по 400-500 лв. Е, може би шефския кръг си получават каквото трябва, но на останалите им бавят, когато има дадат по малко и така докато всички си отидат. Това е - фирма без никаква перспектива и бъдеще, стояща все още на старата си тоталитарна репотация, която вече никой не си спомня...Не постъпвайте там, ще ви излъжат с обещания и после ще ви товарят като магаре, защото вие ще сте единствените които ще вършите всичко.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Reklama li pravish ? Ili se natiagash :)


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Фирмата е една от първите в България, занимаващи се с информационна сигурност.Сертифициран партньор на Xerox, Microsoft, IBM, KERN и др.
Към нея има и учебен център. Собственикът г-н Стефан Недков е един от най-добрите специалисти у нас по антивирусна защита.Има офиси в Пловдив и Варна.Фирмата има може би най-добрия сервиз за Xerox в България.Намира се на пъпа на София до хотел "Хемус". Офисът е много добре и модерно обзаведен, въобще средата е чудесна.Шефът е изключително интелигентен и възпитан човек с много добро отношение към персонала, но същевременно е и много взискателен.Същото се отнася и за търговския мениджър.Много съм доволен от тяхното отношение, особено в сравнение с предищната ми фирма.Работата е организирана много добре, фирмата е сертифицирана по ISO и работи изцяло в съответствие с изискванията на този стандарт.В екипа има и млади, и не много млади хора, но отношението към всички е еднакво.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?